Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
τρουμπ πηγες καμια τσαρκα σε μαγαζια για γκιλφακια με καγιεν?
οχι ρε σαουλ....σε κατι κωλομπαρα παωτρουμπ πηγες καμια τσαρκα σε μαγαζια για γκιλφακια με καγιεν?
οχι ρε σαουλ....σε κατι κωλομπαρα παω
εχεις καμμια ακρη μπας και σωθουμε?
οχι εγω που ειμαι λετσος δεν με αφηνουν να μπω στα κωλονακια και τα ζωναρς ουτε καν για παρκαδορο δε με κανουν.οχι ρε σαουλ....σε κατι κωλομπαρα παω
εχεις καμμια ακρη μπας και σωθουμε?
σωπα ρε...οχι εγω που ειμαι λετσος δεν με αφηνουν να μπω στα κωλονακια και τα ζωναρς ουτε καν για παρκαδορο δε με κανουν.
ναι ρε μια φορα ειχα παρκαρει με το αμαξι μου απεξω και ηρθε ο παρκαδορος και μου ειπε εδω δεν ειναι μαντρα φυγε.σωπα ρε...
σε βλεπω τοτε οπως γινετε τα τελευταια χρονια στην ελλαδα αλλο ενας να φευγει στο εξωτερικο....ναι ρε μια φορα ειχα παρκαρει με το αμαξι μου απεξω και ηρθε ο παρκαδορος και μου ειπε εδω δεν ειναι μαντρα φυγε.
Μεγαλη ανεργεια ουτε ενα ζιγκολικι της προκοπης δε μπορουμε να κανουμε...
ναι ρε μια φορα ειχα παρκαρει με το αμαξι μου απεξω και ηρθε ο παρκαδορος και μου ειπε εδω δεν ειναι μαντρα φυγε.
Μεγαλη ανεργεια ουτε ενα ζιγκολικι της προκοπης δε μπορουμε να κανουμε...
θα μπουμπουνισεις τραπεζα πουση?αμα θες σου χω μια καλη δουλεια με ελαχιστο ρισκο και λιγο κοπο
ουτε υποθεση μιας ωρας, μπες βγες που λεει ο λογος
απο οδηγηση τα πας καλα?
Χρόνια πολλά στον κ. Τρίβη. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν
χρονια πολλα ρεΕυχαριστώ.
δεν ξερουν οι ελληνιδες απο τιμια μποι τοις γιαυτοσε βλεπω τοτε οπως γινετε τα τελευταια χρονια στην ελλαδα αλλο ενας να φευγει στο εξωτερικο....
φυγε απο την ελλαδα
θα μπουμπουνισεις τραπεζα πουση?
παιζω πολυ grand theft auto πιανεται?αμα θες σου χω μια καλη δουλεια με ελαχιστο ρισκο και λιγο κοπο
ουτε υποθεση μιας ωρας, μπες βγες που λεει ο λογος
απο οδηγηση τα πας καλα?
και εμενα η ενορια μου γυρω απο τα κωλαδικα ειναι ο αγιος νικολας στο τελωνει στο λιμανι...Είμαι καπεταναίος θαλασσόλυκας.
Είμαι καπεταναίος θαλασσόλυκας.
ποσα χρονια?παιζω πολυ grand theft auto πιανεται?
και εμενα η ενορια μου γυρω απο τα κωλαδικα ειναι ο αγιος νικολας στο τελωνει στο λιμανι...
μεγαλο πανηγυρι σημερα