Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (8 μέλη και 16 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Καλώς τον κουμπαρουλι. Η αλήθεια είναι ότι κάνετε τόσες μλκιες που δεν προλαβαίνω να σας βρισω για όλες αρκετά

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
καθονται και αναλυουν τα πρεζακια διπλα αν οκ αν την γαμησε ο ελληνας,φωτια και τσεκουρι αν την βιασε ο αλβανος,αν ηταν πουτανα και καλα της κανανε,αν  αν αν...
μου εχουν γυρισει τα αντερα γαμω τον αντιθεο μου  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.026
Πόντοι
2.606
καθονται και αναλυουν τα πρεζακια διπλα αν οκ αν την γαμησε ο ελληνας,φωτια και τσεκουρι αν την βιασε ο αλβανος,αν ηταν πουτανα και καλα της κανανε,αν  αν αν...
μου εχουν γυρισει τα αντερα γαμω τον αντιθεο μου  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

μην ασχολείσαι.
το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί, αν δε τρολλάρουν, ψηφίζουν...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
Καλώς τον κουμπαρουλι. Η αλήθεια είναι ότι κάνετε τόσες μλκιες που δεν προλαβαίνω να σας βρισω για όλες αρκετά
αν εχεις παραπονο απο τον θειο και εμενα θα μας τσιμεντωσω και τους δυο και του χρονου τετοια μερα θα μας κανετε μνημοσυνο στο λιμανι του πειραια

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489

ειναι πολυ φρεσκο το πενθος των δικων της...εγω ΑΝ ΗΜΟΥΝ διαχειριστης θα εσβηνα το thread..δεθα επετρεπα κανενος ειδους σχολιο..ειμαι μανα και συμπονω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

και εμενα με εχει εππηρεασει αρνητικα στη ψυχολογια το θεμα
μην ασχολεισαι και μην διαβαζεις και μην βλεπεις καν ειδησεις ειναι σκετη φρικη
και κατι αλλο εδω θα βρεις πολλους ψυχανωμαλους μαζεμενους και δεν εννοω στο θρεντ εννοω στο σαιτ και θελει ψυχικη ισορροπια να μην επηρεαστεις απο συχαματα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειναι πολυ φρεσκο το πενθος των δικων της...εγω ΑΝ ΗΜΟΥΝ διαχειριστης θα εσβηνα το thread..δεθα επετρεπα κανενος ειδους σχολιο..ειμαι μανα και συμπονω

αυτο προτεινα απο την αρχη να διαγραφει το θρεντ εγραψα αυτο και δεν ξαναγραψα εκει μεσα ουτε προκειται
για μενα το ιντερνετ σε τετοια ζητηματα πρεπει να λειτουργει διαφορετικα και οχι ελευθερα

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
αυτο προτεινα απο την αρχη να διαγραφει το θρεντ εγραψα αυτο και δεν ξαναγραψα εκει μεσα ουτε προκειται
για μενα το ιντερνετ σε τετοια ζητηματα πρεπει να λειτουργει διαφορετικα και οχι ελευθερα

και πολυ καλα εκανες

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6

Δέν το κοίταξα κάν, ο τίτλος μου φτάνει. Οι ενήλικες δεν συζητάνε αυτά τόσο νωρίς έξω από τα σπίτια τους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
:hi: :hi: :hi: :hi:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Η έρη δέν σχολιάζει τα νομικά του θέματος και ανησυχώ μήπως την πήρε ο ύπνος.

:rockon: :afro:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom