You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (8 μέλη και 16 επισκέπτες)
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.026
- Πόντοι
- 2.606
καθονται και αναλυουν τα πρεζακια διπλα αν οκ αν την γαμησε ο ελληνας,φωτια και τσεκουρι αν την βιασε ο αλβανος,αν ηταν πουτανα και καλα της κανανε,αν αν αν...
μου εχουν γυρισει τα αντερα γαμω τον αντιθεο μου
μην ασχολείσαι.
το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί, αν δε τρολλάρουν, ψηφίζουν...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.890
- Πόντοι
- 5.506
αν εχεις παραπονο απο τον θειο και εμενα θα μας τσιμεντωσω και τους δυο και του χρονου τετοια μερα θα μας κανετε μνημοσυνο στο λιμανι του πειραιαΚαλώς τον κουμπαρουλι. Η αλήθεια είναι ότι κάνετε τόσες μλκιες που δεν προλαβαίνω να σας βρισω για όλες αρκετά
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
καθονται και αναλυουν τα πρεζακια διπλα αν οκ αν την γαμησε ο ελληνας,φωτια και τσεκουρι αν την βιασε ο αλβανος,αν ηταν πουτανα και καλα της κανανε,αν αν αν...
ειναι πολυ φρεσκο το πενθος των δικων της...εγω ΑΝ ΗΜΟΥΝ διαχειριστης θα εσβηνα το thread..δεθα επετρεπα κανενος ειδους σχολιο..ειμαι μανα και συμπονω
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
και εμενα με εχει εππηρεασει αρνητικα στη ψυχολογια το θεμα
μην ασχολεισαι και μην διαβαζεις και μην βλεπεις καν ειδησεις ειναι σκετη φρικη
και κατι αλλο εδω θα βρεις πολλους ψυχανωμαλους μαζεμενους και δεν εννοω στο θρεντ εννοω στο σαιτ και θελει ψυχικη ισορροπια να μην επηρεαστεις απο συχαματα
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Καλησπέρα στην παρέα.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ειναι πολυ φρεσκο το πενθος των δικων της...εγω ΑΝ ΗΜΟΥΝ διαχειριστης θα εσβηνα το thread..δεθα επετρεπα κανενος ειδους σχολιο..ειμαι μανα και συμπονω
αυτο προτεινα απο την αρχη να διαγραφει το θρεντ εγραψα αυτο και δεν ξαναγραψα εκει μεσα ουτε προκειται
για μενα το ιντερνετ σε τετοια ζητηματα πρεπει να λειτουργει διαφορετικα και οχι ελευθερα
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
αυτο προτεινα απο την αρχη να διαγραφει το θρεντ εγραψα αυτο και δεν ξαναγραψα εκει μεσα ουτε προκειται
για μενα το ιντερνετ σε τετοια ζητηματα πρεπει να λειτουργει διαφορετικα και οχι ελευθερα
και πολυ καλα εκανες
Δέν το κοίταξα κάν, ο τίτλος μου φτάνει. Οι ενήλικες δεν συζητάνε αυτά τόσο νωρίς έξω από τα σπίτια τους.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.890
- Πόντοι
- 5.506
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Η έρη δέν σχολιάζει τα νομικά του θέματος και ανησυχώ μήπως την πήρε ο ύπνος.
Εσείς ποιός είστε;
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.026
- Πόντοι
- 2.606
εν τω μεταξύ, έλυσαν και το θέμα της υπογεννητικότητας...
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.873
- Πόντοι
- 606
θα βλεπει καιρο και τωρα θα το αποφασισε μωωωρε..Εσείς ποιός είστε;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.890
- Πόντοι
- 5.506
δεν διαβαζω θειο...μπαινω ριχνω μια μια ροχαλα στα αναρχιδα και φευγωεν τω μεταξύ, έλυσαν και το θέμα της υπογεννητικότητας...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.890
- Πόντοι
- 5.506
εχω αναγκη απο ενα τριπλο πηδημα ρε....κανε μου την χαρηθα βλεπει καιρο και τωρα θα το αποφασισε μωωωρε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις