Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.032
- Πόντοι
- 2.606
εχω αναγκη απο ενα τριπλο πηδημα ρε....κανε μου την χαρη
3χ2 θείο
ειδες θειο?ενα πηδημα μας κανει ολους καλυτερους....
ειδες θειο?ενα πηδημα μας κανει ολους καλυτερους....
τομαχοκ 2012?
οχι ρε συ...ετσι εμπαινε παλια που ηταν νεος....πηδαγεμήπως το είπε φέτος που πήραμε πρωτάθλημα?
οχι ρε συ...ετσι εμπαινε παλια που ηταν νεος....πηδαγε
εσυ εμπα το πρωι που ειναι ντιντιδες εδω και ο θειος να δουμε ποιανου εισαι....
που ειναι το αστειο ρε θειο?
δεν σχολιάζω τις μλκιες που γράφουν 15 χρόνα στερημενα μογγολα καταπιεσμενων και αμορφωτων οικογένειων.τα θέματα της βίας κατά των γυναικών είναι πολυσυζητημενα και διαρκή. Τι να προσθέσω οποιαδήποτε έρευνα να διαβάσει κανείς καταλαβαίνει τι συμβαίνει παγκοσμίως..Η έρη δέν σχολιάζει τα νομικά του θέματος και ανησυχώ μήπως την πήρε ο ύπνος.
δεν σχολιάζω τις μλκιες που γράφουν 15 χρόνα στερημενα μογγολα καταπιεσμενων και αμορφωτων οικογένειων.τα θέματα της βίας κατά των γυναικών είναι πολυσυζητημενα και διαρκή. Τι να προσθέσω οποιαδήποτε έρευνα να διαβάσει κανείς καταλαβαίνει τι συμβαίνει παγκοσμίως..
στηριζω γκαραντι αντρικια και παντελονατα...δεν το λεω για πλακαδεν σχολιάζω τις μλκιες που γράφουν 15 χρόνα στερημενα μογγολα καταπιεσμενων και αμορφωτων οικογένειων.τα θέματα της βίας κατά των γυναικών είναι πολυσυζητημενα και διαρκή. Τι να προσθέσω οποιαδήποτε έρευνα να διαβάσει κανείς καταλαβαίνει τι συμβαίνει παγκοσμίως..
στηριζω γκαραντι αντρικια και παντελονατα...δεν το λεω για πλακα
σαπισα καριολη και εχω δικαστηριο γιαυτο τον λογο