Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (6 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Οι κριτικές αυτές είναι προϊόν πουστιάς! Ο ανιψιός του κ. popov γνωρίζει τεχνικές χακαρίσματος! Αυτό το κωλόπαιδο λοιπόν χάκαρε το account μου, το έδωσε στις εργαζόμενες και οι ίδιες έγραψαν με το account μου τις κριτικές.
Αγαπητέ κύριε, αν ποτέ ξεμείνετε από δουλειά να ξέρετε ότι υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρό για εσάς στην σύνταξη απολογητικών υπομνημάτων!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.244
Πόντοι
12.946
Οι κριτικές αυτές είναι προϊόν πουστιάς! Ο ανιψιός του κ. popov γνωρίζει τεχνικές χακαρίσματος! Αυτό το κωλόπαιδο λοιπόν χάκαρε το account μου, το έδωσε στις εργαζόμενες και οι ίδιες έγραψαν με το account μου τις κριτικές.
Τι σύμπτωση και σε μένα το ίδιο συνέβη  :o

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.271
Πόντοι
28.246
Αγαπητέ κύριε, αν ποτέ ξεμείνετε από δουλειά να ξέρετε ότι υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρό για εσάς στην σύνταξη απολογητικών υπομνημάτων!
Τα ίδια τραβάει και ο κ. popov. Αυτός βέβαια χειρότερα. Του έχει χακάρει και τις κάρτες, του έχει βρει την κρυψώνα με το κομπόδεμα που έχει κρύψει, πάει γαμάει το τσογλάνι και του ανεβάζει και κριτικές με το nickname του. Από αυτόν τα έμαθα και εγώ τα καμώματα του ανιψιού...  :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.794
Πόντοι
19.795
Τα ίδια τραβάει και ο κ. popov. Αυτός βέβαια χειρότερα. Του έχει χακάρει και τις κάρτες, του έχει βρει την κρυψώνα με το κομπόδεμα που έχει κρύψει, πάει γαμάει το τσογλάνι και του ανεβάζει και κριτικές με το nickname του. Από αυτόν τα έμαθα και εγώ τα καμώματα του ανιψιού...  :2funny:
και το χειροτερο εχει βρει και τις κορασσιδες που βατευει ο κυριος Ποποβ/ :grin:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

:S :S :S :S :S

Ξύλο που θελεις θέλει το κωλοπαιδο ο ανηψιος
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.244
Πόντοι
12.946
Την έριξα  :orchestra:
ελπίζω η μονομελής επιτροπή να δείξει επιείκεια λόγω ημερών  :afro:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.271
Πόντοι
28.246
Την έριξα  :orchestra:
ελπίζω η μονομελής επιτροπή να δείξει επιείκεια λόγω ημερών   :afro:
Μετά το τέλος του 1ου ημιχρόνου, ντουζάκι/τσιγάρο και εδώ που λέω θα την σκαπουλάρω οι δεσποινίδες επέμεναν για 2ο ημίχρονο, όπως είπαν στο προγραμμά τους είναι 2 εκτονώσεις και δεν θα με άφηναν ήσυχο :respect:
Δυστυχώς εδώ να σημειώσω ότι οι επιδόσεις μου είναι σε επίπεδο δαπέδου
Αλλά δεν με άφηναν να φύγω, άρχισε η Κατερίνα τα πνευστά και η Βαλέρια τα γλωσσσόφιλα συν γλύψιμο στις ρώγες μου και ω του θαύματος παρέδωσα τη 2η κατάθεση.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.244
Πόντοι
12.946
Καλύτερα μη γράψω που κατέθεσα το 2ο γιατί θα καταδικαστώ ισόβια  :S

Stories