ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
καυτή είσαι πιο καυτή και από καυτή
πότε θα το καψουμε στον Καρρά?
καλησπερα Νικ.....θα παμε πρωτα για ψαρεμα και μετα .....
καυτή είσαι πιο καυτή και από καυτή
πότε θα το καψουμε στον Καρρά?
εννοείτα καλή μουκαλησπερα Νικ.....θα παμε πρωτα για ψαρεμα και μετα .....
Εσύ κάβλα είσαι αυτή που τα έκανε όλα αυτά στην τελευταία κριτική συναγωνιστή, μύστη, ρέκτη;;; :S :S :S
Είναι οικονομική, έχει διπλό διαφορικό, τραβάει στην ανηφόρα, κι αν ποτέ την άλλαζα, πάλι Καυτή Σαραντάρα θα έπαιρνα , ναούμ...
ναι εγω ημουν....
Το διορθωσα.Μπράμος - Έρη
το πιο ερωτευμενό ζευγάρι του μπου εβερ
Η Ερη με τον πιτσιρικα και ο Μπραμπ με τις σκυλουδες. Το ξαναδιορθωσαΤο διορθωσα.
ΚαλησπέραΚαλησπέρα συγχωρεμένοι!
Τι έκανες; Πάντως ό,τι και να έκανες, αν ακολουθήσεις τον δρόμο του σαβουροθέτη θα συγχωρεθείς! Βλ. Τον 25ποντο...Καλησπέρα
ετοιμάζω την απολογία μου :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.pragmatikotita.gr/sites/default/files/styles/simple_node_article_display_main_image/public/article_image_main/teletai_mpoykoyras_pragmatkotitagr_3.jpg?itok=oPIO6F1m[/img[/URL]]
[/quote]Καλώς το μπραδερίνι το ξεβράκωτο.
Μέρες που έρχονται το ελπίζω :-Τι έκανες; Πάντως ό,τι και να έκανες, αν ακολουθήσεις τον δρόμο του σαβουροθέτη θα συγχωρεθείς! Βλ. Τον 25ποντο...
Τι έκανες; Πάντως ό,τι και να έκανες, αν ακολουθήσεις τον δρόμο του σαβουροθέτη θα συγχωρεθείς! Βλ. Τον 25ποντο...
Καλησπέρα
Καλύτερα...να είσαι με low profile... ειδάλλως σε βλέπω στην εξορία για πολύ καιρό...Καλησπέρα
Το βλέπωΚαλύτερα...να είσαι με low profile... ειδάλλως σε βλέπω στην εξορία για πολύ καιρό...
Απολογία
Από την διακήρυξη της 30/04/2015 “το νήμα αυτό δεν απευθύνεται στο μέσο χρήστη του μπου. Απευθύνεται στους λίγους, που ζουν με τα ελαττώματα και τις ικανότητες τους”
Να προσθέσω και τα πάθη τους γιατί άνθρωπος χωρίς πάθη και χωρίς θέλω είναι μηδέν.
Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι έχω τα χρονάκια μου + ταλαιπωρίες+ λάθος επιλογές στη ζωή,
αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος συμμετοχής μου στο νήμα.
Στο ρεζουμέ με άναψαν, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ :S
Έκανα συνάντηση με Βαλέρια+Κατερίνα
Ότι και να γραφτεί σε έτερα νήματα είναι αλήθεια
Χαιρετώ
Πάντα τέτοια....Το βλέπω
αλλά το ευχαριστήθηκα