IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Η επονομαζόμενη καυτή σαραντάρα!ποια ειναι η κυρια αφροδιτη?
Η επονομαζόμενη καυτή σαραντάρα!ποια ειναι η κυρια αφροδιτη?
ποια ειναι η κυρια αφροδιτη?
ναι, μόλις διάβασα και τα σχόλια. Είναι κακεντρεχή αλλά τι να κάνουνε. Έτσι είναι ο κόσμος.Εξαιρετη φιλη , αξιολογος ανθρωπος και για πολλους ( μαζι με τον ομιλουντα ) κατασταση σκισε με να αλαξω ραφτη στο δωματιο....
Δεν ειναι πιπινομοντελο αλλα γυναικα .... αν καταλαβαινεις τι εννοω
Τα σχολια των φιλων στην κριτικη αγκιζουν τα ορια της υποκειμενικης κακιουλας ( για να μην πω τιποτα ποιο χοντρο )
Αυτα
στηρίζω καυτή σαραντάρα γιατί είναι μουνάρα, αλητάκι, ξηγημένη και ξυπνια ! Επίσης έχει χιούμορ και είναι άνθρωπος με διάκριση και μόρφωση.
Πότε θα πάρεις απόφαση οτι δεν είμαστε όλες σαν τις ανέραστες λιγούρες δευτεράτζες σκυλούδες που σου κάθονται επειδή τους έδινες ενα ξεροκόμματο;τα μελη μπου που φανταζονται την γεροντοκορη απ το κορδελιο σαν το κοντοπουτανο το μασταρομενο στο κατωθι βινδεο και ο ζεν πρεμιες πιτσιρικος, που η μοναδικη πληροφορια για την εξωτερικη του εμφανιση ειναι οτι ειναι 7-8 χρονια μικροτερος , ειναι σαν τον αοιδο πλανωνται πλανην οικτραν
ψελλισε στο ραμολιμεντο καποιο κοπλιμεντο ενας ,μετα απο χρονια, κακομοιρης και το κανε θεμα στο μπου γατακια...
πίνει απο το πρωι μην τον συνερίζεστε
εγω το λεω ?????
το πραμα μιλαει απο μονο του οταν λειπει ενα μηνυμα το 20λεπτο, χθες που γαμιοταν με ενα μικρο ειχαμε κλαματα και καταθλιψεις .....
.........
............. καλημέρα bili έπιβήτορα τών λαδιοτριβών........ καλήμέρα λατρεμένοι μου κύριοι !!
Πότε θα πάρεις απόφαση οτι δεν είμαστε όλες σαν τις ανέραστες λιγούρες δευτεράτζες σκυλούδες που σου κάθονται επειδή τους έδινες ενα ξεροκόμματο;
Eγώ έχω δηλώσει οτι μόνο η κυρία Λουκία με σέρνει. Και η κυρία Έλενα. Και η κυρία Κατερίνα. Και κανά δυο άλλες που μου διαφεύγουν τα ονόματά τους.
Αλλά κατά βάθος είμαι σκληρός καργιόλης.
εισαι παναθεμα το βρακι σου το ξεβρακωτο
Εσύ μωρή κάβλα είσαι αυτή που τα έκανε όλα αυτά στην τελευταία κριτική συναγωνιστή, μύστη, ρέκτη;;;