Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ο Θεός ως άπειρη οντότητα μπορεί να είναι κατασκευαστής άπειρης οντότητας; (Έως 3 ψήφους )

• Ε;;;

• Άπειρες οι γκόμενες αλλά εμείς ούτε μία ...

• Ρώτα την άλλη άπειρη οντότητα, τον blizardeye.

• Αν θέλεις να κατανοήσεις το άπειρο, εξερεύνησε κάθε γωνιά του πεπερασμένου.

• Το Σύμπαν και η βλακεία είναι άπειρες οντότητες!

• Hold infinity in the palm of your hand, and eternity in an hour.

• Πότε θα βρεις γκόμενα και θα μας αφήσεις ήσυχους;;;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
ποια ειναι η κυρια αφροδιτη?

Εξαιρετη φιλη , αξιολογος ανθρωπος και για πολλους ( μαζι με τον ομιλουντα ) κατασταση σκισε με να αλαξω ραφτη στο δωματιο....
Δεν ειναι πιπινομοντελο αλλα γυναικα .... αν καταλαβαινεις τι εννοω
Τα σχολια των φιλων στην κριτικη αγκιζουν τα ορια της υποκειμενικης κακιουλας ( για να μην πω τιποτα ποιο χοντρο )
Αυτα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ευγε στην κυρια αφροδιτη!!!!!!!

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Εξαιρετη φιλη , αξιολογος ανθρωπος και για πολλους ( μαζι με τον ομιλουντα ) κατασταση σκισε με να αλαξω ραφτη στο δωματιο....
Δεν ειναι πιπινομοντελο αλλα γυναικα .... αν καταλαβαινεις τι εννοω
Τα σχολια των φιλων στην κριτικη αγκιζουν τα ορια της υποκειμενικης κακιουλας ( για να μην πω τιποτα ποιο χοντρο )
Αυτα
ναι, μόλις διάβασα και τα σχόλια. Είναι κακεντρεχή αλλά τι να κάνουνε. Έτσι είναι ο κόσμος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
στηρίζω καυτή σαραντάρα γιατί είναι μουνάρα, αλητάκι, ξηγημένη και ξυπνια ! Επίσης έχει χιούμορ και είναι άνθρωπος με διάκριση και μόρφωση.  :headbaning1: :smitten:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
στηρίζω καυτή σαραντάρα γιατί είναι μουνάρα, αλητάκι, ξηγημένη και ξυπνια ! Επίσης έχει χιούμορ και είναι άνθρωπος με διάκριση και μόρφωση.  :headbaning1: :smitten:

εγω λεω να κανουμε μια πορεια συμπαραστασης !!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τα μελη μπου  που φανταζονται την γεροντοκορη απ το κορδελιο σαν το κοντοπουτανο το μασταρομενο στο κατωθι βινδεο και ο ζεν πρεμιες πιτσιρικος, που η μοναδικη πληροφορια για την εξωτερικη του εμφανιση ειναι οτι ειναι 7-8 χρονια μικροτερος  :2funny:, ειναι σαν τον  αοιδο πλανωνται πλανην οικτραν  :tooth:
ψελλισε  στο ραμολιμεντο καποιο  κοπλιμεντο ενας ,μετα απο χρονια, κακομοιρης και το κανε θεμα στο μπου  :2funny: γατακια...
  Πότε θα πάρεις απόφαση οτι δεν είμαστε όλες σαν τις ανέραστες λιγούρες δευτεράτζες σκυλούδες που σου κάθονται επειδή τους έδινες ενα ξεροκόμματο;  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Οσο για τον μικρό είναι ωραίος και γυμνασμένος αλλα κυριως το χαμόγελό του τα σπάει  :cum:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.057
Πόντοι
5.506
εγω το λεω ?????

το πραμα μιλαει απο μονο του οταν λειπει ενα μηνυμα το 20λεπτο, χθες που γαμιοταν με ενα μικρο ειχαμε κλαματα και καταθλιψεις .....

Eγώ έχω δηλώσει οτι μόνο η κυρία Λουκία με σέρνει. Και η κυρία Έλενα. Και η κυρία Κατερίνα. Και κανά δυο άλλες που μου διαφεύγουν τα ονόματά τους.

Αλλά κατά βάθος είμαι σκληρός καργιόλης.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
......... :rose: :rose: :hi:

............. καλημέρα bili έπιβήτορα τών λαδιοτριβών........ καλήμέρα λατρεμένοι μου κύριοι !!

Τα σεβη μου μέγιστε!!!!Χθες εκανα στριποτσαρκα στο casa .....
Ωραία μωρά έχει....
Με συγχωρείτε οι υπόλοιποι για το off topic...Πάντως κι εγώ έχω αναστατωθεί με την Καυτή Σαραντάρα....

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
  Πότε θα πάρεις απόφαση οτι δεν είμαστε όλες σαν τις ανέραστες λιγούρες δευτεράτζες σκυλούδες που σου κάθονται επειδή τους έδινες ενα ξεροκόμματο;  :grin:

χαχαχα...οταν θα κοπθει το κραθι..
.........για θενα αγαπη μου χρυθη....

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Eγώ έχω δηλώσει οτι μόνο η κυρία Λουκία με σέρνει. Και η κυρία Έλενα. Και η κυρία Κατερίνα. Και κανά δυο άλλες που μου διαφεύγουν τα ονόματά τους.

Αλλά κατά βάθος είμαι σκληρός καργιόλης.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

εισαι παναθεμα το βρακι σου το ξεβρακωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom