blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.249
- Πόντοι
- 26.096
Υπάγω εις το νήμα της κας. @Sexyjoanna ...
Καταδέχθηκα να ακούσω μερικά δευτερόλεπτα πριν από το 29:50, εκεί γύρω στο 29:25 ... μόλις όμως στην συνέχεια το κοριτσάκι τους βγήκε στη σκηνή σταμάτησα ...
υπάρχουν και χειρότερα στο παρακάτω βίντεο στο 29:50 η ακατανόμαστη φέρνει την κόρη που έκανε με τον μουνόδουλο στην σκηνή και αρχίζει να τραγουδάει με αυτήν αγκαλιά . Πάλι καλά που δεν την βύζαξε...
Σας κατανοώ, κύριε!
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.
Φεύ+@blizardeye..
Όλο βόλτες είσαστε.. Υπάγω δια ένα γρήγορο 400αρι...
Το sugar ακόμα μιλάει με την Ινδή φίλη της τι λένε δεν ξέρω και τι κάνουν αναστεναγμούς ακούω.
Από τις 9.30 μιλάνε σέ βίντεο κλήση τι έχει πάει η ώρα 6:30.
Εις ποίες βόλτες αναφέρεστε;;;
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.
Φεύ+@blizardeye..
Όλο βόλτες είσαστε.. Υπάγω δια ένα γρήγορο 400αρι...
Το sugar ακόμα μιλάει με την Ινδή φίλη της τι λένε δεν ξέρω και τι κάνουν αναστεναγμούς ακούω.
Από τις 9.30 μιλάνε σέ βίντεο κλήση τι έχει πάει η ώρα 6:30.
Φυσικά & συμπάσχω μαζί σάς στην ανεύρεση γκόμενας & εγώ μην νομίζετε ότι πάω πίσω...Σας κατανοώ, κύριε!
Μάλλον θα τα ξαναβρούν προς μεγάλη απογοήτευσή σας.
Όσο για τους αναστεναγμούς ... μάλλον αυτοϊκανοποιούνται online ...
Τι να κάνουμε; Την πατήσατε και κυρίως χρηματοδοτήσατε μία fake κατάσταση.
Ζείτε εις [κοινόβιον] οίκον μετά 3 γυναικών. Γιατί χρειάζεστε την Sugar και δη την λεσβίαν Sugar;;;
Απλά ξοδεύετε χρήματα και αυτή όταν το κάνει μαζί σας, την Ινδή γκόμενά της σκέφτεται ...
Φευ εις την αλληλεγγύην των μελών του Νήματος!
Πρός το νήμα τής κ. Ιωάννας.Εις ποίες βόλτες αναφέρεστε;;;
Φυσικά & συμπάσχω μαζί σάς στην ανεύρεση γκόμενας & εγώ μην νομίζετε ότι πάω πίσω...
Η sugar είναι αδιάφορη & αρνητική.
Η Παγώνα έχει τα δικά τής.
Η Λουκία είναι of έσπασε το πόδι τής.
Η Αγλαΐα ευρίσκεται στην Ιστιαία.
Εγώ αγναντεύω το Αιγαίο.
Φεύ εις την μοναξιά.
Φυσικά & συμπάσχω μαζί σάς στην ανεύρεση γκόμενας & εγώ μην νομίζετε ότι πάω πίσω...
Εγώ αγναντεύω το Αιγαίο.
Φεύ εις την μοναξιά.
Ακολουθεί η προτεινόμενη ενέργειά σας ως προς την Sugar girl!Φυσικά & συμπάσχω μαζί σάς στην ανεύρεση γκόμενας & εγώ μην νομίζετε ότι πάω πίσω...
Εγώ αγναντεύω το Αιγαίο.
Φεύ εις την μοναξιά.
Κύριε blizard, παρατηρώ ότι παρά τις επίμονες προσπάθειες η κυρία @Sexyjoanna ναι μεν σας συμπαθεί αλλά σας βλέπει σαν φίλο. Μήπως αν ανεβάζατε στο νήμα της, αντί για σκληρό ροκ, αυτό που λένε "dick pick" θα καταλάβαινε τις πραγματικές σας βλέψεις;
Βρήκε τον μήνα πού θρέφει εννιά η κυρία.Ακολουθεί η προτεινόμενη ενέργειά σας ως προς την Sugar girl!
Να έστελνα dick pick στην κα. @Sexyjoanna;;; χαχαχαχαχαχαχαχα...Κύριε blizard, παρατηρώ ότι παρά τις επίμονες προσπάθειες η κυρία @Sexyjoanna ναι μεν σας συμπαθεί αλλά σας βλέπει σαν φίλο. Μήπως αν ανεβάζατε στο νήμα της, αντί για σκληρό ροκ, αυτό που λένε "dick pick" θα καταλάβαινε τις πραγματικές σας βλέψεις;
Σας τα έλεγα, κύριε αλλά τότε θυμώνατε και πιθανώς να πιστεύατε ότι ζηλεύω.Βρήκε τον μήνα πού θρέφει εννιά η κυρία.
Φευ!Κύριε blizard, παρατηρώ ότι παρά τις επίμονες προσπάθειες η κυρία @Sexyjoanna ναι μεν σας συμπαθεί αλλά σας βλέπει σαν φίλο. Μήπως αν ανεβάζατε στο νήμα της, αντί για σκληρό ροκ, αυτό που λένε "dick pick" θα καταλάβαινε τις πραγματικές σας βλέψεις;
Ψεύδεσθε, κύριε, διά μίαν εισέτι φοράν.καλημερα στην παρεα
Καπετάνιε....ο νηματοθετης μας ...εχει μια σχεση με τη γνωστη , σε ολους του παλιους . ως Δεν υπαρχει Μανάρι ή ως Μ
Να σημειωσω οτι η Μ ειναι μια πανεμορφη ξανθια υπαρξη κατασκευης και προελευσεως USSR κατι σαν βαλιστικος πυραυλος μεγαλου βελινεκους ( way too much για αυτον το γατομουστακο )
Στο προσφατο παρελθον η Μ σουταρε μεγαλοπρεπως των πολυχρονεμένο μας καθως ο εν λογο , ειχε παρει σβαρνα και ξενοπηδαγε οτι περπατουσε στην Β Ελλαδα ..
Αφου μας τα εκανε τσουρεκια για μηνες και αφου ειχαμα χαλάσει απο 3 laptop και 5 κινητα ο καθε ενας απ τη κλαψα του , υστερα απο καταλυτικη συμβουλευτικη παρεμβαση του ενδοξοτατου Νικοτριβη τα πιτσουνακια τα ξαναβρηκαν
ειρησθω εν παροδο η Μ εχει υπηρετησει στα Spetzanz και εχει προειδοποιησει με απολυτη σαφηνεια τον πολυχρονεμένο μας οτι σε περιπτωση που την απατήσει θα του κοψει τα μεζεα του υπογαστρικου του συστηματος ( κοινως αμελετητα 'η ορχεις ) και θα ταισει τις γατες της
Επειδη ο καιρος γαρ εγκυς , επαναλαμβανω την αναγκη για ανατροπη του νηματοθέτη , καθως δεν αρμοζει σε ενα νημα γεματο απο προικισμένους επιβητορες ( λεμε καμια μαλακια που και που ) να εχει ενα ηγετη ( ο θεος να τον κανει ) ευνουχο / καστρατο
Ειπον