spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.987
- Πόντοι
- 18.546
Τα γνωστά ή θα ψάχνει τη μασέλα ή θα του χάλασε η σύνδεση dial up ή θα πένεται
λες να του βάλανε μπουρλότο οι μπολσεβίκοι ?
Τα γνωστά ή θα ψάχνει τη μασέλα ή θα του χάλασε η σύνδεση dial up ή θα πένεται
Να αναφέρω χτες που έλεγα στον Jim25jim για την κυρία Έρη εμφανιστεί μετά από λίγοείσαι 100 χρονια μπροστα
μαζι σου ηταν ?Να αναφέρω χτες που έλεγα στον Jim25jim για την κυρία Έρη εμφανιστεί μετά από λίγο
Που στο γυμναστήριομαζι σου ηταν ?
κύριοι εγώ σας αφήνω καλή συνέχεια
δεν κάνω ραντεβού για να τικάρω μετά τα κουτάκια της επιτυχίας, αναζητώ κάποιες συγκινήσεις ανάλογα με την έλλειψη της στιγμής. Αυτό που ήθελα, ήταν να κάνω ένα ταξίδι στο χρόνο πίσω στα 18 μαζί με ένα πανέμορφο πλάσμα.
Γιατί ακόμη και στον πληρωμένο έρωτα δεν είναι ανάγκη να αναζητάς πάντα την πορνοσταρ που θα στον κάνει φιόγκο.
Πολλές φορές αναζητάς κάτι απλό. Την ικανοποίηση του εγκεφάλου σε ένα χάδι, σε ένα βλέμμα, σε ένα χαμόγελο, σε μια κουβέντα.
Ο wired ανήκει σε αυτούς που αντιλαμβάνονται το σεξ με όλες τις αισθήσεις αλλά κυρίως εγκεφαλικά. Που το πάνω κεφάλι συνεργάζεται με το κάτω και συμμετέχει. Αυτοί (οι μεγάλοι γαμιάδες του site) δεν θα ικανοποιήσουν ποτέ το κάτω κεφάλι τους.
Αχ και να φιλούσε..........
Φίλε Nick, τα έθεσες ωραία, ίσως και να είναι έτσι. Νομίζω οι περισσότεροι ψάχνουμε το κάτι παραπάνω όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε.
Σαν τις ταινίες coming soon, μας βάζει στη πρίζα μια βδομάδα πριν.
Χαχαχα
Κρατάω τη σπίθα αναμμένη...
Ακριβώς, εγώ θέλω να είναι νοικοκυρά και καλή μαγείρισσα
Την καλημέρα μου
Υπάγω και εγώ τα λέμε αργότερα.
και καποια άλλα πραγματα που δεν θα αναφερθω και θα τα αφήσω στν ανακριτη ποποφ
όπως κατι πονάκια (λόγω μεγέθους) και κάτι δυναμικά που περιγράφεις.......
δεν κάνω ραντεβού για να τικάρω μετά τα κουτάκια της επιτυχίας, αναζητώ κάποιες συγκινήσεις ανάλογα με την έλλειψη της στιγμής. Αυτό που ήθελα, ήταν να κάνω ένα ταξίδι στο χρόνο πίσω στα 18 μαζί με ένα πανέμορφο πλάσμα.
Γιατί ακόμη και στον πληρωμένο έρωτα δεν είναι ανάγκη να αναζητάς πάντα την πορνοσταρ που θα στον κάνει φιόγκο.
Πολλές φορές αναζητάς κάτι απλό. Την ικανοποίηση του εγκεφάλου σε ένα χάδι, σε ένα βλέμμα, σε ένα χαμόγελο, σε μια κουβέντα.
Ο wired ανήκει σε αυτούς που αντιλαμβάνονται το σεξ με όλες τις αισθήσεις αλλά κυρίως εγκεφαλικά. Που το πάνω κεφάλι συνεργάζεται με το κάτω και συμμετέχει. Αυτοί (οι μεγάλοι γαμιάδες του site) δεν θα ικανοποιήσουν ποτέ το κάτω κεφάλι τους.
Καλημέρα Nick...δεν κάνω ραντεβού για να τικάρω μετά τα κουτάκια της επιτυχίας, αναζητώ κάποιες συγκινήσεις ανάλογα με την έλλειψη της στιγμής. Αυτό που ήθελα, ήταν να κάνω ένα ταξίδι στο χρόνο πίσω στα 18 μαζί με ένα πανέμορφο πλάσμα.
Εισ..ωραίος...!!!!
και καποια άλλα πραγματα που δεν θα αναφερθω και θα τα αφήσω στν ανακριτη ποποφ
όπως κατι πονάκια (λόγω μεγέθους) και κάτι δυναμικά που περιγράφεις.......