Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο κύριος σπαθάτος και ο κύριος Νικοτρίβης μου ευχήθηκαν καλά στέφανα,
ο δε κύριος bliz με χλεύαζε δημοσίως,  :S
οπότε καταλαβαίνεται  ήταν σοβαρή περίπτωση και καλή νοικοκυρά  :grin:
και εκείνη τι λέει

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.762
Πόντοι
12.946
Φανταστική ρε συ.
Φόβος, διαφορετικότητα, ρατσισμός, εφηβεία, πρότυπα, ένα εκρηκτικό μίγμα!!!

Υπέροχος Έντουαρτ Νόρτον, πραγματικά ανατριχιαστικός, τόσο σαν νεοναζί όσο και μετά που καταλαβαίνει ότι όλα είναι μία μεγάλη μαλακία...

Την έχω δει πολύ καλή, τις καλές τις κρατάω σε σκληρό δίσκο και τις βλέπω χωρίς διαφημίσεις.

και εκείνη τι λέει

Πάει τη κοπάνησε  :S ζήσαμε κάποιες ώρες πάθους και μετά γυρίσαμε στα τετριμμένα.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
μα αυτή είναι η τέχνη να αποδίδεται η αλήθεια τόσο ξεκάθαρα τόσο γλαφυρα τόσο γενναια μέσα σε στιγμές. Για τον ηθοποιό τι να πει κανείς κενταει στη ταινία

Έτσι είναι! Σκληρή και αληθινή, δεν χαϊδεύει αυτιά. Μία πραγματική γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας που τόσο υπέροχα έχουμε φτιάξει...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
τέτοιες ταινίες δεν βγαίνουν πια

Βγαίνουν όμως καλύτερες. Είδα πρόσφατα το "The Salesman" και έπαθα πλάκα.
Αριστουργηματική ταινία με μπόλικη τροφή για σκέψη και όχι εύκολα γενικευτικα συμπεράσματα,
αμερικανικού τύπου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... :hi:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Την έχω δει πολύ καλή, τις καλές τις κρατάω σε σκληρό δίσκο και τις βλέπω χωρίς διαφημίσεις.

Πάει τη κοπάνησε  :S ζήσαμε κάποιες ώρες πάθους και μετά γυρίσαμε στα τετριμμένα.

Καλά κανεις Ροντ.

Αν και έχω τεράστια συλλογή, καθώς μιλάμε για πάθος, κάποιες φορές με φτιάχνει να κάθομαι να παρακολουθώ ταινία την ώρα που παίζει, παρέα με κάποιες χιλιάδες κόσμου που κάνουν την ίδια επιλογή.

Είναι κάτι ανεξήγητο, κάποιο βίτσιο.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.635
Πόντοι
2.606
Έτσι είναι! Σκληρή και αληθινή, δεν χαϊδεύει αυτιά. Μία πραγματική γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας που τόσο υπέροχα έχουμε φτιάξει...

και λοιπόν τι έγινε? μήπως και μάθαμε κάτι, έστω μέσα από ταινίες?
πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά 2-3, έβλεπα παιδιά και κορίτσια με μπλούζες της ΧΑ να μοιράζουν χαρτάκια με διάφορες ανοησίες στα φανάρια, κάπου στην Αττική. τι να τους πεις για το τι στήριζαν?

οπότε ας επιστρέψουμε στο GNTM... :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά 2-3, έβλεπα παιδιά και κορίτσια με μπλούζες της ΧΑ να μοιράζουν χαρτάκια με διάφορες ανοησίες στα φανάρια, κάπου στην Αττική. τι να τους πεις για το τι στήριζαν?

οι ταινίες είτε η μουσική δεν έχουν τον ρόλο της επιβολής κουλτούρας. Είναι σαν τον ήλιο που βγαίνει σε φωτίζει σε ζεσταινει και την άλλη μέρα χάνεται και βρέχει. Λες τότε και τι έγινε που βγήκεαφου πάλι βρέχει ? Όχι.. Αντιθέτως τον αποζητας τον περιμένεις τον θαυμαζεις. Η αλήθεια δεν μπορεί να έχει την μορφή που θα θέλαμε- να γίνει η μητέρα μας ή σκληρή που μας βάζει τιμωρία αν δεν ακολουθησουμε.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

Πιστεύω ότι η τέχνη, οποιασδήποτε μορφής, μπορεί να είναι διδακτική. Ο σκοπός της, όμως, δεν είναι αυτός. Η τέχνη είναι η ίδια η ζωή και όσα αυτή περιέχει.

Η παρατήρηση, ο στοχασμός, η ζωή, ο έρωτας, το μίσος, όλα είναι κομμάτια του ανθρώπου.

Πάντως φίλε Eraser, ακόμα και ένας να ξεφύγει από την ΧΑ βλέποντας το AHX το θεωρώ κέρδος. Η τέχνη είναι διέξοδος και βοηθάει τον άνθρωπο να ανοίξει το μυαλό του και να φύγει από τα στερεότυπα.

Ότι πολλοί χρησιμοποιούν την ίδια τους την τέχνη για να κάνουν προπαγάνδα, επίσης ισχύει.

Και τα μοντέλα καλά είναι  :happy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βγαίνουν όμως καλύτερες. Είδα πρόσφατα το "The Salesman" και έπαθα πλάκα.
Αριστουργηματική ταινία με μπόλικη τροφή για σκέψη και όχι εύκολα γενικευτικα συμπεράσματα,
αμερικανικού τύπου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... :hi:

ίσως την δω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πιστεύω ότι η τέχνη, οποιασδήποτε μορφής, μπορεί να είναι διδακτική. Ο σκοπός της, όμως, δεν είναι αυτός. Η τέχνη είναι η ίδια η ζωή και όσα αυτή περιέχει.

Η παρατήρηση, ο στοχασμός, η ζωή, ο έρωτας, το μίσος, όλα είναι κομμάτια του ανθρώπου.

Πάντως φίλε Eraser, ακόμα και ένας να ξεφύγει από την ΧΑ βλέποντας το AHX το θεωρώ κέρδος. Η τέχνη είναι διέξοδος και βοηθάει τον άνθρωπο να ανοίξει το μυαλό του και να φύγει από τα στερεότυπα.

Ότι πολλοί χρησιμοποιούν την ίδια τους την τέχνη για να κάνουν προπαγάνδα, επίσης ισχύει.

Και τα μοντέλα καλά είναι  :happy:
είναι διδακτική για ζωντες ανθρώπους. Οι περισσότεροι δίπλα μας είναι νεκροί. Νομίζουν ότι ζουν. Οπότε τα περιθώρια βελτίωσης είναι μηδαμινα..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.635
Πόντοι
2.606

Και τα μοντέλα καλά είναι  :happy:

οι ταινίες είτε η μουσική δεν έχουν τον ρόλο της επιβολής κουλτούρας. Είναι σαν τον ήλιο που βγαίνει σε φωτίζει σε ζεσταινει και την άλλη μέρα χάνεται και βρέχει. Λες τότε και τι έγινε που βγήκε αφού πάλι βρέχει ? Όχι.. Αντιθέτως τον αποζητας τον περιμένεις τον θαυμαζεις. Η αλήθεια δεν μπορεί να έχει την μορφή που θα θέλαμε- να γίνει η μητέρα μας ή σκληρή που μας βάζει τιμωρία αν δεν ακολουθησουμε.

έχετε δίκιο και οι δύο, έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να ψάχνει πληροφορίες με αφορμή διάφορες ταινίες.
όπως επίσης, από ταινίες, έχω συγκρίνει τον εαυτό μου σε διάφορες περιόδους. πχ το Beautiful Mind, ιδιοφυΐα γαρ... :grin:

από εκεί και πέρα είναι προσωπικό του καθενός τελικά...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.762
Πόντοι
12.946
είναι διδακτική για ζωντες ανθρώπους. Οι περισσότεροι δίπλα μας είναι νεκροί. Νομίζουν ότι ζουν. Οπότε τα περιθώρια βελτίωσης είναι μηδαμινα..
Αυτό είναι το πιο σωστό, άμα υπήρχε ενδιαφέρον θα είχαν ανοίξει και κάνα βιβλίο περί δημοκρατίας (λέμε τώρα)  δε θα χρειαζόταν τις ταινίες.
Οπότε ας πούμε για τίποτα άλλο.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

Θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει αυτό, όσο και να μας υπνοτίζει ο τρόπος ζωής που έχουμε επιλέξει, αρκεί μία στιγμή για να μας κάνει να αλλάξουμε.

Πολλές φορές στο παρελθόν η κοινωνία έφτασε σε αδιέξοδα και τα κατάφερε. Ίσως με σκληρό και βίαιο τρόπο, αλλά τα κατάφερε.

Η ίδια η ζωή, πολλές φορές, βρίσκει τον τρόπο.

Ακούγεται ρομαντικό και ίσως να είναι, απλά πιστεύω στον άνθρωπο και δεν μπορώ να αλλάξω.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
έχετε δίκιο και οι δύο, έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να ψάχνει πληροφορίες με αφορμή διάφορες ταινίες.
όπως επίσης, από ταινίες, έχω συγκρίνει τον εαυτό μου σε διάφορες περιόδους. πχ το Beautiful Mind, ιδιοφυΐα γαρ... :grin:

από εκεί και πέρα είναι προσωπικό του καθενός τελικά...

Fucking genius!

:hi:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.762
Πόντοι
12.946