erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ω τι μου κάνετε ?Καλησπέρα Έρη!
ω τι μου κάνετε ?Καλησπέρα Έρη!
Να μου κρατήσεις ένα τόμο με ιδιόχειρη αφιέρωσηΊσως την τελειώσω σε λίγο Ροντ
καλώς το ροντ
Χαίρετεκαλώς το ροντ
τα λουλούδια μας μαραναν μέσα στην νύχτα πως πάνε αι δουλειε ?τα γαμησια και τα βιτσια ?Χαίρετε
(δεν βάζω emo με ψεύτικα λουλούδια τα θεωρώ passé)
τα λουλούδια μας μαραναν μέσα στην νύχτα πως πάνε αι δουλειε ?τα γαμησια και τα βιτσια ?
ω τι μου κάνετε ?
ναι ναι οι μισοί τουλάχιστον από εδώ μέσα τα έχουν πει αυτά μετά στο πρώτο ποδογυρο ξεχνιούνται ( για να μην πω κωλο γιατί έχω και μια αριστοκρατικη καταγωγή)Μου είπε κάτι η τελευταία κυρία, ότι με όποια θα πάω θα την σκέφτομαι και όπως καταλαβαίνεται κατέβασα ρολά.
Το έριξα στα μηχανάκια και τα γυμναστήρια για να το ξεπεράσω :S
ειχες αγγλιδα παραμανα κ εσυ?ναι ναι οι μισοί τουλάχιστον από εδώ μέσα τα έχουν πει αυτά μετά στο πρώτο ποδογυρο ξεχνιούνται ( για να μην πω κωλο γιατί έχω και μια αριστοκρατικη καταγωγή)
ναι ναι οι μισοί τουλάχιστον από εδώ μέσα τα έχουν πει αυτά μετά στο πρώτο ποδογυρο ξεχνιούνται ( για να μην πω κωλο γιατί έχω και μια αριστοκρατικη καταγωγή)
παραμανο που το λαλαει το εγγλεζικοειχες αγγλιδα παραμανα κ εσυ?
πες μας πως την πάτησες ήτο κεραυνοβολο ?Θα δείξει, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο.
τέτοιες ταινίες δεν βγαίνουν πιαΈβαλε το Star το American History X(για άλλη μια φορά) και θα κάτσω να το δω.
Πόσο γαμάτη ταινία ρε πούστη μου.
Σκληρή και αληθινή.
Ο κύριος σπαθάτος και ο κύριος Νικοτρίβης μου ευχήθηκαν καλά στέφανα,πες μας πως την πάτησες ήτο κεραυνοβολο ?
τι πρωτότυπο.. Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο χαχαχαΟ κύριος σπαθάτος και ο κύριος Νικοτρίβης μου ευχήθηκαν καλά στέφανα,
ο δε κύριος bliz με χλεύαζε δημοσίως, :S
οπότε καταλαβαίνεται ήταν σοβαρή περίπτωση και καλή νοικοκυρά
τι πρωτότυπο.. Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο χαχαχα
τέτοιες ταινίες δεν βγαίνουν πια
μα αυτή είναι η τέχνη να αποδίδεται η αλήθεια τόσο ξεκάθαρα τόσο γλαφυρα τόσο γενναια μέσα σε στιγμές. Για τον ηθοποιό τι να πει κανείς κενταει στη ταινίαΦανταστική ρε συ.
Φόβος, διαφορετικότητα, ρατσισμός, εφηβεία, πρότυπα, ένα εκρηκτικό μίγμα!!!
Υπέροχος Έντουαρτ Νόρτον, πραγματικά ανατριχιαστικός, τόσο σαν νεοναζί όσο και μετά που καταλαβαίνει ότι όλα είναι μία μεγάλη μαλακία...