NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Την αλλη εβδομαδα με εντολη εισαγγελεα. Την εχω καταβρει μονος εδω, πολυ κρασι, πολυ θαλασσα, και τ αγορι μου
Την αλλη εβδομαδα με εντολη εισαγγελεα. Την εχω καταβρει μονος εδω, πολυ κρασι, πολυ θαλασσα, και τ αγορι μου
........
..... αύτά τά όλίγα...
... είχε άντιμάμαλο..
poysai sy re patrida ???????????
.....έχυσα με το αντιμαμαλο
θυμηθηκα την Κυματανάπαλση
[size=40pt]Επιτέλους θα βρούμε γκόμενα![/size]
[size=20pt]Τις επόμενες ημέρες η Μονομελής Επιτροπή Διαρκούς Αναζητήσεως Θήλεως θα αναρτήσει ακριβείς οδηγίες για το πως θα βρούμε επιτέλους γκόμενα σε κομμωτήριο. Οι οδηγίες αυτές μας κοινοποιήθηκαν από μέλος μας που κατάφερε και έπιασε γκόμενα από κομμωτήριο! Άρα οι οδηγίες είναι αποτελεσματικές και οφείλουμε να τις τηρήσουμε με θρησκευτική ευλάβεια! [/size]
Stay tuned!
γύρνα πίσω σε ψαχνουν τα κοριτσιαΜακρυα στα ξενα
[size=40pt]Επιτέλους θα βρούμε γκόμενα![/size]
[size=20pt]Τις επόμενες ημέρες η Μονομελής Επιτροπή Διαρκούς Αναζητήσεως Θήλεως θα αναρτήσει ακριβείς οδηγίες για το πως θα βρούμε επιτέλους γκόμενα σε κομμωτήριο. Οι οδηγίες αυτές μας κοινοποιήθηκαν από μέλος μας που κατάφερε και έπιασε γκόμενα από κομμωτήριο! Άρα οι οδηγίες είναι αποτελεσματικές και οφείλουμε να τις τηρήσουμε με θρησκευτική ευλάβεια! [/size]
Stay tuned!
........Μακρυα στα ξενα
Επιβεβαιώνω!
Αφήστε τις δίκες και πιάστε τις χωρίστρες!!!
Εάν βρούμε γκόμενα, τότε το νήμα θα ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του κόσμου τούτου...
εσυ ή ο καλωδιομένος βρήκατε γκόμενα κομμώτρια?Σωστά!
Ο καφές τονώνει ... ;)
Xρειάζεται συνήθως πριν το....Σωστά!
Ο καφές τονώνει ... ;)
χαχαχαχαχΆσε τους καφέδες ή ό,τι άλλο έχει μέσα η κούπα και πες στον κόσμο για το πως χειρίζεται το πιστολάκι το μωρό...