Kala_na_pername
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 6
χααχαχ σωστος καλημερα φιλεΤων φρονίμων τα παιδιά πριν μαγειρεύουν ;)
χααχαχ σωστος καλημερα φιλεΤων φρονίμων τα παιδιά πριν μαγειρεύουν ;)
Καλημέρα αγαπητέ και καλά να περνάμε όπως λέει και το όνομά σας ;)χααχαχ σωστος καλημερα φιλε
τελείωσαν τα ξύλαΚαι τα σήματα καπνού δεκτά ;)
Παντα καλα να περναμε αγαπητε μου αν και οταν πρωτοεισηλθα εις τους κολπους τουτου του νηματος η κατακραυγη για το ονομα μου ηταν εντονοτατη ας ειναι καλα το Ζεμπουδιον που με υποστηριξε θα ειχα φαει κλωτσοΚαλημέρα αγαπητέ και καλά να περνάμε όπως λέει και το όνομά σας ;)
εμπρος στον δρομο που χαραξε το τιμιο ΖεμπουδιΑυτό το μουνάκι ο Ζεμπού έχει κάνει το νήμα κέντρο γαμιάδων πουτσαράδων
Θα αποβληθεί η Λέρα
ενας μαλακας και μισος ειναι, εγω δεν του μιλαω >εμπρος στον δρομο που χαραξε το τιμιο Ζεμπουδι
Κι εγώ σ' αγαπάω!Αυτό το μουνάκι ο Ζεμπού έχει κάνει το νήμα κέντρο γαμιάδων πουτσαράδων
Θα αποβληθεί η Λέρα
ενας μαλακας και μισος ειναι, εγω δεν του μιλαω >
τον έχω ρε, μια φάπα να της ρίξω της ντουλάπας θα πέσειΠρεπει να οργανωουμε συναντηση κορυφης να λυθει το θεμα κατα τον παλιο τροπο μονομαχια στα 10 βηματα
αχαχαχαχ φιλε εκλαψα τωρα αχαχαχαχ μα το αγαπαμε το Ζεμπουδακι αχχαχατον έχω ρε, μια φάπα να της ρίξω της ντουλάπας θα πέσει
σκοτώθηκε κόσμος?Νικ προχθες σε ενα χωριο εδω κρητη εσκασες μια δεξαμενη προπανιου σε ενα ρακοκαζανο και ισοπεδωσε 700 μ2 κτηριο πετροκτιστο...
Φιλε ευτυχως δεν υπηρχε κοσμος μεσα καποια μαλακια εχει πεχτει με την εγκατασταη φαντασου τωρα τι οταν βγαζουν την ρακι μπορεις να ειναι και 70-80 ατομα παρεα ε τοσο μεγαλο καζανισκοτώθηκε κόσμος?
ναι ρε ξέρω, βγάζω κι εγώ τσίπουροΦιλε ευτυχως δεν υπηρχε κοσμος μεσα καποια μαλακια εχει πεχτει με την εγκατασταη φαντασου τωρα τι οταν βγαζουν την ρακι μπορεις να ειναι και 70-80 ατομα παρεα ε τοσο μεγαλο καζανι
Παντα καλα να περναμε αγαπητε μου αν και οταν πρωτοεισηλθα εις τους κολπους τουτου του νηματος η κατακραυγη για το ονομα μου ηταν εντονοτατη ας ειναι καλα το Ζεμπουδιον που με υποστηριξε θα ειχα φαει κλωτσο
αα ωραιος ο Νικ ξερεις λοιπον απο τετοιες καταστασεις φαντασου οτι την εκρηξη την ακουσαν σε διπλανο χωριο 8 χλμ πιο περαναι ρε ξέρω, βγάζω κι εγώ τσίπουρο
Καλη σου μερα φιλε καλη συνεχειαναι ρε ξέρω, ευτυχώς που έβραζε το καζάνι μόνο του
υπάγω κύριοι για windsurf
Τρία κοπέλια βρέθηκαν
σε forum πουν για σκύλους.
Και συζητώντας για σκυλιά
θα κάνουν κι΄ άλλους φίλους.
Αυτό το μουνάκι ο Ζεμπού έχει κάνει το νήμα κέντρο γαμιάδων πουτσαράδων
Θα αποβληθεί η Λέρα