Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.404
- Πόντοι
- 28.246
Αχ και πόσο θέλω να σου απαντήσω...Πολλές κριτικές ακούω, περνάμε καλά τελικά ;)
Αχ και πόσο θέλω να σου απαντήσω...Πολλές κριτικές ακούω, περνάμε καλά τελικά ;)
Εγω ακολουθω τα βηματα των πρεσβυτερων μουΚαι τούτος για την... ίδια στοχεύει.
Καλημερα φιλεείναι από το σωστό μέρος της Κρήτης που βγάζει άντρες οπότε έχει υψηλούς στόχους
Καλημερα φιλε
Να πας πάντως κι εσύ. Δεν δύναμαι, όμως, να γνωρίζω αν θα καταφέρεις να την αφήσεις να φύγει από το δωμάτιο μόλις τελειώσει το ραντεβού...Εγω ακολουθω τα βηματα των πρεσβυτερων μου
Σιγά σιγά Νικ. Με τρέχουν υποχρεώσεις...κριτική δεν θα δούμε?
Το γέροντακι οτι μπορώ κάνω...
ΠαραπονιάρηΜονο εγώ δε γαμάω στο νήμα τούτο
Εύγε νέε, (σε αυτάκια το νέε)
έτσι να λες, τα 2μισαώρα ραντεβού επί 3
καλύτερα μην αναφερθούν
το νήμα της αληθείαςΠαραπονιάρη
Έχω υπομονή, θα περιμένω να δω τα κατορθώματά σας γραπτώς και αναλυτικώς...Αχ και πόσο θέλω να σου απαντήσω...
Αυτό ξαναπέστο, γιατί παραέξω το ψέμα και η μπαρούφα πάει σύννεφο...το νήμα της αληθείας
θα παω θα παω τρεχοντας ειμαι και σε αριστη φυσικη κατασταη τον τελευταιο καιροΝα πας πάντως κι εσύ. Δεν δύναμαι, όμως, να γνωρίζω αν θα καταφέρεις να την αφήσεις να φύγει από το δωμάτιο μόλις τελειώσει το ραντεβού...
Ποια ρε! Στείλε πμ, βάιμπερ, πάρε τηλέφωνο!Για τα καλά παιδιά έχω και μία πριβέ εκτός σάη
Των φρονίμων τα παιδιά πριν μαγειρεύουν ;)θα παω θα παω τρεχοντας ειμαι και σε αριστη φυσικη κατασταη τον τελευταιο καιρο
θα σου στείλω βαιμπερΠοια ρε! Στείλε πμ, βάιμπερ, πάρε τηλέφωνο!
Και τα σήματα καπνού δεκτά ;)Ποια ρε! Στείλε πμ, βάιμπερ, πάρε τηλέφωνο!
Για τα καλά παιδιά έχω και μία πριβέ εκτός σάη