κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.859
- Πόντοι
- 19.795
είναι από το σωστό μέρος της Κρήτης που βγάζει άντρες οπότε έχει υψηλούς στόχους
είναι από το σωστό μέρος της Κρήτης που βγάζει άντρες οπότε έχει υψηλούς στόχους
Ναι όμως πήρε ζωντάνια το νήμα πάλι
Φυσηξε γαμησιατικος αέρας
Ναί, και τελικά από την πολλή μουνο-χυσο-υγρασία εδώ μέσα, κοντεύουμε να πλευριτωθούμε γέροι άνθρωποι...
Εντριβές στα ελαιοτριβεία γρήγορα
Κι έχει και έξω υγρασία, υγρασία μέσα κι έξω αγαπητέΝαί, και τελικά από την πολλή μουνο-χυσο-υγρασία εδώ μέσα, κοντεύουμε να πλευριτωθούμε γέροι άνθρωποι...
Κάντε τα 8 αγαπητέ, στρογγυλοποίησηΤελικα φετος, μονο οι Γερμανιδες μπορεσαν να εκτιμησουν σωστα τα 7,9 εκατοστα της τεραστιας προσωπικοτητας μου.
Τελικα φετος, μονο οι Γερμανιδες μπορεσαν να εκτιμησουν σωστα τα 7,9 εκατοστα της τεραστιας προσωπικοτητας μου.
Έτσι είναι αυτά. Οι Γερμανοί μας στα οικονομικά κι εμείς τις ΓερμανίδεςΑπ’ολες τις Ευρωπαιες μόνο οι Γερμανίδες εκτιμούν διαχρονικά τους Greek Lovers...
Έτσι είναι αυτά. Οι Γερμανοί μας στα οικονομικά κι εμείς τις Γερμανίδες
Γεια σας παιδγιάΜήπως οι Γερμανοί μας στα οικονομικά ΕΠΕΙΔΗ εμείς τις Γερμανίδες
Και από όλες τις Ευρωπαϊες πιο πολύ οι Γερμανίδες γουστάρουν το από πίσω ...θα συμπλήρωνα εγώ...Απ’ολες τις Ευρωπαιες μόνο οι Γερμανίδες εκτιμούν διαχρονικά τους Greek Lovers...
Και μετά λένε εμάς οπισθοδρομικούς ;)Και από όλες τις Ευρωπαϊες πιο πολύ οι Γερμανίδες γουστάρουν το από πίσω ...θα συμπλήρωνα εγώ...
Είσαι σίγουρος; Κι αυτή Γερμανίδα είναιΓεια σας παιδγιά
Sorry που θα σας το χαλάσω αλλά με Γερμανίδες δεν...
και μόνο που θα σκεφτόμουνα την φράου Ανγκελα θα μου έπεφτε το ηθικό
ε δεν έχουμε όλοι τα ίδια προσόντα :S :S :S
Στη ζωή έμαθα ποτέ μη λες ποτέ ;)Είσαι σίγουρος; Κι αυτή Γερμανίδα είναι
Με τέτοιο μωρό πώς να πεις ποτέ;Στη ζωή έμαθα ποτέ μη λες ποτέ ;)
Με τέτοιο μωρό πώς να πεις ποτέ;