Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.600
- Πόντοι
- 28.246
Έρη, εσύ τι φοράς;Γειά σας καθικια που θετε και ερωτες
Έρη, εσύ τι φοράς;Γειά σας καθικια που θετε και ερωτες
πες τα μωρή αρρώστειαΓειά σας καθικια που θετε και ερωτες
Με είπε χοντρό τώρα τούτος;δε χωράς :S
θα σμπώξουμε με τον Τζίμη
στριγκάκι παοκτζηδικοΈρη, εσύ τι φοράς;
δε χωράς :S
θα σμπώξουμε με τον Τζίμη
Παίξε μια μαλακία καλύτερα ρε!
Έρως ανίκατε μάχαν, Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις, ός εν μαλακαίς παρειαίς νεάνιδος εννυχεύεις, φοιτάς δ” υπερπόντιος εν τ” αγρονόμοις αυλαίς· καί σ” ούτ” αθανάτων φύξιμος ουδείς ούθ” αμερίων σέ γ” ανθρώπων....
μπερδευεσαι, άλλο χοντρός άλλο ντουλάπα ;)Με είπε χοντρό τώρα τούτος;
Καλώς το κοπέλι! Που είσαι ρε χαμένο κορμί;
είδες την Ερη και ήρθες ρε μουνί?
Έρως ανίκατε μάχαν, Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις, ός εν μαλακαίς παρειαίς νεάνιδος εννυχεύεις, φοιτάς δ” υπερπόντιος εν τ” αγρονόμοις αυλαίς· καί σ” ούτ” αθανάτων φύξιμος ουδείς ούθ” αμερίων σέ γ” ανθρώπων....
καλα εκανες και φορεσες την μαυρη....σε αδυνατιζειΠαίξε μια μαλακία καλύτερα ρε!
για το πθπουτσον είμαι εγώ εσείς είστε για τα ανάθεμα που θέτει έρωτες και μικρουλες. Μην πω για μερικούς που ποσταρουν ανηλικαπες τα μωρή αρρώστεια
για τον πούτσο είστε
χειμωνιαζει ζεμπουδι εισαι στον ογκο τωρα μην δινεις σημασιαΜε είπε χοντρό τώρα τούτος;
Να μη λες Κρήτη, να λες Ηράκλειο, μην σε περάσουν και για φλώροαχαχαχαχα τι κανεις φιλε μου εισαι καλα?Μας ελεγαν για τυφωνες εμεις καλοκαιρι και σμρ..Εδω Κρητη ετοιμαζομαι για επισκεψη ομως
γνωστος σαλιαρης ερωτυλος ....είδες την Ερη και ήρθες ρε μουνί?
Καλησπεραααα εμεις σημερα καλοκαιρινη μερα παντως
Γειά σας καθικια που θετε και ερωτες
δεν είναι ανήλικη η Κίρστεν ρε μωρό μουγια το πθπουτσον είμαι εγώ εσείς είστε για τα ανάθεμα που θέτει έρωτες και μικρουλες. Μην πω για μερικούς που ποσταρουν ανηλικα
NikΝα μη λες Κρήτη, να λες Ηράκλειο, μην σε περάσουν και για φλώρο