Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.591
- Πόντοι
- 28.246
Πεστα γιατί εμένα με λένε μισογύνη σε όσες τα λέω.τα πράγματα είναι απλά ο μοναδικός λογος για να σε θέλει νεοτερη είναι τα λεφτά. Τελεία παύλα
Πεστα γιατί εμένα με λένε μισογύνη σε όσες τα λέω.τα πράγματα είναι απλά ο μοναδικός λογος για να σε θέλει νεοτερη είναι τα λεφτά. Τελεία παύλα
εμένα με θέλουν για γαμήσι, αλλά μόλις βγάλω το παντελόνι δε με θέλουντα πράγματα είναι απλά ο μοναδικός λογος για να σε θέλει νεοτερη είναι τα λεφτά. Τελεία παύλα
Κοίτα καλά πάλι την προηγούμενη...
ίσως έχουν και άλλα δεδομέναΠεστα γιατί εμένα με λένε μισογύνη σε όσες τα λέω.
Για το γκολ έλεγα να δεις. Τα άλλα και αυτούς που τα λένε τους γράφω ζβούτσαμ...Δεν σε είπαν τα παιδγια χοντρό :-
Απλά ευσωμο... γεροδεμένο...
Το γκολ γκαμαει
τα πράγματα είναι απλά ο μοναδικός λογος για να σε θέλει νεοτερη είναι τα λεφτά. Τελεία παύλα
Λεφτά! Έχεις λεφτά; Τα άλλα έρχονται δεύτερα.ίσως έχουν και άλλα δεδομένα
θα σε πάρει ο γερο διαβολοθέλω να βάλω το πουλί μου κάτω από την καρό σου φούστα
ρε μαλάκα δε σε είπα χοντρό, ντουλάπα σε είπα, γεροδεμένο,Για το γκολ έλεγα να δεις. Τα άλλα και αυτούς που τα λένε τους γράφω ζβούτσαμ...
Και εγώ που νόμιζα ότι με θέλουν επειδή είμαι ωραίος...τα πράγματα είναι απλά ο μοναδικός λογος για να σε θέλει νεοτερη είναι τα λεφτά. Τελεία παύλα
αφού σε χύσω στα μπουτάκια ή πριν ?θα σε πάρει ο γερο διαβολο
Μα και τους μπαμπάδες για να τα σκάνε τους εχουν...
Μπορεί να της έχει λείψει η πατρική στοργή
ναι σίγουρα. Γιαυτό αν δεν χρηματοδοτεις φεύγει. Σταματάει να της λείπει
Μπορεί να της έχει λείψει η πατρική στοργή
αι γυναίκαι δε θέλουν ωραίουςΚαι εγώ που νόμιζα ότι με θέλουν επειδή είμαι ωραίος...
Ρε μαλάκα το κατάλαβα. Πλάκα σου κάνω!ρε μαλάκα δε σε είπα χοντρό, ντουλάπα σε είπα, γεροδεμένο,
Μην μου πειράζεις το φιλαράκι..ρε μαλάκα δε σε είπα χοντρό, ντουλάπα σε είπα, γεροδεμένο,
τα πράγματα είναι απλά ο μοναδικός λογος για να σε θέλει νεοτερη είναι τα λεφτά. Τελεία παύλα
θα πάω με το ταξί στο μαγαζί του και θα πέσω στη τζαμαρία με τα κρέαταΜην μου πειράζεις το φιλαράκι..