Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
δεν κάνει κρύο ρε μαλάκα, ζέστανε, αφού σκέφτομαι να παω για μπανακι ΣΚ
Μην πας μακριά Νικ... βγες στη βεράντα και θα κανείς ένα βρόχομπάνιο μούρλια
δεν κάνει κρύο ρε μαλάκα, ζέστανε, αφού σκέφτομαι να παω για μπανακι ΣΚ
Ποια απο τις δυο να φορέσω λέτε; Κόκκινη η μαύρη;
ΈΧΟΥΜΕ ΤΑ ΊΔΙΑ ΓΟΎΣΤΑ
Καπότες δεν έχει βγάλει ακόμα στη μπουτικ ρε φίλε. Αυτό είναι το παραπονό μου. Να γαμάω πουτανάκι βάζελο και να της φωνάζω έτσι γαμάει ο Πειραιάς!όποια και να φορέσεις θα σε αναγνωρίσουμε ρε μαλάκα, αφού είσαι σαν ντουλάπα 2 μέτρα
δεν βρέχει, άνοιξεΜην πας μακριά Νικ... βγες στη βεράντα και θα κανείς ένα βρόχομπάνιο μούρλια
Ποια απο τις δυο να φορέσω λέτε; Κόκκινη η μαύρη;
Την μαύρη έβαλα! Την άλλη τη φυλάω για μεθαύριο...Κλείνω προς τη μαύρη Zeb
Λόγω χειμωνιάτικου μουντ
Γάμα το ακάποταΚαπότες δεν έχει βγάλει ακόμα στη μπουτικ ρε φίλε. Αυτό είναι το παραπονό μου. Να γαμάω πουτανάκι βάζελο και να της φωνάζω έτσι γαμάει ο Πειραιάς!
εγώ θα σκάσω μύτη μεθαύριο με τη συλλεκτική αριθμημένη του 2004Την μαύρη έβαλα! Την άλλη τη φυλάω για μεθαύριο...
Μην σε τρέχουμε μόνο για εντριβές με πετρέλαιο.εγώ θα σκάσω μύτη μεθαύριο με τη συλλεκτική αριθμημένη του 2004
Πειράζει που είναι κοντομάνικη?
δεν βρέχει, άνοιξε
ο Ζορμπας δεν ήρθε, έμεινε στα Σταυρό στα Χανιά
και τι φοβάσαι? μην πληρώσεις πολλά για πετρέλαιο? 1,40 πάνω σε σκαμπώ είμαιΜην σε τρέχουμε μόνο για εντριβές με πετρέλαιο.
εγώ θα σκάσω μύτη μεθαύριο με τη συλλεκτική αριθμημένη του 2004
Πειράζει που είναι κοντομάνικη?
και να βρέχει..Ας βρέξει εδώ και να μην βρέχει εκεί
Θα νομίζει κανείς τώρα ότι δεν θα χωράω να περάσω από το τουρνικέ μαλάκα!και τι φοβάσαι? μην πληρώσεις πολλά για πετρέλαιο? 1,40 πάνω σε σκαμπώ είμαι
Εσύ μην αρρωστήσεις και δε φτάνει πετρελαιοφόρο :S
λεφτά έχουμεΜετά θα θέλεις πουτανακι να σε ζεστάνει Νικόλα
Καλώς το κοπέλι! Που είσαι ρε χαμένο κορμί;Καλησπεραααα εμεις σημερα καλοκαιρινη μερα παντως
δε χωράς :SΘα νομίζει κανείς τώρα ότι δεν θα χωράω να περάσω από το τουρνικέ μαλάκα!