erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εδω ο καιρος ειναι για τσοκομιλκ μπουγατσα και πενιρλιΠάει η σοκολάτα-παραλία-μπάνιο... :S
εδω ο καιρος ειναι για τσοκομιλκ μπουγατσα και πενιρλιΠάει η σοκολάτα-παραλία-μπάνιο... :S
μας την πεφτει ο dionisis lampakis ερι :S :S :Sκουκου τρουμπακι
το προβληματακι με τα ποσταρισματα απο χταποδια ψαρια και συναφη αλιεύματα το έχουμε ακομα βλεπω ετσι; χρειάζεται μαλλον και αγιασμος υδατων ετσι οπως το βλεπωαυτο θα το δώσω στο βλανδη
το πεινιρλι με τι ερι?εδω ο καιρος ειναι για τσοκομιλκ μπουγατσα και πενιρλι
αυτος ειναι γνωστος δαιμονισμενος θα τον παταξουμεμας την πεφτει ο dionisis lampakis ερι :S :S :S
με τσιπουρα απο τα χερακια του νικ αααααααααααααχαχχαχαχχαχαχχαχατο πεινιρλι με τι ερι?
δεν λες καλα που δεν εχουμε και κυνηγους ....το προβληματακι με τα ποσταρισματα απο χταποδια ψαρια και συναφη αλιεύματα το έχουμε ακομα βλεπω ετσι; χρειάζεται μαλλον και αγιασμος υδατων ετσι οπως το βλεπω
το πεινιρλι με τι ερι?
αμα το πεινιρλι ειναι σαν το πουλακι του θα φαει η μιση ελλαδα....με τσιπουρα απο τα χερακια του νικ αααααααααααααχαχχαχαχχαχαχχαχα
ασε μας ρε ρετσινα ... το φαγα ολοι το παραμυθι σου μας το πουλας και εμας;προτιμας να βάλω τον πουτσο μου;
δεν λες καλα που δεν εχουμε και κυνηγους ....
εγω οποτε εχω διληματα πινω μπυρα...εντωμεταξυ ξυπνησα απο τα χαραματα και σκεφτομαι.. να φαω πρωινο και να κοιμηθω παλι η να φαω πρωινο και να κοιμηθω παλι; χαχαχαχαχαχαχχαχ
προς το παρον η χωρα τρωει αλλες πουτσεςαμα το πεινιρλι ειναι σαν το πουλακι του θα φαει η μιση ελλαδα....
οι μπεκατσες μας λειπανε είναι η αληθειαΩ ρε θείο και έλεγα να αγοράσω τόξο να κυνηγάω στα βουνά!
προτιμας να βάλω τον πουτσο μου;το προβληματακι με τα ποσταρισματα απο χταποδια ψαρια και συναφη αλιεύματα το έχουμε ακομα βλεπω ετσι; χρειάζεται μαλλον και αγιασμος υδατων ετσι οπως το βλεπω
προς το παρον η χωρα τρωει αλλες πουτσες
με τοπαλιο πασοκ το ορθοδοξο ζουσαμε φρεσκαδουρες ομωςΠρος το παρόν?
Μια ζωή, εδώ και 20 χρόνια που γεννήθηκα, τα ίδια θυμάμαι...