erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αφησες μουσι τρουμπ μου;τρουμπακης βιγκαν....
αφησες μουσι τρουμπ μου;τρουμπακης βιγκαν....
γαματα χρονια....ο παπαθεμελης μας την ειπε λιγο αλλα τον τσακισαμεμε τοπαλιο πασοκ το ορθοδοξο ζουσαμε φρεσκαδουρες ομως
το οτι μου στελνουν πμ και μου ζητανε κανενα στανταρακι συμφωνα με τα γουστα τους που μου περιγραφουν θεσσαλονικη με αφηνει ενεη
λες να πιστευουν οτι εχω πουτσο; δεν ξερω και τι να τους προτεινω. με λεει ο αλλος θελω κατασταση μονδελε και μου αρεσει κωλο. εχω φαει τον κοσμο να του βρω μια αβυζη , σκελετωμενη να κανει την δουλεια του ο ανθρωποςΆμα δε ξέρει ο μύστης και ρέκτης έρη, ποιος θα ξέρει...
τουρμπακι πως τους βλεπεις τους θειους εδω ; ψιλορεταρουνε μου φαινεται τελευταιαγαματα χρονια....ο παπαθεμελης μας την ειπε λιγο αλλα τον τσακισαμε
αν ξερεις κανα καλο απο πειραια πε...αλλα να εχει προικαλες να πιστευουν οτι εχω πουτσο; δεν ξερω και τι να τους προτεινω. με λεει ο αλλος θελω κατασταση μονδελε και μου αρεσει κωλο. εχω φαει τον κοσμο να του βρω μια αβυζη , σκελετωμενη να κανει την δουλεια του ο ανθρωπος
τοιχο τοιχο παω εγω εγω ερι και κανω μουγκα..τουρμπακι πως τους βλεπεις τους θειους εδω ; ψιλορεταρουνε μου φαινεται τελευταια
κατω στον πειραια στο μουραγιο πηγα να τρελαθω μα τον αγιοαν ξερεις κανα καλο απο πειραια πε...αλλα να εχει προικα
λες να πιστευουν οτι εχω πουτσο; δεν ξερω και τι να τους προτεινω. με λεει ο αλλος θελω κατασταση μονδελε και μου αρεσει κωλο. εχω φαει τον κοσμο να του βρω μια αβυζη , σκελετωμενη να κανει την δουλεια του ο ανθρωπος
καταρχας ειδα κατι φωτο πισω με κατι ανηλικα κοριτσακια που τα λεγαν γυναικες; σε τι κοσμο μεγαλωνουμε τα παιδια μας γιωργο τουρμπακι;; απο τοτε που οι γκει πηραν τα ηνια της μοδας φτιαχνουν την γυναικα ανδρογυναιο και τα γουστα των αντρωνανε εχουν αλλοτριωθει :Sτοιχο τοιχο παω εγω εγω ερι και κανω μουγκα..
τοιχο τοιχο παω εγω εγω ερι και κανω μουγκα..
παιδια ο λαμπακης φαντασμα μην ανησυχειτε ομως θα λυθει τ προβλημα με πεοσευχη και νηστεια
παιδια ο λαμπακης φαντασμα μην ανησυχειτε ομως θα λυθει τ προβλημα με πεοσευχη και νηστεια
για την ερι ρε...εμεις μπορουμε να κανουμε μουνοσευχη
εσεις εχετε κανει πολλες τετοιες γιαυτο αφιονιστηκε ο λαμπακιςγια την ερι ρε...εμεις μπορουμε να κανουμε μουνοσευχη
φαε αλλα μετα πρεπει να σε εξομολογησει η εριΔλδ να μην φάω κοκορέτσι?
ευχαριστω τρουμπ για την βοηθειαφαε αλλα μετα πρεπει να σε εξομολογησει η ερι