ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Εφόσον λοιπόν παραδέχεσαι πως αυνανίζεσαι, νομιμοποιούμαι , πλέον, να σε αποκαλώ, μαλακοθέτη.
Αν δεν το αντιληφθήκατε κύριε, το σημείο 1 αναφέρεται στον διεξοδικό τρόπο σκέψης σας και εξαγωγής συμπερασμάτων. Κατά τα λοιπά είναι γνωστό, πως με τη Μανάρι δεν παίζεται τις κουμπάρες ...Μία χαρά τα είπε, κύριε.
Ελλείψει θήλεος, ένα είναι πλέον το καταφύγιο που απομένει στο νηματοθέτη ... Τρισφευ!
Γιδογάμης επί το ορθότερον ...
Δεν παρεξηγούμαι. Θεωρώ τον Γκαίμπελς έναν ευφυέστατο άνθρωπο και ικανότατο επαγγελματία, που είχε ένα ανίκανο αφεντικό.Για τον Γκαίμπελς πάντως σας προειδοποίησα ...
Αν δεν το αντιληφθήκατε κύριε, το σημείο 1 αναφέρεται στον διεξοδικό τρόπο σκέψης σας και εξαγωγής συμπερασμάτων. Κατά τα λοιπά είναι γνωστό, πως με τη Μανάρι δεν παίζεται τις κουμπάρες ...
Για τον Γκαίμπελς πάντως σας προειδοποίησα ...Εφόσον λοιπόν παραδέχεσαι πως αυνανίζεσαι, νομιμοποιούμαι , πλέον, να σε αποκαλώ, μαλακοθέτη.
Γιδογάμης επί το ορθότερον ...
Μην πυροβολείτε τον νηματοθέτη, (αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τον πετύχετε) !
Γιδογάμης επί το ορθότερον ...Προτιμώ το Γεροτράγος, ως κατ΄ επανάληψη έχω δηλώσει ...
Μην πυροβολείτε τον νηματοθέτη!
Αυτό υπήρξε μια μελανή σελίδα στην καριέρα του.Η αποτυχία του έγκειται πως πίστευε σε αυτό το αφεντικό ...
Τι είναι η ΔΗΕ ρε παίχτη;Το συνεχές bullying σε βάρος του ταπεινού, ασημάντου, πενόμενου, υπερήλικος και ασθενούς νηματοθέτου θα απασχολήσει την ΔΗΕ εις το λίαν προσεχές μέλλον ...
Τι είναι η ΔΗΕ ρε παίχτη;
Η αποτυχία του έγκειται πως πίστευε σε αυτό το αφεντικό ...Δεν παρεξηγούμαι. Θεωρώ τον Γκαίμπελς έναν ευφυέστατο άνθρωπο και ικανότατο επαγγελματία, που είχε ένα ανίκανο αφεντικό.
Όποιος και μόνο στην σκέψη προσπαθήσει να τον χτυπήσει με ό,τιδήποτε θα πρέπει πρώτα να πετύχει εμένα! Μαύρα του μοιρολόγια κι άραχνα αν μείνω όρθιος...
That can be arranged...Όποιος και μόνο στην σκέψη προσπαθήσει να τον χτυπήσει με ό,τιδήποτε θα πρέπει πρώτα να πετύχει εμένα! Μαύρα του μοιρολόγια κι άραχνα αν μείνω όρθιος...