ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Η υπαρξιακή αγωνία έχει όρια, η μαλακία ποτέ !!!!!Η υπαρξιακή αγωνία, κύριε, δεν περιορίζεται από τα στενά γήινα χρονικά μεγέθη!
Η υπαρξιακή αγωνία έχει όρια, η μαλακία ποτέ !!!!!Η υπαρξιακή αγωνία, κύριε, δεν περιορίζεται από τα στενά γήινα χρονικά μεγέθη!
Γιατί σας προβληματίζει αγαπητέ; Ο κάθε σεξουαλικά αυτοαπασχολούμενος αγωνιά να αποδείξει τη φήμη του.Ακόμη δεν ξυπνήσαμε ρε παπάρα, με την τσίμπλα στο μάτι, και αρχίζεις τα υπαρξιακά ερωτήματα;;;;
Ο Μαρκ Τουαίιν έγραφε το 1879: «O Όμηρος στη δεύτερη ωδή της Ιλιάδας λέει με άμετρο ενθουσιασμό: ‘Χάρισέ μου αυνανισμό ή δώσε μου το θάνατο’...» (Θεσσαλονίκη, Περίπλους, 1998)Συμμετέχοντας ευσυνειδήτως στο ως άνω "άθλημα", ο νηματοθέτης διακατεχόμενος από την εξουσιοφρένεια και την απληστία (τις δυο πιο επικίνδυνες εκδηλώσεις της εγγενούς σχιζοφρένειας από την οποία υποφέρει το ανθρώπινο είδος), χωρίς ίχνος ηθικών αναστολών, μετασχηματίζει αυτή την «ειδική» ατομική απόλαυσή του σε δημόσιο πρόβλημα.Γιατί σας προβληματίζει αγαπητέ; Ο κάθε σεξουαλικά αυτοαπασχολούμενος αγωνιά να αποδείξει τη φήμη του.
Καλημέρα.
Ήρεμος ήταν, μια χαρά τα πέρασε.Πως πέρασε ο κ. Excalibur στο χθεσινό δίωρό του με εργαζόμενη;
Γιατί δεν μας λέει κάτι;
Καλημέρα και στον cougarοθέτη!
Ο Μαρκ Τουαίιν έγραφε το 1879: «O Όμηρος στη δεύτερη ωδή της Ιλιάδας λέει με άμετρο ενθουσιασμό: ‘[size=20pt]Χάρισέ μου αυνανισμό[/size] ή δώσε μου το θάνατο’...» (Θεσσαλονίκη, Περίπλους, 1998)Συμμετέχοντας ευσυνειδήτως στο ως άνω "άθλημα", ο νηματοθέτης διακατεχόμενος από την εξουσιοφρένεια και την απληστία (τις δυο πιο επικίνδυνες εκδηλώσεις της εγγενούς σχιζοφρένειας από την οποία υποφέρει το ανθρώπινο είδος), χωρίς ίχνος ηθικών αναστολών, μετασχηματίζει αυτή την «ειδική» ατομική απόλαυσή του σε δημόσιο πρόβλημα.
Σας παρακαλώ να κόψετε λίγο τις κακές συμβουλές στον κ. NICK TRIVE! Του δείχνεις πιπίνι και με το ζόρι το κοιτάζει. Πρέπει να τεστάρω και τον Βλαντή μου φαίνεται...
Στην αγκάλη σου σύντομα σου εύχομαι ολόψυχα!Καλημέρα πιπινολάτρες!
Διάβασε τι γράφω παραπάνω. Πρεπει να σε βγάλω μια μέρα έξω να σε τσεκάρω. Η πολλή παρέα με τον μπαζοθέτη δεν κάνει καλό...Στην αγκάλη σου σύντομα σου εύχομαι ολόψυχα!
Θα σας πει για τον Γκαίμπελς τώρα και τους Γερμανούς ...Ο Μαρκ Τουαίιν έγραφε το 1879: «O Όμηρος στη δεύτερη ωδή της Ιλιάδας λέει με άμετρο ενθουσιασμό: ‘Χάρισέ μου αυνανισμό ή δώσε μου το θάνατο’...» (Θεσσαλονίκη, Περίπλους, 1998)Συμμετέχοντας ευσυνειδήτως στο ως άνω "άθλημα", ο νηματοθέτης διακατεχόμενος από την εξουσιοφρένεια και την απληστία (τις δυο πιο επικίνδυνες εκδηλώσεις της εγγενούς σχιζοφρένειας από την οποία υποφέρει το ανθρώπινο είδος), χωρίς ίχνος ηθικών αναστολών, μετασχηματίζει αυτή την «ειδική» ατομική απόλαυσή του σε δημόσιο πρόβλημα.
Σε 2 λέξεις έχεις σκιαγραφήσει όλο τον χαρακτήρα σουΟρθώς ομιλείτε! Φευ ...
Θα σας πει για τον Γκαίμπελς τώρα και τους Γερμανούς ...
Σε 2 λέξεις έχεις σκιαγραφήσει όλο τον χαρακτήρα σου
1ον. Αυνανίζεσαι
2ον. Πάσχεις από εξουσιοφρένεια
3ον. Πάσχεις από απληστία
4ον. Δεν έχεις ίχνος ηθικών αναστολών
5ον. Μετατρέπεις την ατόμική σου απόλαυση σε δημόσιο πρόβλημα…
I rest my case !!!
Σας παρακαλώ να κόψετε λίγο τις κακές συμβουλές στον κ. NICK TRIVE! Του δείχνεις πιπίνι και με το ζόρι το κοιτάζει. Πρέπει να τεστάρω και τον Βλαντή μου φαίνεται...
Αφήστε τον να μιλάει. Κακό κάνει;Μην ανησυχείτε. Μία χαρά τις κοιτάζει.
Άλλωστε αυτές τις μέρες είναι απασχολημένος με ουσιαστική και γόνιμη συζήτηση με εργαζόμενη, ως το νήμα μας προ ημερών απεκάλυψε ...
Ας τα εξετάσουμε ένα προς ένα λοιπόν.Συμφωνώ ως προς το 1. Αυθαιρετείτε ως προς τα υπόλοιπα ...
Αφήστε τον να μιλάει. Κακό κάνει;
Ας τα εξετάσουμε ένα προς ένα λοιπόν.
1ον. Αυνανίζεσαι (το παραδέχθηκες, και η ομολογία – κατά τον ΚΠολΔ – είναι η βασίλισσα των αποδείξεων) Ορθόν!
2ον. Πάσχεις από εξουσιοφρένεια. Και μόνο το γεγονός ότι περιφέρεις το σαρκίο σου, κομπάζοντας ως «νηματοθέης» και ομιλώντας για τον εαυτό σου σε 3ο πρόσωπο, το αποδεικνύει. Να μην επαναλαμβάνω τα περί άχρονης και άναρχης οντότητας κλπ
3ον. Πάσχεις από απληστία. Πασιφανές Μόνο εις τους Γκαιμπελίσκους!
4ον. Δεν έχεις ίχνος ηθικών αναστολών. Και μόνο η αήθης επίθεσή σου στον κ. Βλαντη, το αποδεικνύει. Δεν είναι επίθεση. Ανυπόκριτος θαυμασμός είναι!
5ον. Το γεγονός πως ποστάρεις αβέρτα σάπιες, και μας γυρνάς τ’ άντερα καθ εκάστην και αργία, τι αποδεικνύει ;;;;; Αποδεικνύει ότι είσθε κακόγουστος...