blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
αν δεν φαει πουτσο προκοπη δεν κανει...
Ετερον εκατερον.
αν δεν φαει πουτσο προκοπη δεν κανει...
ειχα την πιο τροφαντη τροφο στην ΑθήναΕιχατε και εσεις τροφο;
Χαιρομαι.
Η δικη μου τροφος ητο Αγγλις.
Αν ειναι κρυο και το ριχνουν στον κολπο τουs , θα παθουν....κολπικη μαρμαρυγη![]()
οκ.Τι λεs τωρα??? Εδωσε και....θεραπεια
Οξεια γιατροφοβιτιδα
Αν ειναι κρυο και το ριχνουν στον κολπο τουs , θα παθουν....κολπικη μαρμαρυγη![]()
Αs αρχισουμε απο τα ευκολα..........Ελπιζω ναχειs δωσει σε καποιον την ψιλη κυριοτητα , γιατι η εγγραφη μονο στο Ε9 δεν βοηθαειδεν ξέρω ταχυπαλμία μου είπαν
Αs αρχισουμε απο τα ευκολα..........Ελπιζω ναχειs δωσει σε καποιον την ψιλη κυριοτητα , γιατι η εγγραφη μονο στο Ε9 δεν βοηθαει
πες το ντε....παρτου μια πιπα θα βαρεσει τελικες για 10 σεκ. και μετα θα παει για υπνο σαν πουλακιΕγώ ρε δεν έχω καρδιά πόσο μάλλον ταχυπαλμία για άλλον ρώτησα επειδή μου φάνηκε περίεργο να έχει κάποιος όλη μέρα με
Εκτός απο τα κλασσικά πάνε κάνε ενα τσεκ απ καρδιολογικό να σου φύγει και η έννοια.δεν ξέρω ταχυπαλμία μου είπαν
πες το ντε....παρτου μια πιπα θα βαρεσει τελικες για 10 σεκ. και μετα θα παει για υπνο σαν πουλακι
φτου φτου φτου μωρη...Ελπίζω να μην έχουμε κηδεία Σάββατοκυριακο δεν έχω όρεξη καθόλου καλοκσιριατικο αχαχαχα εγώ αυτό είπα πάντως
νεκροθαφτης εισαι;Εκτός απο τα κλασσικά πάνε κάνε ενα τσεκ απ καρδιολογικό να σου φύγει και η έννοια.
Οτι θέλεις στην διάθεση σου.
φτου φτου φτου μωρη...
Καρδιοπαθής.νεκροθαφτης εισαι;![]()
δύο μέρες οποίος έχει κάτι με παίρνει να μου το πει. Έχω την αίσθηση αλήθεια ότι με τρολαρουν...Εκτός απο τα κλασσικά πάνε κάνε ενα τσεκ απ καρδιολογικό να σου φύγει και η έννοια.
Οτι θέλεις στην διάθεση σου.
νταξ ρε...στο γκομενο που εχει κρισεις αγχους νομιζα...σορυΚαρτακη είναι γνωστός οικογενειακός μην με αηδιάζεις