blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
νεκροθαφτης εισαι;![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχα..
Συγνωμη κ. διομηδη μου αλλα αφου δεν μου βρισκετε νυφη ...
νεκροθαφτης εισαι;![]()
ο γκομενος δεν έχει τέτοια προβλήματα. Με έχει γραμμένη και έχει ήσυχο το κεφάλι του. Αχαχαχανταξ ρε...στο γκομενο που εχει κρισεις αγχους νομιζα...σορυ
Αν το σοβαρευειs πασο...........Αλλα μην περιμενειs απο δω να παρειs σοβαρη απαντηση ε??Καρτακη είναι γνωστός οικογενειακός μην με αηδιάζεις
Καρδιοπαθής.
Στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν ασθένειες είναι αλήθεια αυτό.δύο μέρες οποίος έχει κάτι με παίρνει να μου το πει. Έχω την αίσθηση αλήθεια ότι με τρολαρουν...
προσπαθησα να μην τον φρικαρω αλλά είπα να πάει σε γιατρό ας ελπίσουμε ότι θα πάει. Καπνίζει..Καρδιοπαθής.
γραφτον και εσυο γκομενος δεν έχει τέτοια προβλήματα. Με έχει γραμμένη και έχει ήσυχο το κεφάλι του. Αχαχαχα
ο γκομενος δεν έχει τέτοια προβλήματα. Με έχει γραμμένη και έχει ήσυχο το κεφάλι του. Αχαχαχα
υπερκαπνια....-20 με 30 παλμους αν το κοψειςπροσπαθησα να μην τον φρικαρω αλλά είπα να πάει σε γιατρό ας ελπίσουμε ότι θα πάει. Καπνίζει..
και ?Συνηθως βαζετε πιο πολλα χαχαχα... στις αναρτησεις σας.
Μ΄έφαγες πια, τί θα την κάνεις την νύφη στη ηλικία σου για να σε κληρονομήσει μια ώρα αρχύτερα;χαχαχαχαχαχαχαχαχα..
Συγνωμη κ. διομηδη μου αλλα αφου δεν μου βρισκετε νυφη ...
ούτε στο εικονικό δεν με αφήνουν ήσυχη αχαχαχαΣτον πραγματικό κόσμο υπάρχουν ασθένειες είναι αλήθεια αυτό.
Οπότε σίγουρα είναι καλύτερα στον εικονικό.
Μια κοπελιά μου ράγισε την καρδιά
την μαλακια την εκοψες τοτε?Εγω που καποτε ειχα πολυ αγχος για κατι ειχα ταχυκραδια η οπως λεγετε για 1-1μισι μηνα καθε μερα ολη μερα.Με το που ξυπναγα ηταν λες και ειχα παρει lsd![]()
οκΤιποτε
Απλα εντοπισα διαφορα στην γραφη σας.
Αγνοηστε το.
Μ΄έφαγες πια, τί θα την κάνεις την νύφη στη ηλικία σου για να σε κληρονομήσει μια ώρα αρχύτερα;
Ρενε λαλικ καρδιά εχεις ρε διοΜια κοπελιά μου ράγισε την καρδιά![]()
ρε? μουτρα εχεις?