Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα στο νήμα της υποκρισίας
Καλημέρα στο νήμα της υποκρισίας
Καλημέρα αγαπητή,καλημερα....αλλα τα ματια του λαγου αλλα της κουκουβαγιας...
(δημωδης εκφραση)
η αλλιως αλλα λογια ν αγαπιομαστε ...ας μην μπαινουμε ολοι στο ιδιο καζανι
Αλήθεια που είναι;Ο πουτανοθέτης που χάθηκε; Να εκδώσουμε Silver Alert;
Καλημέρα αγαπητή,
Είμαστε όλοι στο ίδιο καζάνι! Επειδή δεν ψαρεύουμε δηλαδή ...
Αγαπητή κυρία, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Κάνω κακό στον εαυτό μου, αν βρίσκομαι με άνθρωπο που δεν εκτιμώ.ντουπου ντουπου ζα ντουπου ζιτσου δηλ?κι αντι για κουταλα το κουπι της βαρκας..
υγ..πολυ ωραιο το κειμενο της κριτικης σας..με κσεβασμο προς την κοπελα ..και τον εαυτο σας..
Πριν λιγο καιρο ελαβα ενα πμ...εδω στο bou...παω λοιπον στο προφιλ του ανθρωπου που μου το εστειλε...Ειχε βρεθει με καποια εργαζομενη που στην αρχη του ραντεβου του ελεγε να σκυψει να την προσκυνησει γιατι λεει αυτη ειναι η βασιλισσα...και τα ελεγε μαλιστα σε ανθρωπο που δεν ηταν καν υποτακτικου χαρακτηρα....Προσπαθησε να τη συνετισει λεγοντας της παρτον τωρα και περιποιησου τον γατι για τ επομενη ωρα αυτος θαναι ο βασιλιας..η κοπελα δε συμμορφωθηκε προφανεστατα ηταν μαστουρωμενη.....και η καταληξη ητανε νατης παρει τα χρηματα πισω που που καλα εκανε αφου δεν ελαβε υπηρεσιες......αλλα να της πεταξει λεει και ια ροχαλα στη μουρη...το οποιο αμεσως τον υποβιβαζε σε αλητη
το αποτελεσμα ηταν εγω διαβαζοντας ολα αυτα να μην προχωρησω σε ραντεβου μαζι του ..βλεπονταςοτι εχω να κανω με ανθρωπο που δε θα ηθελα να βρεθω κοντα κοντα ουτε σε λεοφορειο
Αγαπητή κυρία, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Κάνω κακό στον εαυτό μου, αν βρίσκομαι με άνθρωπο που δεν εκτιμώ.
Για το περιστατικό που περιγράφετε, δεν έχω κάτι να σχολιάσω, μιλάει από μόνο του ...
ετσι ειναι ακριβως..
την καλημερα μου σε ολους σας
Καλημέρα Νικόλα,καλημερα κυριες και κυριοι
αλήθεια, που είναι αυτός?Καλημέρα Νικόλα,
Βρήκαμε τον πιπινοπουτανιάρη, χάσαμε τον γριοπουτανιάρη! Τι συμβαίνει σε τούτο το νήμα;
Τέτοια ώρα με τη Μανάρι συνήθως, αλλά για σήμερα δεν ξέρω ...αλήθεια, που είναι αυτός?
όταν εχει Μανάρι, μπαίνει πριν , δεν κρατιέται από τη χαρά τουΤέτοια ώρα με τη Μανάρι συνήθως, αλλά για σήμερα δεν ξέρω ...
Έχεις απόλυτο δίκιο, γι αυτό και αναρωτιέμαι τι έγινε.όταν εχει Μανάρι, μπαίνει πριν , δεν κρατιέται από τη χαρά του
την ασήμωσες την Ασημίνα βρωμιάρηΚαλημέρα στον πλανήτη των παππούληδων , όπου ο μέσος όρος ηλικίας είναι 50 έτη, διότι κατοικείται μόνο από 80άρηδες παππούληδες και 20άρες Ουκρανές, Ρωσσίδες, Μολδαβές, Ελληνίδες, ΒΗπηρώρτισσες κτλ κτλ
Έχεις απόλυτο δίκιο, γι αυτό και αναρωτιέμαι τι έγινε.