Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Για τον καθένα υπάρχει ένα βυζί σε αυτή τη ζωήΚουραγιο...βυζια υπαρχουν πολλα
Για τον καθένα υπάρχει ένα βυζί σε αυτή τη ζωήΚουραγιο...βυζια υπαρχουν πολλα
υπάγω μποις
έχω να πάω να γαμήσω ένα γκλαμουράκι, μετα ενα GDE και να φουλάρω το τρίκυκλο να πάω κωλόγερο και τα άλλα παιδιά στην παρτούζα της Έλενας
Καλά εσείς τον παίζετε εμάς λέτε μηναρες..?όχι ρε με τηλεπάθεια
όταν βαράω μαλακία για την έρη φωνάζω.... "πάρτα μωρή Έρη και βάλτα στο πανέρι" και αυτή το νιώθει και μου απαντάει..... "σε ένιωσα μέσα μου βαθιά σαν να μην πέρασε μια μέρα"
Συν 2 μαλακιες που θα ριξεις για την ερι...υπάγω μποις
έχω να πάω να γαμήσω ένα γκλαμουράκι, μετα ενα GDE και να φουλάρω το τρίκυκλο να πάω κωλόγερο και τα άλλα παιδιά στην παρτούζα της Έλενας
μου τα είπε πρωτο χέρι από κοντά, αλλά ακόμη παραμιλάει με Βλάντα... "ΤΟ μουνί"
Τζιμάκο δε θα τα πάμε καλά ...Έχουν μείνει 2 κοκαλάκια της Bella’s εάν τα θέλετε είναι στην ρεσεψιόν του Ελληνις...
Ένας φιλος την πήρε χθες το βράδυ στις 02:00 (αλήθεια λέω) και το κορίτσι παρά μιλούσε «Vlandis oooo vlandis... !!”
Απ´ το τριψοχανείο μην ξεχάσεις να περάσεις. Βαλάντωσε το κορίτσι!υπάγω μποις
υπάγω μποις
Μα το κωλόπαιδο, μας την είπε πρωινιάτικα! Δεν πήραμε κωλο λέει ...
Τζιμάκο δε θα τα πάμε καλά ...
Τζιμάκο δε θα τα πάμε καλά ...
Την άλλη φοράΜα το κωλόπαιδο, μας την είπε πρωινιάτικα! Δεν πήραμε κωλο λέει ...
Με βαριά καρδιά!Ναι αλλά like εκανα
Μα το κωλόπαιδο, μας την είπε πρωινιάτικα! Δεν πήραμε κωλο λέει ...
Με βαριά καρδιά!
Πρώτα λάικ και μετά διαβάζουμε
Έτσι κάνουν οι φίλοι
Θα σας επικηρύξει ο ιχθυόκοσμος αγαπητέ!....
.... Καλησπέρα λατρεμένοι μου κύριοι..