Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Σαμιώτισσα, Σαμιώτισσα, πότε θα πας στον Dirty  :orchestra:

Τάιζε αιδοία το ανακόντα του!  :2funny:

Κε πορνοθέτα, αιτούμαι άμεση διαγραφή!

Είπαμε, έγινε δήλωση Ν.69 ως αναληθές...

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
καλημέρα σας διεστραμένοι κωλόγεροι  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Καλημέρα!
Επιτέλους τα ΚΑΠΗ ανοίγουν το ένα μετά το άλλο ...  :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Ατενίζοντας  >:( τη Δυτική Μεσόγειο Αιδηψό, με ένα ποτήρι λευκό Picpoul de Pinet ρετσίνα  :erection:, εκεί όπου το σωστό μέγεθος στήθους θεωρείται ότι χωράει σε ένα ποτήρι σαμπάνιας σε μπουγαδοκόφινο DD  :tits2: , είπα να δω τα χάλια σας τα κατορθώματά σας  :headbaning2:.

Πάντα μου άρεσαν οι κριτικές όπου εκτός των δυνατοτήτων της κορασίδας αναφέρεται και το πως το  ζ ε ι  ο πελάτης, βρήκα την κριτική σας διασκεδαστικότατη  :happy: .

Αναφορικά δε

«Φετιχοποιημένο χρήμα για φετιχοποιημένο εμπόρευμα» -> παραπέμπω στα κεφάλαια comodities & "Η κοινοκτημοσύνη της γυναίκας" :grin:

"παρατήρησα και έναν άλλο κύριο μουσάτο γκριζομάλλη, που μου θύμισε τον Κοντονή, να κτυπά μια αντίστοιχη πόρτα" -> Ορθά είδατε, έτσι και αλλιώς μπουρδέλο τα έχουν κάνει.  :headbaning1:

"Παβλοφική αντίδραση σε ένα συνηθισμένο συμβάν … " -> τα σκυλιά του Παβλόφ -> δηλ Doggy Style :think:

"Πλύθηκα σε λιγότερο χρόνο απ’ όσο παίρνει σε λωποδύτη να κλέψει αυτοκίνητο" -> να πιείτε ένα ποτήρι οίνο.

"όπως δεν είναι κι έγκλημα να λες στη γυναίκα σου, πως ο κώλος της δε φαίνεται μεγάλος." -> Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα είμαστε πρεσβύωπες κοντά δεν βλέπουμε την τύφλα μας, βλέπουμε ότι μπορούμε και ότι μας συμφέρει  :2funny:

"Το στυγνό σεξ από την άλλη μεριά, θεωρώ πως είναι το τελευταίο προπύργιο του πρωτογονισμού"  :worship: -> και επειδή δεν καπνίζουμε καλό είναι και κάνα ποτηράκι μετά ...

Αντε και η ... μαζί μας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
εν τω μεταξύ, ειδα το πρωί για καφε το Νικοβαλάντη και έχει γίνει μανουλομάνουλο.
Πιο ωραίος και από μένα που έχω μαυρίσει, έχω χάσει κιλά, έχω γίνει κούκλος, αλλά γκόμενα δε βγάζω.
Ο Βλανδής βέβαια είναι γαζωτική μηχανή. Σε μισή ώρα το βλέμμα του σαν ακτίνες Χ πρέπει να σκάναραν ότι θηλυκό πέρασε από κοντά μας, μέχρι μήτρας  :2funny: :2funny: :2funny:

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν τον συναντώ και εγώ.
Σκέπτομαι να του δωρίσω εκείνες τις παρωπίδες που φορούν στους σκύλους για να μην δαγκώνουν ...  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Ενώ χτυπούσα την πόρτα του δωματίου της Bella, παρατήρησα και έναν άλλο κύριο μουσάτο γκριζομάλλη, που μου θύμισε τον Κοντονή, να κτυπά μια αντίστοιχη πόρτα, λίγο παραπέρα.

Οποία αδιακρισία μη άδουσα προς ένα gentleman,  ως ο κ. Vlandis4 ... :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Με κοίταξε έντονα με τα γαλάζια μάτια της, με τρόπο που ξεκούμπωνε φερμουάρ από παντελόνι

Τόσους διθυράμβους έχει ακούσει η κοπέλα για εσάς από τις άλλες εργαζόμενες... Φυσιολογική αντίδραση ήταν ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Βέβαια, δε θα συναντήσετε την τελειότητα των φωτογραφιών.

Την στιγμή που σεις αρχίζατε να συνουσιάζεσθε [ 4:05 μ.μ., ημέρα Τρίτη, 21.8 ενεστώτος έτους ] κοίταζα όλη την σειρά των φωτογραφιών της, την οποία σεις δεν είχατε προφανώς δει εξαιτίας του συνεχούς πόθου σας και του πολυοργασμικού σας.
Στις σέλφις που έχει φαίνεται το αληθές της εμφανίσεως του προσώπου της ...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ενώ χτυπούσα την πόρτα του δωματίου της Bella, παρατήρησα και έναν άλλο κύριο μουσάτο γκριζομάλλη, που μου θύμισε τον Κοντονή, να κτυπά μια αντίστοιχη πόρτα, λίγο παραπέρα.

Οποία αδιακρισία μη άδουσα προς ένα gentleman,  ως ο κ. Vlandis4 ... :birdman:
Δεν είναι αδιακρισία. Καθώς κοιτάς με ανησυχία μήπως σε κοιτάζει κάποιος, που μπορεί να σε αναγνωρίσει, αντικρύζεις άλλον με την ίδια ανησυχία με σένα. Είμαστε οι δυο μαλάκες σκέφτηκα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Πλύθηκα σε λιγότερο χρόνο απ’ όσο παίρνει σε λωποδύτη να κλέψει αυτοκίνητο.

Σε πόσο χρόνο, κ. Vlandis4, ένας λωποδύτης κλέβει ένα αυτοκίνητο;  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
[size=30pt]Δικαίωσε την πριαπική μου φήμη, που υπερφίαλα καλλιεργεί ο Μπλιζαρνταής, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.[/size]

[size=50pt]Ο νηματοθέτης δεδικαίωται![/size]

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Βέβαια, δε θα συναντήσετε την τελειότητα των φωτογραφιών.

Την στιγμή που σεις αρχίζατε να συνουσιάζεσθε [ 4:05 μ.μ., ημέρα Τρίτη, 21.8 ενεστώτος έτους ] κοίταζα όλη την σειρά των φωτογραφιών της, την οποία σεις δεν είχατε προφανώς δει εξαιτίας του συνεχούς πόθου σας και του πολυοργασμικού σας.
Στις σέλφις που έχει φαίνεται το αληθές της εμφανίσεως του προσώπου της ...

Η πραγματικότητα υπολείπεται κατά τι ακόμη και από αυτή. Παρόλα αυτά είναι πολύ όμορφη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Το ζήτημα του καθωσπρεπισμού και των κοινωνιστικών αντιλήψεων με έχουν απασχολήσει επανειλημμένως και έχω αναφερθεί και σε άλλες πληκτικές κριτικές μου. Τα ανεπαρκή στοιχεία του χαρακτήρα μου, είναι πολύ ισχυρότερα από τους πολιτισμένους φραγμούς που επιβάλλει η κοινωνία. Το στυγνό σεξ από την άλλη μεριά, θεωρώ πως είναι το τελευταίο προπύργιο του πρωτογονισμού, σε έναν κατά τα άλλα πολιτισμένο κόσμο. Απορρίπτει κάθε σκέψη πολιτικής ορθότητας και αποτελεί καταφύγιο απέναντι στις Ερινύες της ηθικής συνείδησης. Ευγένεια, ορθοδοξία, ανοχή και ισότητα μπορούν να αγνοηθούν με ασφάλεια. Δε δίνει δεκάρα για τα οικονομικά προβλήματα, για την ανεργία, για την ισότητα των δύο φύλων, για την ισλαμική τρομοκρατία, για τους μαλάκες που άφησαν ανθρώπους να καούν, για το διάγγελμα προς ηλιθίους από την Ιθάκη. Γι αυτό και αισθανόμαστε ωραία! Πρέπει να δίνουμε λογαριασμό για κάθε μας συναίσθημα;

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Δικαίωσε την πριαπική μου φήμη, που υπερφίαλα καλλιεργεί ο Μπλιζαρνταής, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Ο νηματοθέτης δεδικαίωται!
Το "υπερφίαλα" και το σχόλιο σχετικά με το επίπεδο του νου σας δε τα λαμβάνετε υπόψη σας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom