Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.317
- Πόντοι
- 26.227
την ασήμωσες την Ασημίνα βρωμιάρη
Η κοπέλα έχει μόνο "ON" όχι "OFF"
την ασήμωσες την Ασημίνα βρωμιάρη
Σαμιώτισσα, Σαμιώτισσα, πότε θα πας στον Dirty
Τάιζε αιδοία το ανακόντα του!
Κε πορνοθέτα, αιτούμαι άμεση διαγραφή!
Ξεμάγκωσε, τον είδα λογκαρισμένο ...Το συρτάρι του γραφείου του μάγκωσε το όσο τη μανάρι πάνω στο γραφείο ...
Ατενίζοντας > τη ΔυτικήΜεσόγειοΑιδηψό, με ένα ποτήριλευκό Picpoul de Pinetρετσίνα , εκεί όπου το σωστό μέγεθος στήθους θεωρείται ότι χωράεισε ένα ποτήρι σαμπάνιαςσε μπουγαδοκόφινο DD , είπα να δωτα χάλια σαςτα κατορθώματά σας .
Πάντα μου άρεσαν οι κριτικές όπου εκτός των δυνατοτήτων της κορασίδας αναφέρεται και το πως το ζ ε ι ο πελάτης, βρήκα την κριτική σας διασκεδαστικότατη .
Αναφορικά δε
«Φετιχοποιημένο χρήμα για φετιχοποιημένο εμπόρευμα» -> παραπέμπω στα κεφάλαια comodities & "Η κοινοκτημοσύνη της γυναίκας"
"παρατήρησα και έναν άλλο κύριο μουσάτο γκριζομάλλη, που μου θύμισε τον Κοντονή, να κτυπά μια αντίστοιχη πόρτα" -> Ορθά είδατε, έτσι και αλλιώς μπουρδέλο τα έχουν κάνει.
"Παβλοφική αντίδραση σε ένα συνηθισμένο συμβάν … " -> τα σκυλιά του Παβλόφ -> δηλ Doggy Style
"Πλύθηκα σε λιγότερο χρόνο απ’ όσο παίρνει σε λωποδύτη να κλέψει αυτοκίνητο" -> να πιείτε ένα ποτήρι οίνο.
"όπως δεν είναι κι έγκλημα να λες στη γυναίκα σου, πως ο κώλος της δε φαίνεται μεγάλος." -> Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα είμαστε πρεσβύωπες κοντά δεν βλέπουμε την τύφλα μας, βλέπουμε ότι μπορούμε και ότι μας συμφέρει
"Το στυγνό σεξ από την άλλη μεριά, θεωρώ πως είναι το τελευταίο προπύργιο του πρωτογονισμού" -> και επειδή δεν καπνίζουμε καλό είναι και κάνα ποτηράκι μετά ...
Αντε και η ... μαζί μας
εν τω μεταξύ, ειδα το πρωί για καφε το Νικοβαλάντη και έχει γίνει μανουλομάνουλο.
Πιο ωραίος και από μένα που έχω μαυρίσει, έχω χάσει κιλά, έχω γίνει κούκλος, αλλά γκόμενα δε βγάζω.
Ο Βλανδής βέβαια είναι γαζωτική μηχανή. Σε μισή ώρα το βλέμμα του σαν ακτίνες Χ πρέπει να σκάναραν ότι θηλυκό πέρασε από κοντά μας, μέχρι μήτρας
Vladis = Εξυπνος, πλούσιος και ωραίος ... τα άλλα όλα στους υπόλοιπους ...
Τι πικρόχωλο σχόλιο!Καλημέρα!
Επιτέλους τα ΚΑΠΗ ανοίγουν το ένα μετά το άλλο ...
Τι πικρόχωλο σχόλιο!
Δεν είμεθα ούτε μια μέρα πάνω από 137!
Δεν είναι αδιακρισία. Καθώς κοιτάς με ανησυχία μήπως σε κοιτάζει κάποιος, που μπορεί να σε αναγνωρίσει, αντικρύζεις άλλον με την ίδια ανησυχία με σένα. Είμαστε οι δυο μαλάκες σκέφτηκα.Ενώ χτυπούσα την πόρτα του δωματίου της Bella, παρατήρησα και έναν άλλο κύριο μουσάτο γκριζομάλλη, που μου θύμισε τον Κοντονή, να κτυπά μια αντίστοιχη πόρτα, λίγο παραπέρα.
Οποία αδιακρισία μη άδουσα προς ένα gentleman, ως ο κ. Vlandis4 ...
Βέβαια, δε θα συναντήσετε την τελειότητα των φωτογραφιών.
Την στιγμή που σεις αρχίζατε να συνουσιάζεσθε [ 4:05 μ.μ., ημέρα Τρίτη, 21.8 ενεστώτος έτους ] κοίταζα όλη την σειρά των φωτογραφιών της, την οποία σεις δεν είχατε προφανώς δει εξαιτίας του συνεχούς πόθου σας και του πολυοργασμικού σας.
Στις σέλφις που έχει φαίνεται το αληθές της εμφανίσεως του προσώπου της ...
Το "υπερφίαλα" και το σχόλιο σχετικά με το επίπεδο του νου σας δε τα λαμβάνετε υπόψη σας;Δικαίωσε την πριαπική μου φήμη, που υπερφίαλα καλλιεργεί ο Μπλιζαρνταής, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.
Ο νηματοθέτης δεδικαίωται!