blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Επαναλαμβάνω την πρότασή μου, περί τελέσεως ενός διήμερου/τριήμερου φεστιβάλ, με καταβολή ενός - έστω - συμβολικού τιμήματος, καθόσον, αν σκάσουμε μύτη ταυτοχρόνως όλοι οι εκδηλώσαντες ενδιαφέρον, η κοπέλα θα φύγει τρέχοντας (και δεν την αδικώ).Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των υποψηφιοτήτων και σε συνεννόηση με την κα. Έλενα.
Μάλιστα, και για να δείτε πόσο προχωρημένη σκέψη έχω, προτείνω την πρώτη ηημέρα του φεστιβάλ, να μετέχουν οι νεώτεροι συνδαιτημόνες μας, και την 2η οι παλαιότεροι. Επιπλέον, την δεύτερη ημέρα, την τελετή θα κλείσει (ως headliner), δικαιωματικά ο κ. Βλαντης...Επαναλαμβάνω την πρότασή μου, περί τελέσεως ενός διήμερου/τριήμερου φεστιβάλ, με καταβολή ενός - έστω - συμβολικού τιμήματος, καθόσον, αν σκάσουμε μύτη ταυτοχρόνως όλοι οι εκδηλώσαντες ενδιαφέρον, η κοπέλα θα φύγει τρέχοντας (και δεν την αδικώ).
Επαναλαμβάνω την πρότασή μου, περί τελέσεως ενός διήμερου/τριήμερου φεστιβάλ, με καταβολή ενός - έστω - συμβολικού τιμήματος, καθόσον, αν σκάσουμε μύτη ταυτοχρόνως όλοι οι εκδηλώσαντες ενδιαφέρον, η κοπέλα θα φύγει τρέχοντας (και δεν την αδικώ).
Μάλιστα, και για να δείτε πόσο προχωρημένη σκέψη έχω, προτείνω την πρώτη ηημέρα του φεστιβάλ, να μετέχουν οι νεώτεροι συνδαιτημόνες μας, και την 2η οι παλαιότεροι. Επιπλέον, την δεύτερη ημέρα, την τελετή θα κλείσει (ως headliner), δικαιωματικά ο κ. Βλαντης...
(καθόσον αν αναλάβει αυτός δράση, οι υπόλοιποι θα πάμε άκλαυτοι...)
Να πα να γαμηθείς, γεροτράγο.1. Δεν θα υπάρξει τίμημα ούτε χρηματικό ούτε συμβολικό [ δώρα κλπ ].Είναι όρος που η ίδια έχει θέσει.
2. Το event θα λάβει χώρα μία φορά και μόνο.
Να πα να γαμηθείς, γεροτράγο.
Εγώ δίνω ιδέες, 100 χρόνια μπροστά, κι εσύ μου κάνεις αντίπραξη.
Δεν υπάρχουν παρτούζες, κύριε.Καλημέρες παιδιά
Να προσέξετε στην παρτούζα μην έχουμε κάνα ατύχημα
Αυτό μας έλειπε τώραΔεν υπάρχουν παρτούζες, κύριε.
Μόνο "δημοκρατικό σεξ".
θα πεσει φωτια να μας καψει...[size=30pt]Τι θα γίνει με εκείνη την παρτούζα;;;
Μπήκαμε την τελική ευθεία. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι;;;
Τόπος τελέσεως η Αθήνα![/size]
Κοιταχτε πως μου ηρθε η αλλη πρωι-πρωι στο μαγαζι να ψωνισει. Πολυκατοικια θα φτιαξει στο τελος η Ουκρανεζα
Αρα, δηλωνεις και εσυ συμμετοχη.θα πεσει φωτια να μας καψει...
απεταξαμην...Αρα, δηλωνεις και εσυ συμμετοχη.
Κοιταχτε πως μου ηρθε η αλλη πρωι-πρωι στο μαγαζι να ψωνισει. Πολυκατοικια θα φτιαξει στο τελος η Ουκρανεζα
[size=30pt]Τι θα γίνει με εκείνη την παρτούζα;;;
Μπήκαμε την τελική ευθεία. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι;;;
Τόπος τελέσεως η Αθήνα![/size]