blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ουφ!
Ξημερώσαμε και σήμερα...
Καλημέρα!
Ξημερώσαμε και σήμερα...
Καλημέρα!
καλημέρα αγαπητοί
Καλημερα σας αγαπητέ μας πορνοθετη
Καλημέρα αξιότιμε πορνοθέτα,Ο κ. NICK TRIVE αγνοείται εδώ και πολλές μέρες.
Εάν έχει κάποιος νέα του, ας ενημερώσει το νηματοθέτη με π.μ.
Με την τρέχουσα σύνθεση, κορυφαίο ξενοδοχείο στην Ελλάδα θα το αξιολογούσα στο Trip Advisor!
δεν παω στο χοτελι εγω χαχαχαχαχα
Ασε γιατί εάν παω εκεί θα τους βάλω άσχημη κριτική στο TripAdvisor και δεν θέλω από συναδελφικότητα
Εχω πιτι πολύ κοντά... σε 5 λεπτά μου τις έχουν φέρει
Ουφ!
Ξημερώσαμε και σήμερα...
Καλημέρα!
Με την τρέχουσα σύνθεση, κορυφαίο ξενοδοχείο στην Ελλάδα θα το αξιολογούσα στο Trip Advisor!
Αγαπητέ, λύση ανάγκης είναι. Το ΕΛΛΗΝΙΣ, αν και κτιριακά άθλιο, με το που πλησιάζεις, παρατηρείς κορίτσια, βορειοευρωπαϊκης κυρίως προέλευσης, να σουλατσάρουν, να πίνουν τον καφέ τους, να ξεφορτώνουν βαλίτσες, σφύζει από ... Είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που το κάνει μοναδικό!Ενώ το ξενοδοχείο που επιλέγετε εσείς δεν είναι καλό;;;
Ατσά...!!! παααααλι....!! Τον κακομαθαινεται...και θα ζητάει συνεχώς...
Τι να κανουμε κυριε; Εχουμε και την δοση του σπιτιου στην Ουκρανια να πληρωσουμεόπα.... κανουμε υπερωρίες τώρα τελευταία
Δεν το τακτοποιεί η Ουκρανεζα τροφός?Τι να κανουμε κυριε; Εχουμε και την δοση του σπιτιου στην Ουκρανια να πληρωσουμε
Τι να κανουμε κυριε; Εχουμε και την δοση του σπιτιου στην Ουκρανια να πληρωσουμε
Πρεπει να συνεισφερουμε τον οβολο μας, ωστε οι απορες κορασσιδες να μην μεινουν και αστεγες.
Καλή ξεκούραση!!!Καλημέρα σας από παραλία Τρυπητής. Μόλις έκανα την πρωϊνή βουτιά μου, και απολαμβάνω τον (2ο) φραπέ μου...
Βαριέμαι να επιστρέψω, κι είπα να το παρατείνω λιγάκι.Καλή ξεκούραση!!!