blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Η Κρήτη , αγαπητέ, είναι το καλύτερο μέρος για διακοπές, περισυλλογή και ενδοσκόπηση, αν βεβαίως είσαι από δω και γνωρίζεις που να πας.Ζηλεύω
Καλημέρα σας από παραλία Τρυπητής. Μόλις έκανα την πρωϊνή βουτιά μου, και απολαμβάνω τον (2ο) φραπέ μου...
Καλημέρα σας από παραλία Τρυπητής. Μόλις έκανα την πρωϊνή βουτιά μου, και απολαμβάνω τον (2ο) φραπέ μου...
Μάλλον με μπερδεύετε με κάποιον άλλον, κύριε...Κατανοητόν!
Και σεις υποφέρετε από χρονίαν μπακουρίασιν...
Πλάκα μας κάνεις ρε κωλόγερε;;;;[size=30pt]Τι θα γίνει με εκείνη την παρτούζα;;;
Μπήκαμε την τελική ευθεία. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι;;;
Τόπος τελέσεως η Αθήνα![/size]
Η Κρήτη , αγαπητέ, είναι το καλύτερο μέρος για διακοπές, περισυλλογή και ενδοσκόπηση, αν βεβαίως είσαι από δω και γνωρίζεις που να πας.
Αν και η καταγωγή μου δεν είναι από νομό Ηρακλείου, εντούτοις πρέπει να ομολογήσω ότι οι γείτονες έχουν τις καλύτερες παραλίες στο νησί...Το γνωρίζω αυτό αγαπητέ για αυτό σας ζηλέυω
Πλάκα μας κάνεις ρε κωλόγερε;;;;
Εσύ δεν είπες ότι είχες ήδη 3-4 πμ με εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή;
Εγώ δε, δημοσίως εξεδήλωσα το ενδιαφέρον μου...
ΥΓ. Εσύ θα έρθεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
[size=30pt]Τι θα γίνει με εκείνη την παρτούζα;;;
Μπήκαμε την τελική ευθεία. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι;;;
Τόπος τελέσεως η Αθήνα![/size]
Σημαινει οτι θα προσπαθησω να μην χασω τη μεγαλυτερη πλακα της ζωης μου.
Σημαινει οτι θα προσπαθησω να μην χασω τη μεγαλυτερη πλακα της ζωης μου.Αυτό σημαίνει ότι δηλώνετε συμμετοχή;
Εσείς θα αναλάβετε τον ρόλο του ελλανοδίκη;Άρα σας καταχωρώ ως τέταρτο ενδιαφερόμενο!
Μπα ... μάλλον του τροχονόμου/ταξιθέτη...Εσείς θα αναλάβετε τον ρόλο του ελλανοδίκη;
θα ελέγχει την ταχύτητα!Μπα ... μάλλον του τροχονόμου/ταξιθέτη...
Εσείς θα αναλάβετε τον ρόλο του ελλανοδίκη;
Μπα ... μάλλον του τροχονόμου/ταξιθέτη...