borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Η αυτοσυγκράτηση με βοηθά να διάγω ένα ήρεμο βίο.
Η αυτοσυγκράτηση με βοηθά να διάγω ένα ήρεμο βίο.
Προς τι ο γέλωτας αγαπητέ; Οπαδός των σοφιστειών του ανανήψαντος πουτανοθέτη;
Ενημερώστε μας αγαπητέ κύριε, η Μανάρι τι κάνει; Προβλέπω να τρίξει σύντομα το δρύινο γραφείο σας από το βάρος και τη σφοδρότητα των «υποθέσεων» σας!
Προς τι ο γέλωτας αγαπητέ; Οπαδός των σοφιστειών του ανανήψαντος πουτανοθέτη;
Ουδόλως..απλά δεν μου γεμίζετε το μάτι για ήσυχο παιδιΠρος τι ο γέλωτας αγαπητέ; Οπαδός των σοφιστειών του ανανήψαντος πουτανοθέτη;
Δε θα διαφωνήσω, όχι και παιδί σε αυτή την ηλικία ...Ουδόλως..απλά δεν μου γεμίζετε το μάτι για ήσυχο παιδι
Μα γιατί? Ο άνδρας παραμένει πάντα ένα παιδί!!! Και πάντα του αρέσει να παίζει με παιχνίδια !! Μόνο που όσο μεγαλώνει πληρώνει περισσοτερα για αυτά!!Δε θα διαφωνήσω, όχι και παιδί σε αυτή την ηλικία ...
Θα θέλαμε αγαπητέ, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι ...Μα γιατί? Ο άνδρας παραμένει πάντα ένα παιδί!!! Και πάντα του αρέσει να παίζει με παιχνίδια !! Μόνο που όσο μεγαλώνει πληρώνει περισσοτερα για αυτά!!
Αξιόπιστα πληροφορήθηκα πως ο πουτανοθετης έσπευσε στο γραφείο του για να χειριστεί προσωπικά την υπόθεση Μανάρι.
Ετυμολογία της λέξης «υπόθεση» κατά τον πουτανοθέτη: υπό + θέτω
Πάντα ακριβολογεί και κυριολεκτεί ο πουτανοθέτης ...
Ρηχή, δικολαβίστικη και άνευ επιχειρημάτων η διάψευση σας. Η ιντερνετική σας παύση εντός μισής ώρας το πολύ, τρανή απόδειξη του ισχυρισμού μου!
Ρηχή, δικολαβίστικη και άνευ επιχειρημάτων η διάψευση σας. Η ιντερνετική σας παύση εντός μισής ώρας το πολύ, τρανή απόδειξη του ισχυρισμού μου!
Διότι δε φέρνουν τη Μανάρι στο γραφείο τους!Γιατί δεν λέτε το ίδιο και για όλους τους υπόλοιπους παύουν προκειμένου να εργασθούν;;;
Διότι δε φέρνουν τη Μανάρι στο γραφείο τους!
Πιθανότατα, αφού δε διαθέτω Μανάρι ...Μόνο σε ψυχοθεραπευτή θα βρείτε ανακούφιση ...
Καλημέρα αγαπητέ... Καλώς ορίσατε πάλι εις τας επάλξειςΉρθα και εγώ, 'παιδιά'!
Καλημέρα!
Καλημέρα αγαπητέ... Καλώς ορίσατε πάλι εις τας επάλξεις
ΚαλημέραΚαλημέρα και σε όλους τους εκλεκτούς φίλους!!!