ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Ενώ εμείς είμαστε η επιτομή της διαλλακτικότητας...Οι Σεραίοι είναι αγύριστα κεφάλια
Ενώ εμείς είμαστε η επιτομή της διαλλακτικότητας...Οι Σεραίοι είναι αγύριστα κεφάλια
Εγω δεν ξέρω αν είναι αγύριστα κεφάλια όμως οι Σερραίες εδώ κάτω είναι τα καλύτερα ξέκωλαΟι Σεραίοι είναι αγύριστα κεφάλια
Ενώ εμείς είμαστε η επιτομή της διαλλακτικότητας...
Εγω δεν ξέρω αν είναι αγύριστα κεφάλια όμως οι Σερραίες εδώ κάτω είναι τα καλύτερα ξέκωλα
Τζάμπα βγήκε η παροιμία: Σέρρες,Δράμα και Καβάλα, κάθε σπίτι μια πουτάνα...
Τζάμπα βγήκε η παροιμία: Σέρρες,Δράμα και Καβάλα, κάθε σπίτι μια πουτάνα...Εγω δεν ξέρω αν είναι αγύριστα κεφάλια όμως οι Σερραίες εδώ κάτω είναι τα καλύτερα ξέκωλα
Με τόπ την καβαλιώτισσα που ναρκωνε τον άντρα της και ο γκόμενος τους έπαιρνε παρτούζαΤζάμπα βγήκε η παροιμία: Σέρρες,Δράμα και Καβάλα, κάθε σπίτι μια πουτάνα...
Για να μην μιλήσουμε για την αλήστου μνήμης τσόντα των 80'ς "Το ρετιρέ της Καβάλας".
Για να μην μιλήσουμε για την αλήστου μνήμης τσόντα των 80'ς "Το ρετιρέ της Καβάλας".Με τόπ την καβαλιώτισσα που ναρκωνε τον άντρα της και ο γκόμενος τους έπαιρνε παρτούζα
Για να μην μιλήσουμε για την αλήστου μνήμης τσόντα των 80'ς "Το ρετιρέ της Καβάλας".
Εδώ να τονίσω, πως τα μάτια του, δεν ήταν το μόνο επάνω του που είχε ανοίξει...
Ξυπνούσε ο άνθρωπος και πονούσε ο κωλος του.
Πήγε στο γιατρό κι εκεί άνοιξαν τα μάτια του
Εδώ να τονίσω, πως τα μάτια του, δεν ήταν το μόνο επάνω του που είχε ανοίξει...
....
.... Καλησπέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
....Καλησπέρα αγαπητέ πσαρα
Ωραία η ψαρια σου όπως παντα
Τέτοια ώρα εσείς εδώ;Καλημέρα Ζεμπούδι!