blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'!
Καλημέρα!
Καλημέρα!
Καλημέρα σας και καλώς ήλθατε!
Yulia, ένα ελκυστικότατο κορίτσι, γεμάτο χάρη και τσαχπινιά. Συμφωνώ απόλυτα με τις κριτικές που έχουν ανέβει. Να τονίσω το ρωμαλέο στήθος της, που σαν φυσικό, στο μέγεθος του πιο στητό δε γίνεται. Πετάγονται σαν δυο κάστρα στην αμμουδιά, όταν είναι ξαπλωμένη. Υπέροχο σώμα, χωρίς tattoo και χωρίς υπερβολές. Είναι κι έξυπνη, που δεν βλάπτει καθόλου την ομορφιά! Μια αισθησιακή πρόσκληση για έναν άντρα να κάνει μωρά μαζί της!
Έπαιξε μαζί μου, χρησιμοποιώντας τα φυσικά πλούτη της και την πονηριά της για να με ιντριγκάρει. Μοίραζε φιλοφρονήσεις απλόχερα, που αν κάποιος τις έπαιρνε σοβαρά, θα έμπλεκε … Σύμφωνοι, χαμένα τα έχω, αλλά ένα μικρό κομμάτι του γνώθι σαυτόν μου έχει περισσέψει … Αυτό που κάνουν τα λεφτά πιο πρόστυχα είναι που σου δίνουν και ταλέντα …
Τη στοματική της περιποίηση θα τη θυμόταν ακόμη και ο Αλόσιος Αλτσχάιμερ. Όχι εντυπωσιακής τεχνικής, αλλά με επιμονή και φροντίδα. Με ληθαργική προσήλωση παιδιού που ρουφάει παγωτό, στράγγιξε μέχρι και την τελευταία σταγόνα, σα να ήταν το πιο ακριβό μέλι. Φούσκωσε το στόμα της πιο πολύ κι από τα βυζιά της και μουγκάνιζε με ευχαρίστηση!
Μια ακόμη σοβαρή πρόταση από το Glamour, που κερδίζει πόντους έναντι των άλλων διανομέων.
Καλημέρα σας και καλώς ήλθατε!Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'!
Καλημέρα!
Καλημερα και καλωστονε!
Καλημέρα αγόρια
Σιγά σιγά πάει κι αυτό το καλοκαίρι...
Καλημέρα Zeb.Καλημέρα στο νήμα των πορνοεξαρτημένων!
Καλημερα και καλωστονε!Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'!
Καλημέρα!
Ακόμα κλαίω, με την καινούργια κριτική του ανεπανάληπτου δαμαστή των απανταχού εκδιδομένων κορασίδων...
Καλημέρα! Τι έγινε άρχισαν οι βροχές?Καλημέρα αγόρια
Σιγά σιγά πάει κι αυτό το καλοκαίρι...
ΚαλημέραΚαλημέρα Ζεμπούδι!
Καλημέρα στους πορνοεξαρτημένους
Live him to live his own dreamΑκόμα κλαίω, με την καινούργια κριτική του ανεπανάληπτου δαμαστή των απανταχού εκδιδομένων κορασίδων...
Καλημέρα! Έσεις είστε σε κέντρο απεξαρτησης..?Καλημέρα στους πορνοεξαρτημένους
Live him to live his own dream
Η αυτοσυγκράτηση με βοηθά να διάγω ένα ήρεμο βίο.Καλημέρα! Έσεις είστε σε κέντρο απεξαρτησης..?
Επιστρέψατε «φορτωμένος» εκτιμώ ...