spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.193
- Πόντοι
- 18.546
Μπα θα περάσει! Έχω χαπακωθει...
δεν πιστέυω να μπέδρεψες τα χάπια, αυτά τα μπλέ στο τραπέζι είναι για άλλη δουλειά
Μπα θα περάσει! Έχω χαπακωθει...
Έτσι όπως ήμουν τι μπλε τι κόκκινα ΔΕΗ ήμουν ικανός ούτε για χαχαδεν πιστέυω να μπέδρεψες τα χάπια, αυτά τα μπλέ στο τραπέζι είναι για άλλη δουλειά
Έτσι όπως ήμουν τι μπλε τι κόκκινα ΔΕΗ ήμουν ικανός ούτε για χαχα
That fucking libido of lost youthness we are all searching!!Αγαπητέ το ίδιο ακριβώς με σένα μου έλεγε χθες κι ένας άλλος φίλος, άρα αντικειμενικά έχετε δίκιο. Από την άλλη όμως, όπως και σε αυτόν εξήγησα, μου έβγαλε από μέσα μου μια κρυμμένη νεανική λίμπιντο. Τι άλλο να ζητήσει κάνεις!
...δεν πιστέυω να μπέδρεψες τα χάπια, αυτά τα μπλέ στο τραπέζι είναι για άλλη δουλειά
Δυο-δυο οι τορπίλες Πίπη...
η μία ήταν μπαγιάτικια... απλώς τώρα βρήκα τον χρόνο να γράψω κάτι
μια απορεία έχω...
Ο φίλος σου ανέβασε πριν λιγο καινούρια κριτική, καλά πότε προλαβαίνει?
εγώ αυτές τις δύο πού ανέβασα χθες με το ζόρι βρήκα τον χρόνο και τις έγραψα...
δεν μπορώ να καταλάβω, αυτός μόνο και γράφει,
μαμ, κακά, νάνι, και κριτικές ένα πράμα...
Το φιστικωσατε το μωρό?Καλημερα στους Μπαμπινιωτες του νήματος και επίσης στους «χαπακωμένους»...
Το φιστικωσατε το μωρό?
Πάει χαμένο το ταλέντο του..πρέπει από μικρός να ήθελε να γίνει νουβελιστας..η μία ήταν μπαγιάτικια... απλώς τώρα βρήκα τον χρόνο να γράψω κάτι
μια απορεία έχω...
Ο φίλος σου ανέβασε πριν λιγο καινούρια κριτική, καλά πότε προλαβαίνει?
εγώ αυτές τις δύο πού ανέβασα χθες με το ζόρι βρήκα τον χρόνο και τις έγραψα...
δεν μπορώ να καταλάβω, αυτός μόνο και γράφει,
μαμ, κακά, νάνι, και κριτικές ένα πράμα...
Ζηλεύετε και απορείτε νεανίσκοι με τους εκσπερμινέιτορς του forum! Στη θέα τους μονάχα τρέχουν τα ζουμιά στις εργαζόμενες κι έρχονται στεγνές με τα τζελ σε εσάς. Γατάκια!
Ζηλεύετε και απορείτε νεανίσκοι με τους εκσπερμινέιτορς του forum! Στη θέα τους μονάχα τρέχουν τα ζουμιά στις εργαζόμενες κι έρχονται στεγνές με τα τζελ σε εσάς. Γατάκια!
Σε είδε ομορφαντρα και αυτό της προκάλεσε αμηχανια..και κατά συνέπεια παρλάρα...Αγαπητέ μου borbi όχι...
Ηρθε χθες να πληρώσει για την διαμονή της και δεν έβαλε γλώσσα μέσα...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το πραμα... απιστευταμπλ..
Δεν παλεύοταν με ΤΙΠΟΤΑ η κατάσταση...
Κρίμα και είχα καιρό να πηδήξω Ρωσίδα
Σε είδε ομορφαντρα και αυτό της προκάλεσε αμηχανια..και κατά συνέπεια παρλάρα...
Αυτό μπορεί να γίνει με τον αριθμό σου και μόνο δυστυχώς. Το Facebook μάλιστα από τον αριθμό του κινητού σου και μόνο σε προδίδει, σε προτείνει για φίλοι.Το viber περισσεύει. Πουτανοτηλέφωνο δεν έχεις;Λεεεες.....
Άσχετο και πιθανόν θα το ξέρετε όλοι αυτό:
Ο αγαπητός μου γκλαμουρας προσφέρει τα 10€ έκπτωση στο viber και αυτόματα βλέπει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μας και ότι άλλο ανεβάζουμε...
Όταν το κατάλαβα ήταν αργά χαχαχαχαχα
Αυτό μπορεί να γίνει με τον αριθμό σου και μόνο δυστυχώς. Το Facebook μάλιστα από τον αριθμό του κινητού σου και μόνο σε προδίδει, σε προτείνει για φίλοι.Το viber περισσεύει. Πουτανοτηλέφωνο δεν έχεις;
Όπως λέει ένας κοινός μας φίλος όσοι ασχολούνται με αυτό το άθλημα δεν βάζουν φωτό τους στο προφίλ τους!!Λεεεες.....
Άσχετο και πιθανόν θα το ξέρετε όλοι αυτό:
Ο αγαπητός μου γκλαμουρας προσφέρει τα 10€ έκπτωση στο viber και αυτόματα βλέπει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μας και ότι άλλο ανεβάζουμε...
Όταν το κατάλαβα ήταν αργά χαχαχαχαχα