Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Ο πουτανοθέτης με την κολυμβήτρια! Ούτε 20€ για πορνομοτέλι δεν έδωσαν!
Ηλικιωμένοι έκαναν σεξ σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ο πουτανοθέτης με την κολυμβήτρια! Ούτε 20€ για πορνομοτέλι δεν έδωσαν!
Ηλικιωμένοι έκαναν σεξ σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Τώρα είναι σωστό !!!Ο πουτανοθέτης με τηνκολυμβήτριακαθαρίστρια! Ούτε 20€ για πορνομοτέλι δεν έδωσαν!
ΠένεταιΟ πουτανοθέτης με την κολυμβήτρια! Ούτε 20€ για πορνομοτέλι δεν έδωσαν!
Αγαπητέ, η καθαρίστρια εργάζεται ακόμη. Η κολυμβήτρια (τρόπος του λέγειν) είναι συνταξιούχος. Επιπλέον, πρέπει να τυγχάνει συγγενής του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι βρήκαν ρομαντικό το παγκάκι. Και μένα μου πρότεινε να με βγάλει έξω, αλλά κυριολεκτούσε δυστυχώς! Καφέ σε χάρτινο, ωσάν άστεγοι σε παγκάκι ...Τώρα είναι σωστό !!!
Ειλικρινά τώρα...Καλημέρα στο νήμα των παραθεριστών
Καλώς τον Χαϊλάντερ !!!Καλημέρα πτώματα!
Τις μύγες τις τρώνε οι αράχνες και τους άνθρωπους οι έννοιες αγαπητέ ...Ειλικρινά τώρα...
Έφυγε το πτώμα για διακοπές, και άφησε εσένα στο πόδι του, όσον αφορά στις συνήθειες;;;;
Όλοι οι γέροι , απ' τ' αξημέρωτα σηκώνεστε;;;
Καλημέρα.
Μην ανησυχείς γι αυτό που μπορείς να φτιάξεις με κάποιο τρόπο, και γι αυτό που δεν μπορείς να φτιάξεις με τίποτα. (Λάο Τσε)Τις μύγες τις τρώνε οι αράχνες και τους άνθρωπους οι έννοιες αγαπητέ ...
Το κεφάλι ;;;; (There can be only one...)Κόψε κάτι.
Αυτοί ζούσαν σε μια Ζεν κατάσταση. Αν είχαν τον Τσίπρα πρωθυπουργό αλλοιώς θα τα έγραφαν.Μην ανησυχείς γι αυτό που μπορείς να φτιάξεις με κάποιο τρόπο, και γι αυτό που δεν μπορείς να φτιάξεις με τίποτα. (Λάο Τσε)
Κόψε κάτι.Καλώς τον Χαϊλάντερ !!!
Καλώς τον αποπλανηστή!Κόψε κάτι.
Κάνουμε την τρίχα τριχιά τώρα ...Ας αναλάβω χρέη νηματοθέτη!
V-4 κύριοι! Πηγή και έμπνευσης και οδηγός για την καλή ζωή (και κακή διαθήκη)
Απολαύστε τον!
Ελληνικά αποδίδεται ως «καυλοράπανο» νομίζω.Στην γείτονα Ιταλία, κάτι τέτοιες τις αποκαλούσαμε (θαυμαστικά), "καροσερία"
Είστε έτοιμος να συγγράψετε το νέο "Ελληνο-Ιταλικό Λεξικό" , αγαπητέ !!!Ελληνικά αποδίδεται ως «καυλοράπανο» νομίζω.