Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.896
- Πόντοι
- 2.606
Ηλικιωμένοι έκαναν σεξ σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ηλικιωμένοι έκαναν σεξ σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Βρε βρέ,καλώς τον επιβήτοραΝα μιλάτε για την πάρτη σας, κύριε.
Τα αγόρια μπορεί να παίζουν καλά "παιχνίδια", αλλά οι άντρες είναι αυτοί που ορίζουν τους κανόνες...
Με πρόλαβες βρε καργχιόλη
Ξέρουμε ποιό μέλος του νήματος είναι;
Ξεκαθαρο περιστατικο που δειχνει οτι δεν μετρας ως γκομενος εδω και 210 χρονια...Οποιος θελει το πιστευει:
Σημερα το μεσημερι, σε εστιατοριο ξενοδοχειου που τρωω. Εγω σκυμενος στο φαγητο μου, η μουνιτσα με τον γκομενο απεναντι, κανει στροφη 30 μοιρων και μου ανοιγει τα ποδια, Το μισο σορτσακι ειχε μπει στο μουνι της, ετσι ωστε να φαινεται το ενα μουνοχειλο, σιγουρα δεν φοραγε βρακι, και χαμογελαει. Εμενα μου φευγει η μασσελα, γυρναω πισω μου για να βεβαιωθω οτι καθομαι ως συνηθως με τη πλατη στο τοιχο και κανεις δεν ειναι πισω μου, αυτη ξεκαρδιζεται στα γελια, γυρναει ο γκομενος αγριεμενος να δει ποιος ειναι και εγω ξανασκυβω το κεφαλι πανω στο φαγητο μου. Εφαγα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και εφυγα χωρις να ξανακοιταξω. :S
Να ψηφίσουμε...
Ε μπορεί να θέλει ποικιλία, δεν έχετε ακούσει για τα 4 αγαπημένα ζώα της γυναίκας ;)Ας είμαστε ρεαλιστές
Τι να επιθυμήσει από μας τα σάψαλα μια νέα κοπέλα; :S
Ξεκαθαρο περιστατικο που δειχνει οτι δεν μετρας ως γκομενος εδω και 210 χρονια...
Αμα μετρουσες η γκομενα θα σου εδινε σημα πιο διακριτικα και αν επαιρνε σημα ο γκομενος, τοτε θα γινοταν σαλουν το μαγαζι...
Ωστοσο επειδη εσυ ως σαψαλο δεν μετρας μια, γι αυτο και η γκομενα ξεκαρδιστηκε αφου ηξερε οτι ο δικος της δεν προκειται να θυμωσει που δειχνει τρυπα σε εναν ετοιμοθανατο, αλλα και ο ιδιος ο γκομενος μολις γυρισε και ειδε τι μουμια εισαι, δεν εδωσε σημασια...
Νομιζω οτι θα της ειχα δωσει ηδη την μητρα στο χερι, ενω ο δικος της θα επαιζε μπριζ με τον κωλογεραΝομίζω οτι ήταν πιο τυχερός από σένα που ΚΑΙ τούμπανο στο ξύλο θα είχες γίνει ΚΑΙ χυλόπιτα θα έτρωγες.
γνώμη σου.
Νομιζω οτι θα της ειχα δωσει ηδη την μητρα στο χερι, ενω ο δικος της θα επαιζε μπριζ με τον κωλογερα
Το ξερωΕίσαι σκληρός καργχιόλης τύπε, δεν ανήκεις εδώ μέσα.
Ειπα την σκληρη αληθεια...η μονη περιπτωση να δωσει σημασια μια μουνιτσα στον κωλογερα ειναι αν αυτος εχει ενα 500ευρω καρφιτσωμενο στο πετο..Τι Μπριζ ρε?Κλαμπ Μπριζ ή Σερκλ Μπριζ? Αι απο δω ρε χαμενε που θα μιλησεις εσυ για τον Κωλογερο
Τι Μπριζ ρε?Κλαμπ Μπριζ ή Σερκλ Μπριζ? Αι απο δω ρε χαμενε που θα μιλησεις εσυ για τον ΚωλογεροΝομιζω οτι θα της ειχα δωσει ηδη την μητρα στο χερι, ενω ο δικος της θα επαιζε μπριζ με τον κωλογερα
Νομιζω οτι θα της ειχα δωσει ηδη την μητρα στο χερι, ενω ο δικος της θα επαιζε μπριζ με τον κωλογερα
Ξεκαθαρο περιστατικο που δειχνει οτι δεν μετρας ως γκομενος εδω και 210 χρονια...
Αμα μετρουσες η γκομενα θα σου εδινε σημα πιο διακριτικα και αν επαιρνε σημα ο γκομενος, τοτε θα γινοταν σαλουν το μαγαζι...
Ωστοσο επειδη εσυ ως σαψαλο δεν μετρας μια, γι αυτο και η γκομενα ξεκαρδιστηκε αφου ηξερε οτι ο δικος της δεν προκειται να θυμωσει που δειχνει τρυπα σε εναν ετοιμοθανατο, αλλα και ο ιδιος ο γκομενος μολις γυρισε και ειδε τι μουμια εισαι, δεν εδωσε σημασια...
Κοιτα ειναι γεγονος οτι πρεπει να ειναι σαπιος καμπουρης ετοιμορροπος,αλλα οποτε βλεπει μουνι πρεπει να μεταμορφωνεται σαν τον Μαμρα στους Θαντερκατς ενα πραμαΕιπα την σκληρη αληθεια...η μονη περιπτωση να δωσει σημασια μια μουνιτσα στον κωλογερα ειναι αν αυτος εχει ενα 500ευρω καρφιτσωμενο στο πετο..
Κοιτα ειναι γεγονος οτι πρεπει να ειναι σαπιος καμπουρης ετοιμορροπος,αλλα οποτε βλεπει μουνι πρεπει να μεταμορφωνεται σαν τον Μαμρα στους Θαντερκατς ενα πραμα
Πιστευω τον ζηλευεις γιατι εστω κ ετσι ειδε μουνοχειλο λαϊβ αβιαστα,ενω εσυ περιμενες 3 μηνες να δεις να διαγραφεται μουνοχειλο στο παουερ οφ λοβ αλλα τζιφος :-Τι να λεμε τωρα, ο κωλογερας ειναι για ταριχευση..του πετανε μουνοχειλα στα μουτρα και ξεκαρδιζονται τα γκομενετα..πιο ακινδυνο και απο τον τρυφωνα σαμαρα τον βλεπουν οι μουνιτσες..