Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Οποιος θελει το πιστευει:
Σημερα το μεσημερι, σε εστιατοριο ξενοδοχειου που τρωω. Εγω σκυμενος στο φαγητο μου, η μουνιτσα με τον γκομενο απεναντι, κανει στροφη 30 μοιρων και μου ανοιγει τα ποδια, Το μισο σορτσακι ειχε μπει στο μουνι της, ετσι ωστε να φαινεται το ενα μουνοχειλο, σιγουρα δεν φοραγε βρακι, και χαμογελαει. Εμενα μου φευγει η μασσελα, γυρναω πισω μου για να βεβαιωθω οτι καθομαι ως συνηθως με τη πλατη στο τοιχο και κανεις δεν ειναι πισω μου, αυτη ξεκαρδιζεται στα γελια, γυρναει ο γκομενος αγριεμενος να δει ποιος ειναι και εγω ξανασκυβω το κεφαλι πανω στο φαγητο μου. Εφαγα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και εφυγα χωρις να ξανακοιταξω. :S
Ξεκαθαρο περιστατικο που δειχνει οτι δεν μετρας ως γκομενος εδω και 210 χρονια...
Αμα μετρουσες η γκομενα θα σου εδινε σημα πιο διακριτικα και αν επαιρνε σημα ο γκομενος, τοτε θα γινοταν σαλουν το μαγαζι...
Ωστοσο επειδη εσυ ως σαψαλο δεν μετρας μια, γι αυτο και η γκομενα ξεκαρδιστηκε αφου ηξερε οτι ο δικος της δεν προκειται να θυμωσει που δειχνει τρυπα σε εναν ετοιμοθανατο, αλλα και ο ιδιος ο γκομενος μολις γυρισε και ειδε τι μουμια εισαι, δεν εδωσε σημασια...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.416
Πόντοι
12.946
Ας είμαστε ρεαλιστές  :dunno:
Τι να επιθυμήσει από μας τα σάψαλα μια νέα κοπέλα;  :S
Ε μπορεί να θέλει ποικιλία, δεν έχετε ακούσει για τα 4 αγαπημένα ζώα της γυναίκας  ;)

1) Μια τζάγκουαρ στο γκαράζ
2) Μια αλεπού στη ντουλάπα
3) Ένας τίγρης στο κρεβάτι
4) Ένα βόδι να τα πληρώνει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.048
Πόντοι
5.506
Ξεκαθαρο περιστατικο που δειχνει οτι δεν μετρας ως γκομενος εδω και 210 χρονια...
Αμα μετρουσες η γκομενα θα σου εδινε σημα πιο διακριτικα και αν επαιρνε σημα ο γκομενος, τοτε θα γινοταν σαλουν το μαγαζι...
Ωστοσο επειδη εσυ ως σαψαλο δεν μετρας μια, γι αυτο και η γκομενα ξεκαρδιστηκε αφου ηξερε οτι ο δικος της δεν προκειται να θυμωσει που δειχνει τρυπα σε εναν ετοιμοθανατο, αλλα και ο ιδιος ο γκομενος μολις γυρισε και ειδε τι μουμια εισαι, δεν εδωσε σημασια...

Νομίζω οτι ήταν πιο τυχερός από σένα που ΚΑΙ τούμπανο στο ξύλο θα είχες γίνει ΚΑΙ χυλόπιτα θα έτρωγες.

γνώμη σου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Νομίζω οτι ήταν πιο τυχερός από σένα που ΚΑΙ τούμπανο στο ξύλο θα είχες γίνει ΚΑΙ χυλόπιτα θα έτρωγες.

γνώμη σου.
Νομιζω οτι θα της ειχα δωσει ηδη την μητρα στο χερι, ενω ο δικος της θα επαιζε μπριζ με τον κωλογερα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Τι Μπριζ ρε?Κλαμπ Μπριζ ή Σερκλ Μπριζ? Αι απο δω ρε χαμενε που θα μιλησεις εσυ για τον Κωλογερο  :s&m_3:
Ειπα την σκληρη αληθεια...η μονη περιπτωση να δωσει σημασια μια μουνιτσα στον κωλογερα ειναι αν αυτος εχει ενα 500ευρω καρφιτσωμενο στο πετο..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Νομιζω οτι θα της ειχα δωσει ηδη την μητρα στο χερι, ενω ο δικος της θα επαιζε μπριζ με τον κωλογερα
Τι Μπριζ ρε?Κλαμπ Μπριζ ή Σερκλ Μπριζ? Αι απο δω ρε χαμενε που θα μιλησεις εσυ για τον Κωλογερο  :s&m_3:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
:happy: :happy: :happy: :happy: :2funny: :2funny: :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Ειπα την σκληρη αληθεια...η μονη περιπτωση να δωσει σημασια μια μουνιτσα στον κωλογερα ειναι αν αυτος εχει ενα 500ευρω καρφιτσωμενο στο πετο..
Κοιτα ειναι γεγονος οτι πρεπει να ειναι σαπιος καμπουρης ετοιμορροπος,αλλα οποτε βλεπει μουνι πρεπει να μεταμορφωνεται σαν τον Μαμρα στους Θαντερκατς ενα πραμα  :rolleyes:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Κοιτα ειναι γεγονος οτι πρεπει να ειναι σαπιος καμπουρης ετοιμορροπος,αλλα οποτε βλεπει μουνι πρεπει να μεταμορφωνεται σαν τον Μαμρα στους Θαντερκατς ενα πραμα  :rolleyes:

Τι να λεμε τωρα, ο κωλογερας ειναι για ταριχευση..του πετανε μουνοχειλα στα μουτρα και ξεκαρδιζονται τα γκομενετα..πιο ακινδυνο και απο τον τρυφωνα σαμαρα τον βλεπουν οι μουνιτσες..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Τουλαχιστον αν φορουσε σορτσακι ο κωλογερας, θα μπορουσε να πεταξει και αυτος κανα παπαρι εξω για να εκοβε αντιδρασεις...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Τον φάγατε τον άνθρωπο, λόξυγκα θα έχει  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Τι να λεμε τωρα, ο κωλογερας ειναι για ταριχευση..του πετανε μουνοχειλα στα μουτρα και ξεκαρδιζονται τα γκομενετα..πιο ακινδυνο και απο τον τρυφωνα σαμαρα τον βλεπουν οι μουνιτσες..
Πιστευω τον ζηλευεις γιατι εστω κ ετσι ειδε μουνοχειλο λαϊβ αβιαστα,ενω εσυ περιμενες 3 μηνες να δεις να διαγραφεται μουνοχειλο στο παουερ οφ λοβ αλλα τζιφος  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom