iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Από μικρό παιδί μου άρεσε να παίζω ναυμαχία ;)Ναι σιγά θα κακοπεσεις..χαχαχαχαχα... εμπλοκή..χαχαχαχαχα...
Από μικρό παιδί μου άρεσε να παίζω ναυμαχία ;)Ναι σιγά θα κακοπεσεις..χαχαχαχαχα... εμπλοκή..χαχαχαχαχα...
Αρκεί να μην σε παρασύρουν οι φρεγάτες και οι πυραυλάκατοι και βρεθείς αλλού ;)
Και πώς να μην βουτήξεις; Έτσι για το καλό...σωστά και να θέλουμε δεν μπορούμε, παντου υπάρχει θάλασσα
Ναι σιγά θα κακοπεσεις..χαχαχαχαχα... εμπλοκή..χαχαχαχαχα...Αρκεί να μην σε παρασύρουν οι φρεγάτες και οι πυραυλάκατοι και βρεθείς αλλού ;)
Ιατρός του ναυτικούστο χωριό μου το λέγαμε "παίζουμε τον γιατρό"
Θαλασσινός λαός, πώς να το αποφύγουμε;
Δώσε...Θα σας ρίξω φωτό να γαμηθειτε στα γελια
Από μικρό παιδί μου άρεσε να παίζω ναυμαχία ;)
Θα σας ρίξω φωτό να γαμηθειτε στα γελια
Αθάνατη Ελλάδα!
Αθάνατη Ελλάδα!
Σε μήκος... Σε ύψος όμως φτάνει στον ουρανό... Όχι το γεφύρι αλλά ηΕίναι δεν είναι 5 μέτρα!
Είναι δεν είναι 5 μέτρα!
Είναι δεν είναι 5 μέτρα!
Οποιος θελει το πιστευει:
Σημερα το μεσημερι, σε εστιατοριο ξενοδοχειου που τρωω. Εγω σκυμενος στο φαγητο μου, η μουνιτσα με τον γκομενο απεναντι, κανει στροφη 30 μοιρων και μου ανοιγει τα ποδια, Το μισο σορτσακι ειχε μπει στο μουνι της, ετσι ωστε να φαινεται το ενα μουνοχειλο, σιγουρα δεν φοραγε βρακι, και χαμογελαει. Εμενα μου φευγει η μασσελα, γυρναω πισω μου για να βεβαιωθω οτι καθομαι ως συνηθως με τη πλατη στο τοιχο και κανεις δεν ειναι πισω μου, αυτη ξεκαρδιζεται στα γελια, γυρναει ο γκομενος αγριεμενος να δει ποιος ειναι και εγω ξανασκυβω το κεφαλι πανω στο φαγητο μου. Εφαγα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και εφυγα χωρις να ξανακοιταξω. :S
Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος.. Ούτε ένα πιάτο φαγητό με ησυχία δεν μπορεί..Οποιος θελει το πιστευει:
Σημερα το μεσημερι, σε εστιατοριο ξενοδοχειου που τρωω. Εγω σκυμενος στο φαγητο μου, η μουνιτσα με τον γκομενο απεναντι, κανει στροφη 30 μοιρων και μου ανοιγει τα ποδια, Το μισο σορτσακι ειχε μπει στο μουνι της, ετσι ωστε να φαινεται το ενα μουνοχειλο, σιγουρα δεν φοραγε βρακι, και χαμογελαει. Εμενα μου φευγει η μασσελα, γυρναω πισω μου για να βεβαιωθω οτι καθομαι ως συνηθως με τη πλατη στο τοιχο και κανεις δεν ειναι πισω μου, αυτη ξεκαρδιζεται στα γελια, γυρναει ο γκομενος αγριεμενος να δει ποιος ειναι και εγω ξανασκυβω το κεφαλι πανω στο φαγητο μου. Εφαγα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και εφυγα χωρις να ξανακοιταξω. :S
Κόλπο του εστιάτορα ήταν για να αδειάσει το τραπέζι σας και να κάτσει άλλη παρέαΟποιος θελει το πιστευει: