Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (0 μέλη και 130 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.193
Πόντοι
18.546
H καινούργια κριτική, όμως, ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες... :tooth:  :hi:

εμένα δεν μου έχετε απαντήσει, τον χρόνο πού τον βρίσκει , όχι για να  :fuck2: αλλά για να γράφει αυτά τα κατεβατά!!!
εγώ τις τελευταίες 2 κριτικές πού έγραψα έκανα πάνω από μια ώρα για να τις γράψω... και είναι πολύ μικρότερες σε μέγεθος
εγώ βεβαία ήθελα να είμαι ακριβείς ως το τι πρέπει να περιμένει κανείς για τις επιδώσεις της κοπέλας και κάθε πρόταση που έγραφα την
ξαναδιάβαζα ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν έγραφα τα κατορθώματα της αφεντομουτσουνάρας μου, ίσως είναι αυτό

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλό μεσημέρι παίδες!  :hi:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.193
Πόντοι
18.546
Εγώ νομίζω ότι ένας τόσο ικανός άνδρας, είναι ασφαλώς σε θέση, ενώ παράλληλα πηδάει, να σερβίρει σαμπάνια μαζί με πολλαπλούς οργασμούς, και με το άλλο χέρι να κρατά σημειώσεις για τα τεκταινόμενα σε ειδικό τεφτέρι,
ώστε να τα έχει έπειτα πρόχειρα...
Όλα κι όλα, είναι ιδιαίτερο χάρισμα των μεγάλων ανδρών η πολυπραγμοσύνη (βλ. Ναπολέοντας)...  :rolleyes:  

αυτό δεν το σκέφτηκα τι :uglystupid: πού είμαι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
εμένα δεν μου έχετε απαντήσει, τον χρόνο πού τον βρίσκει , όχι για να  :fuck2: αλλά για να γράφει αυτά τα κατεβατά!!!
εγώ στις τελευταίες 2 κριτικές πού έγραψα έκανα πάνω από μια ώρα για να τις γράψω... και είναι πολύ μικρότερες σε μέγεθος
εγώ βεβαία ήθελα να είμαι ακριβείς ως το τι πρέπει να περιμένει κανείς για τις επιδώσεις της κοπέλας και κάθε πρόταση που έγραφα την
ξαναδιάβαζα ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν έγραφα τα κατορθώματα της αφεντομουτσουνάρας μου, ίσως είναι αυτό

Εγώ νομίζω ότι ένας τόσο ικανός άνδρας, είναι ασφαλώς σε θέση, ενώ παράλληλα πηδάει, να σερβίρει σαμπάνια μαζί με πολλαπλούς οργασμούς, και με το άλλο χέρι να κρατά σημειώσεις για τα τεκταινόμενα σε ειδικό τεφτέρι,
Όλα κι όλα, είναι ιδιαίτερο χάρισμα των μεγάλων ανδρών η πολυπραγμοσύνη (βλ. Ναπολέοντας)...  :rolleyes:  

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Το μόνο που ζηλεύω είναι που παίρνει κώλο απ' όλες  :heavymetalbig:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Καλησπέρα σε όλους τους εκλεκτούς φίλους  :hi:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Bro, μην ασχολείσαι με τα πίτουρα γιατί θα μας φάνε οι κότες. Για το δικό σου το χρυσό αυγό να μας πεις !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom