blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
να και οι συμμαχιεςτον ΚΑΠΗ !!! το θειο μονο να προσεχετε ! εχει θεματα !!
γιορκι... Την ώρα που πήγα να βάλω στο στόμα ένα πούρο παγωτινι μου εριξες την φωτο. Αρχικά ήθελα να ουρλιαξω μετά... Σκέφτηκα ότι είσαι ο από μηχανής θεός και με έσωσες από θερμίδες. Και το βούλωσα. Χωρίς πούρο.. Χεχε όλα τα βλεπεις
στον αργαλειο.. Αγιε άγιε..Με εργόχειρο όμως...
υποκαταστατο?! το "πουτσοπουροπαγωτινηπαγωτίνι"? !
ρε συ ο Γιόρκι είναι εγγονός μου, τι ΚΑΠΗ λες?να και οι συμμαχιεςτον ΚΑΠΗ !!! το θειο μονο να προσεχετε ! εχει θεματα !!
ρε συ ο Γιόρκι είναι εγγονός μου, τι ΚΑΠΗ λες?
Ούτε αντιγραφή πλέον δεν μπορείτε να κάνετε;
Και δικός μου δισέγγονος!
Να τα λέμε αυτά.
αργησες σημερα ! εχω κανει πολλα λαθη παραπανω!
το κάνουν επίτηδες και μου το έφεραν με προκλητικές δηλώσεις τύπου φάε το πουρο σου και σαν είπα όχι άκουσα το αλλά και άλλα τα βάζετε στο στόμα δσεθυποκαταστατο?! το "πουτσοπουρο παγωτινη"? !
Εκεί που είστε ήτανε, και εκεί που είν' θα πάτε, ανεδαίστατο μειράκιο.
ρε συ ο Γιόρκι είναι εγγονός μου, τι ΚΑΠΗ λες?
ετσι σε λεει !? οτι ειναι νιος κλπ και οτι εχει μουσκουλα και γυμναζεται και διαφορα τετοια! ? και συ χαιβανι τον πιστευεις!
φιλικά σου εκανε το ιμοτικον και η κασι. Πήρε το θάρρος γιατί σε βλέπει κουλ τυπάκο. Και συ στράβωσες. Εκεί κολλάει ο εγωισμός. Η πίπα παντού... Αχαχαχααν αισθάνεσαι την υποχρέωση να παίρνεις πίπα σε όποιον σου αφιερώσει φιλικά ένα τραγούδι...........όπως νομίζεις
φιλικά το αφιέρωσα, με κάνει αυτό εγωιστή? σεις ξέρετε καλύτερα
Α αυτό ήταν τελικά?γιορκι... Την ώρα που πήγα να βάλω στο στόμα ένα πούρο παγωτινι μου εριξες την φωτο. Αρχικά ήθελα να ουρλιαξω μετά... Σκέφτηκα ότι είσαι ο από μηχανής θεός και με έσωσες από θερμίδες. Και το βούλωσα. Χωρίς πούρο.. Χεχε όλα τα βλεπεις
Βρε σα δεν ντρέπονται λέω γωτο κάνουν επίτηδες και μου το έφεραν με προκλητικές δηλώσεις τύπου φάε το πουρο σου και σαν είπα όχι άκουσα το αλλά και άλλα τα βάζετε στο στόμα δσεθ
Το ενδεχόμενο να τον έχουμε δει,παίζει καθόλου;
ο Γιόρκι είναι ο πρώτος που γνώρισα από το μπου. Νεότατος, ωραιότατος και καλό παιδί, αλλά μην επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστικός.ετσι σε λεει !? οτι ειναι νιος κλπ και οτι εχει μουσκουλα και γυμναζεται και διαφορα τετοια! ? και συ χαιβανι τον πιστευεις!