The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.766
- Πόντοι
- 25.467
Και πιθανώς η γαρδούμπα!
Και το σπληνάντερο καλό θα ναι...
Και πιθανώς η γαρδούμπα!
αδιαφορώ για το συγκεκριμένο νικ, της αφιέρωσα τραγούδι και έκανε έμετο. Ούτε καν την ευγένεια να πει ευχαριστώ αν και δεν είμαι φανΕίναι πραγματικό θηλυκό νικ και όχι κλώνος.
Κατά τα λοιπά ήταν νοσοκόμα στη συγκεκριμένη μάχη.
Γιορκούλι, αδελφέ να κλείσω να πάμε παρέα?
αδιαφορώ για το συγκεκριμένο νικ, της αφιέρωσα τραγούδι και έκανε έμετο. Ούτε καν την ευγένεια να πει ευχαριστώ αν και δεν είμαι φαν
Και το σπληνάντερο καλό θα ναι...
θελεις και παρεα σκατογερε για να ανεβεις τα σκαλια !!! ???
Κλείσε κλείσε.Γιορκούλι, αδελφέ να κλείσω να πάμε παρέα?
μην το παίρνεις προσωπικά, ήταν μαζί φαντάροι στο Μαραθώνα
η μήπως να σας πάρει και πιπα επειδή της βάλατε τραγούδι. Το εγώ στο θεοαδιαφορώ για το συγκεκριμένο νικ, της αφιέρωσα τραγούδι και έκανε έμετο. Ούτε καν την ευγένεια να πει ευχαριστώ αν και δεν είμαι φαν
Ελάτε τώρα!
Δώστε της μία δεύτερη ευκαιρία.
Άλλωστε το τραγούδι που της αφιερώσατε ήταν όντως εμετικό!!!
Και τι σας νοιάζει εσάς;
Μ΄ εσάς θα συνουσιασθεί;
Σε ευχαριστώ νικ εγψ γέρασα ελπίζω τα παιδιά μου κάποτε να ακούσουν μια τέτοια συμβουλή. Σκέφτομαι να την φτιάξω κάδρο
και μένα μου προκαλούν έμετο πολλές επιλογές ηχορύπανσης εδώ μέσα, αλλά δεν κάνω έτσι
για σένα φίλε ότι θεςΚλείσε κλείσε.
..και ένα αεροπορικό για Αθήνα κλείσε επίσης αν μπορείς
για σένα φίλε ότι θες
και το εννοώ, να ξέρεις
γιορκι... Την ώρα που πήγα να βάλω στο στόμα ένα πούρο παγωτινι μου εριξες την φωτο. Αρχικά ήθελα να ουρλιαξω μετά... Σκέφτηκα ότι είσαι ο από μηχανής θεός και με έσωσες από θερμίδες. Και το βούλωσα. Χωρίς πούρο.. Χεχε όλα τα βλεπειςΚλείσε κλείσε.
..και ένα αεροπορικό για Αθήνα κλείσε επίσης αν μπορείς
erinal,τι έπαθες?
Ανεβάζω άσεμνες φωτογραφίες μπας κ σε σοκάρω αλλά πλέον δεν αντιδράς κ βλέπω ότι δέχεσαι την διαφορετικότητα στον κόσμο..
Αυτό είναι?
Τι λεει πιπλ;
η μήπως να σας πάρει και πιπα επειδή της βάλατε τραγούδι. Το εγώ στο θεο