The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.384
- Πόντοι
- 25.467
Αυτό που ο γιορκι είναι παιδαρας και μου το λέτε έτσι στα μούτρα μου την δίνει
Αντικειμενικά ο πιο "παιδαράς" του νήματος, είναι ο κ. Μπράμπος.
Αυτό που ο γιορκι είναι παιδαρας και μου το λέτε έτσι στα μούτρα μου την δίνει
όταν δεν μαλώνουμε μπορείς να το πεις και έτσι αχαχαχαχαχαόχι κυρία, πάνω από όλα μου αρέσει να είμαι ειλικρινής. Θεώρησα προσβλητική την απάντησή σας εφόσον δεν σας γνωρίζω καιρό.
Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι είμαι και απόλυτος και δεν αλλάζω γνώμη, παραδεχόμενος το λάθος μου.
Μπορεί να σας το διαβεβαιώσει η κυρία Έριναλ. Και με κείνη η γνωριμία μας ήταν εκρηκτική μέχρι περεξηγήσεως, αλλά στην πορεία μπορώ να πω ότι συμπαθηθήκαμε σα νικ (νομίζω)
μωρη λυσαρα γιοα φαει μιλησα οχι για σεξ!! αμαν πια! το μυαλο σου μονιμα στο![]()
![]()
![]()
![]()
μαλάκα μου το γκούγκλαρα για μετάφραση![]()
επίτηδες το κάνεις, είμαι σίγουρος
δεν τον έχω γνωρίσειΑντικειμενικά ο πιο "παιδαράς" του νήματος, είναι ο κ. Μπράμπος.
άσε όλοι έτσι λένε για σε. Για να το λένε είσαι.Ρε πάψτε θα νομίζει η κοπέλα ότι είμαι κανας Ryan Goslingκαι μετά θα ντρέπομαι να εμφανιστώ.
δεν τον έχω γνωρίσει
αλλά ξέρετε το Γιόρκι μας?
άσε όλοι έτσι λένε για σε. Για να το λένε είσαι.
δεν θα ήταν και πολύ έξυπνο να εμφανιστείς, δε θα σου αφήσει κοκαλάκιΡε πάψτε θα νομίζει η κοπέλα ότι είμαι κανας Ryan Goslingκαι μετά θα ντρέπομαι να εμφανιστώ.
έχεις δει τον Τομα ?το ραο παο ?τον Γιόρκι ?τον μπλιζ ?τον νικ ?τον Λούτσο ?κτλ ποιος είσαι ρε άγιε αχαχαχαχαχαΑντικειμενικά ο πιο "παιδαράς" του νήματος, είναι ο κ. Μπράμπος.
Εγώ, ναι. Αυτός δεν με ξέρει.![]()
έχεις δει τονΤομα?τοραο παο?τον Γιόρκι ?τον μπλιζ ?τον νικ ?τονΛούτσο?κτλ ποιος είσαι ρε άγιε αχαχαχαχαχα
ρε τι του λες του ανθρώπου ρε.δεν θα ήταν και πολύ έξυπνο να εμφανιστείς, δε θα σου αφήσει κοκαλάκι![]()
![]()
![]()
εσύ άγιε δεν είσαι καλός ?
Επειδή γουστάρουμε τις παρακάτω φάσεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επιδιδόμαστε συνεχώς σε αυτού του είδους τη συμπεριφορά..φοβαμαι οτι δεν κολλάμε στο σεξ
αν δεν ήταν καλός, πως θα γινόταν Άγιος?εσύ άγιε δεν είσαι καλός ?
έχεις δει τον Τομα ?το ραο παο ?τον Γιόρκι ?τον μπλιζ ?τον νικ ?τον Λούτσο ?κτλ ποιος είσαι ρε άγιε αχαχαχαχαχα