Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Τα θήλεα δεν μας πλησιάζουν. Πόσες φορές χρειάζεται να το επαναλάβω αυτό;;;![]()
Η ιστορία της Μ …
Τα θήλεα δεν μας πλησιάζουν. Πόσες φορές χρειάζεται να το επαναλάβω αυτό;;;![]()
Κάποιοι αυτές τις ιδιοτροπίες τις αποκαλούν γούστο![]()
![]()
Έχω όμως και τις ιδιοτροπίες μου περί ηλικίας και σωματότυπου![]()
Στο μάτι θα κάνουν windsurfΠοιο Μάτι πασά μου;;;
Εδώ κάνανε απλωτές στον περίβολο του Σωτηρία, και βγήκαν ιστιοφόρα στην Μιχαλακοπούλου...
Εγώ αγαπητέ νηματοθέτα εφαρμόζω την πανάρχεα τακτική του βασιλέως Χαμουραμπί Ιστ' του ανασκολωπιστή, η οποία συνοψίζεται στα κάτωθι:
1. Ο γηρεός κινηγός περιστρέφεται γύρω από το νεανικό του θύμα αρκετές φορές.
2. Κατά τη διάρκεια της περιστροφής αυτής, ο σίελος που εκρίνεται σε τεράστιες ποσότητες από τους αδένες του γηραιού λιμνάζει στο πάτωμα.
3. Στην προσπάθειά του το νεαρόν θήλη να αποφύγει το γηραιό κυνηγό, γλυστρά στις μεγάλες ποσότητες σιέλου στο πάτωμα και πέφτει, ώριμο πλέον, στην αγκαλιά του γηρεού.
(Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στο βήμα νο 3, ώστε κατά την πτώση του θήλεως να μην υπάρξει σοβαρός τραυματισμός του γηρεού)
Αν δεν ήταν γυναίκα θα την αποκαλούσαν ΜαντράχαλοΑπόλυτα! Έχει εμπειρία από τη Μάνδρα η Δούρου.
Ποιο Μάτι πασά μου;;;
Εδώ κάνανε απλωτές στον περίβολο του Σωτηρία, και βγήκαν ιστιοφόρα στην Μιχαλακοπούλου...
Και για του λόγου το αληθές :Ποιο Μάτι πασά μου;;;
Η ιστορία της Μ …
Απόλυτα! Έχει εμπειρία από τη Μάνδρα η Δούρου.Δούρου και Ψινάκης θα εργαστούν για το κοινό καλό. Δεν τους εμπιστεύεστε;![]()
Μεταξύ μας άδικο έχει; Οι θάμνοι είναι αντιασθητικοί...Σειρα..εσυ θες μουνι το θες και ξυρισμενο...
Εγώ αγαπητέ νηματοθέτα εφαρμόζω την πανάρχεα τακτική του βασιλέως Χαμουραμπί Ιστ' του ανασκολωπιστή, η οποία συνοψίζεται στα κάτωθι:
1. Ο γηρεός κινηγός περιστρέφεται γύρω από το νεανικό του θύμα αρκετές φορές.
2. Κατά τη διάρκεια της περιστροφής αυτής, ο σίελος που εκρίνεται σε τεράστιες ποσότητες από τους αδένες του γηραιού λιμνάζει στο πάτωμα.
3. Στην προσπάθειά του το νεαρόν θήλη να αποφύγει το γηραιό κυνηγό, γλυστρά στις μεγάλες ποσότητες σιέλου στο πάτωμα και πέφτει, ώριμο πλέον, στην αγκαλιά του γηρεού.
(Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στο βήμα νο 3, ώστε κατά την πτώση του θήλεως να μην υπάρξει σοβαρός τραυματισμός του γηρεού)
![]()
![]()
Έχω όμως και τις ιδιοτροπίες μου περί ηλικίας και σωματότυπου![]()
Να προτείνει ποιος; Ο τσιφούτης;
Να προτείνει ποιος; Ο τσιφούτης;Μηπως προτεινε σε σας τι το αξιοπρεπες μαγαλε δασκαλε και δεν το ξερουμε ;
όχι ρε φίλε, απλώς θέλω μικρή και μοντελέΣειρα..εσυ θες μουνι το θες και ξυρισμενο...
Εκπαιδευόμαστε να πτύουμε σε απόσταση σαν την κόμπραΌλα αυτά θα είχαν βάση, εάν το θήλυ αφήσει τον γηραιό να την πλησιάσει.
Τι κάνουμε όμως εις την συνήθην περίπτωσιν που το θήλυ αποχωρεί δρομαίως;;;
Εκπαιδευόμαστε να πτύουμε σε απόσταση σαν την κόμπρα![]()
![]()
![]()
όχι ρε φίλε, απλώς θέλω μικρή και μοντελέ
Φεύ!!!!!
Σωστό!!! Λύχεις και ενίοτε σταματάς να φτύσεις τις πεσούσες τρίχες αναφωνόντας "δεν ξανατρώω κανταίφι"Μεταξύ μας άδικο έχει; Οι θάμνοι είναι αντιασθητικοί...