PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 17.145
Εναλλακτική τεχνική για αυτούς που διαθέτουν ακόμα ισχυρούς πνεύμοναςΕκπαιδευόμαστε να πτύουμε σε απόσταση σαν την κόμπρα![]()
![]()
![]()
Εναλλακτική τεχνική για αυτούς που διαθέτουν ακόμα ισχυρούς πνεύμοναςΕκπαιδευόμαστε να πτύουμε σε απόσταση σαν την κόμπρα![]()
![]()
![]()
Κι ακόμη και να μην υπάρχουν θα έρθουν να σε βρουν!!!!!!
Τέτοια δύσκολα θα βρεις εδώ πάνω :-Ταυτίζομαι
Ακόμη κι αυτά θέλουν ένα πιτόγυρο να τα κεράσεις. Καφέ σκέτο σε χάρτινο σε παγκάκι, ούτε ισοβίτισσα που δραπέτευσε δεν πηδάς …
Στα πεινασμένα που χαλβάδιαζε αναφερόμουνα. Τα high end girls με oysters ατλαντικού και χρονολογημένη σαμπάνια …High end και πιτογυρο δεν θα το ελεγα ....
κανενα sushi ισως
Σαν τον ζητιάνο δεν ξανακυκλοφορώ ...
Όντως, αυτός ο Άδωνις έχει το όνομα αλλά όχι τη χάρη...Να δεις πως το "μυριζονται" οι ατιμες ...
και πευτουν σαν τις μέλισσες ...
Ουτε ηλικια τις ενοχλει ουτε τίποτα ..Αδωνις ( οχι ο Γεωργιαδης )
Στα πεινασμένα που χαλβάδιαζε αναφερόμουνα. Τα high end girls με oysters ατλαντικού και χρονολογημένη σαμπάνια …
ποιος ο νηματοθετης να προσφερει χρονολογημενη σαμπανια ?
στεκεις στα καλα σου ή να βαλω τις φωνες ?
Μπορεί να συμβεί στον psaxtiri και μετά θα σε συστήσει εκείνοςΤέτοια δύσκολα θα βρεις εδώ πάνω :-
Εκτός κι αν σε συστήσει κάποιος σε κλειστό κύκλωμα,πράγμα που εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει συμβεί ποτέ![]()
Σαν τον ζητιάνο δεν ξανακυκλοφορώ ...Την επόμενη φορά θα σας παρασχεθεί φρεσκομαγειρεμένο έδεσμα!
![]()
Πνεύμονες; Τι είναι αυτό; Δεν θυμάμαι αν ξεχνάω απλώς ή δεν διαθέτω πια πνεύμονεςΕναλλακτική τεχνική για αυτούς που διαθέτουν ακόμα ισχυρούς πνεύμονας
Μπορεί να συμβεί στον psaxtiri και μετά θα σε συστήσει εκείνος![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν τον ζητιάνο δεν ξανακυκλοφορώ ...
Πένομαι!
Να αλαξεις ημερες επισκεψης στην μπουγατσουπολη ...
καθως και ξενοδοχειο διαμονης
Θα μενουμε εσυ ο dirty και εγω στο ιδιο να λεμε τον πονο μας και να "θαβουμε " τον νηματοθετη
Μήπως θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τον πένητα;Υπάρχουν δύο τουλάχιστον μέλη στο νήμα μας που γνωρίζουν από κλειστά κυκλώματα της Θεσσαλονίκης ...![]()
Κατονομάστε τα. Αλλιώς είστε ένας κοινός συκοφάντης και θα παραδωθείτε στην δημόσια χλεύη.Υπάρχουν δύο τουλάχιστον μέλη στο νήμα μας που γνωρίζουν από κλειστά κυκλώματα της Θεσσαλονίκης ...![]()