Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
ελάτε και κάτι θα κάνουμε ;)
εχεις καβατζα και μας κλαιγεσε μωρη κουφαλιτσα ?
ελάτε και κάτι θα κάνουμε ;)
Γραψε τον Jim75Jim στον καταλογο αυτων που ειναι να πανε για "διακοπες" στα Goulag
Ευτυχώς γιατί τέτοιες που είναι θα βλέπουμε εφιάλτες το βράδυΤα θήλεα δεν μας πλησιάζουν. Πόσες φορές χρειάζεται να το επαναλάβω αυτό;;;![]()
Στο survivor είσαι; Γιατί δεν τρώει κάτι;![]()
Θα τον κάψει τον άνθρωπο αν πει ότι είναι φίλος τουεχεις καβατζα και μας κλαιγεσε μωρη κουφαλιτσα ?
Το να αναζητάς αξιοπρεπές call girl στην Θεσσαλονίκη, αγαπητέ, είναι σαν να πιστεύεις ότι τα καμένα στο Μάτι, θα γίνουν σε λίγα χρόνια Αμαζόνιος.Όσο αντέχουν τα κωτσώνια μας ...
by the way (κατά το Αγγλικόν), θα ήθελα και τη γνώμη - συμβουλή σας για προσεχή επικείμενη επίσκεψίς μου εις την συμπρωτεύουσα για τις τηλεκορασίδες (call girls) της οποίας γνωρίζω ελάχιστα...
Όντως θα προκόψει ...![]()
Όχι ρε μαν, είναι κάνα δύο που εγώ δεεεεεέν, γιατί είμαι ιδιότροπος στα γούστα.Αλλοι όμως περνάνε καλάεχεις καβατζα και μας κλαιγεσε μωρη κουφαλιτσα ?
λυπηρόν και ορθόν :-Το να αναζητάς αξιοπρεπές call girl στην Θεσσαλονίκη, αγαπητέ, είναι σαν να πιστεύεις ότι τα καμένα στο Μάτι, θα γίνουν σε λίγα χρόνια Αμαζόνιος.
Δεν είσαι ιδιότροπος. Γέρασες και βγαίνουν οι παραξενιές, τώρα.Όχι ρε μαν, είναι κάνα δύο που εγώ δεεεεεέν, γιατί είμαι ιδιότροπος στα γούστα.Αλλοι όμως περνάνε καλά![]()
Θα του συστησεις απο αυτες που συστησες και σε μενα ..οχι να ξερω
'Ετερον εξαίρετον νικ ο κ. Jim75Jim!
Εις τους Ουρανούς επίσης!!!
Δούρου και Ψινάκης θα εργαστούν για το κοινό καλό. Δεν τους εμπιστεύεστε;Υπάρχει και η περίπτωση πλημμύρας στο Μάτι, φροντίζουν οι αρμόδιοι ...
Ποιο Μάτι πασά μου;;;Υπάρχει και η περίπτωση πλημμύρας στο Μάτι, φροντίζουν οι αρμόδιοι ...
Δούρου και Ψινάκης θα εργαστούν για το κοινό καλό. Δεν τους εμπιστεύεστε;![]()
Υπάρχει και η περίπτωση πλημμύρας στο Μάτι, φροντίζουν οι αρμόδιοι ...Το να αναζητάς αξιοπρεπές call girl στην Θεσσαλονίκη, αγαπητέ, είναι σαν να πιστεύεις ότι τα καμένα στο Μάτι, θα γίνουν σε λίγα χρόνια Αμαζόνιος.
Δεν είσαι ιδιότροπος. Γέρασες και βγαίνουν οι παραξενιές, τώρα.
Αυτό ήταν άσκηση για να είμαστε έτοιμοι για τις πλημμύρες, το είπε και η αξιόπιστη ΕΡΤΠοιο Μάτι πασά μου;;;
Εδώ κάνανε απλωτές στον περίβολο του Σωτηρία, και βγήκαν ιστιοφόρα στην Μιχαλακοπούλου...
Εγώ αγαπητέ νηματοθέτα εφαρμόζω την πανάρχαια τακτική του βασιλέως Χαμουραμπί Ιστ' του ανασκολοπιστή, η οποία συνοψίζεται στα κάτωθι:Τα θήλεα δεν μας πλησιάζουν. Πόσες φορές χρειάζεται να το επαναλάβω αυτό;;;![]()