old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.563
- Πόντοι
- 25.700
Αφήστε κύριε το bullying σε βάρος του νηματοθέτη.
Εδώ ξετρυπώσαμε δύο μακρυτσούτσουνους σήμερα ... >![]()
Σεβασμος στους πορνογερους.Καποτε ειχα βαλει στοιχημα με εναν 85αρη που μου τα ελεγε πολλα στο μαγαζι που εχω οταν ερχοταν πως δεν μπορει να γαμησει και καταπια την γλωσσα μου.Απο τοτε απειρα respect στους πορνογερους γιατι μπορει να δειχνουν ετσιαλλα τελικα πισω εχει η αχλαδα την ουρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η κα. Πίτσα θα είναι στην Αιδηψό όμως και φέτος ...
Και τέλος τα περί διαστροφής προφανώς αναφέρονταν στον χαρακτηρισμόν του κ. dirty ως "ρόπαλον", όργανον προσφιλές σε πληθώρα διαστροφών.Α!
Θα σας επιπλήξω επειδή δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις εις τα μέλη του νήματος με αποτέλεσμα να δεχθώ σωρείαν π.μ., έμπλεα παραπόνων περί του μήκους σας.
Τώρα ησύχασα!![]()
Ακόμα καλά κρατιέται βλέπω ο μεντοράς μου...
Να της προτείνετε να σας ακολουθήσει στην Ελλασόνα.
Μια τέτοια πρόταση για αλλαγή στην ρουτίνα της θεωρώ ότι θα σας ανεβάσει πολύ στην εκτίμησή της...
Καλημέρα στους λάτρεις του ευ ζειν..!
Όχι στα βαθειά παιδί μου!Σας χαιρετώ. Πάω για την πρωϊνή βουτιά μου.
Πέρυσι της επρότεινα να επισκεφθεί τα ιαματικά λουτρά Λαγκαδά.
Μαζί σου; με ρώτησε και έσκασε στα γέλια ...
Θα ζητήσω από επιφανείς σαμάνους του επιτελείου μου να σας ετοιμάσουν ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων δια ευεξίαν.Πέρυσι της επρότεινα να επισκεφθεί τα ιαματικά λουτρά Λαγκαδά.
Μαζί σου; με ρώτησε και έσκασε στα γέλια ...
Καλημερα σε ολουςΤα εύγε σας στους κ.κ. Vlandis4, Excalibur, Dirt69 και κωλόγερο ...
Καλημέρα!![]()
Καλημερα σε ολους![]()
![]()
![]()
Χαρακτηριστική απάντηση Ελληνίδας!
Μην πτοείστε...
PS: Ο τετράσφαιρος που είναι?
Θα ζητήσω από επιφανείς σαμάνους του επιτελείου μου να σας ετοιμάσουν ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων δια ευεξίαν.
Αφου τα προσφέρετε στην εν λόγω δεσποσύνη, δεν μπορεί παρά να έχετε μόνον επιτυχία!
Βλέπω ορεξουλες και χαριεντισματα με τον πορνοθετη μας... Προσεξτε...γιατί για ο,τι σας έχει τάξει προηγούνται άλλοι.....Θα ζητήσω από επιφανείς σαμάνους του επιτελείου μου να σας ετοιμάσουν ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων δια ευεξίαν.
Αφου τα προσφέρετε στην εν λόγω δεσποσύνη, δεν μπορεί παρά να έχετε μόνον επιτυχία!