Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Βλέπω το έκανες το “Home run” σου, σαν άλλος Babe Ruth
Ομολογω οτι με εξεπληξε ευχαριστα...
Βυζαρου και δεν την ειχα σταμπαρει
Απαραδεκτος...
Βλέπω το έκανες το “Home run” σου, σαν άλλος Babe Ruth
Καλημερα...
Τι νομισες εσυ...
Οι οδοντογλυφιδες οσο αισιοδοξα και να τις δεις ροπαλα.δεν τις λες...
Απαραδεκτος...
Καλη σας ημέρα αγαπητέ μου «επαναστάτη»!!
Εμ είπα και εγώ...
Αν και προς στιγμήν ο νηματοθετης μας πήγε να βγάλει δυο μέλη «στον τακο»... Την σκαπουλάρανε όμως τελευταία στιγμή![]()
![]()
![]()
Εχω ακούσει ότι το Μονομελές Πειθαρχικό Τμήμα του Νήματος είναι πολύ αυστηρό :-( :-( :-( :-( :-(
Απαραδεκτος...
Αδικαιολόγητος θα έλεγα εγώ![]()
![]()
Και μόνο που αναφερθήκατε στην ύπαρξή του κινδυνεύετε με κυρώσεις από τη μονομελή επιτροπή ελέγχου και μυστικότητας περί των ενεργειών της μονομελούς επιτροπής του νήματος!!!Καλη σας ημέρα αγαπητέ μου «επαναστάτη»!!
Εμ είπα και εγώ...
Αν και προς στιγμήν ο νηματοθετης μας πήγε να βγάλει δυο μέλη «στον τακο»... Την σκαπουλάρανε όμως τελευταία στιγμή![]()
![]()
![]()
Εχω ακούσει ότι το Μονομελές Πειθαρχικό Τμήμα του Νήματος είναι πολύ αυστηρό :-( :-( :-( :-( :-(
Να κοιτάτε και στα κάτω κι ακόμη πιο πολύ στα πίσω ράφια, εκεί κρύβουν το καλό πράγμα, μπροστά πασάρουν τα ληγμένα ;)Δεν θα το ξανακανω κυριε...
Λαθος μου που κυταγα μονο τα πανω ραφια...
Και μόνο που αναφερθήκατε στην ύπαρξή του κινδυνεύετε με κυρώσεις από τη μονομελή επιτροπή ελέγχου και μυστικότητας περί των ενεργειών της μονομελούς επιτροπής του νήματος!!!
Αλήθεια; Πείτε λεπτομέρειες παρακαλώ, όσες τουλάχιστον μπορούν να δουν τα μάτια των κοινών θνητών...Μην ξεχνατε οτι υπαρχει και η ομαδα των illuminati την οποια τρεμει ο νηματοθετης...
Να κοιτάτε και στα κάτω κι ακόμη πιο πολύ στα πίσω ράφια, εκεί κρύβουν το καλό πράγμα, μπροστά πασάρουν τα ληγμένα ;)
Αλήθεια; Πείτε λεπτομέρειες παρακαλώ, όσες τουλάχιστον μπορούν να δουν τα μάτια των κοινών θνητών...
Πληρώνεστε; Μήπως βάζετε και ένσημα; Α, σε πολλές αποκαλύψεις προβαίνετε σήμεραΦταιει το γεγονος οτι ειμαι αφοσιωμενος ψυχη και σωμα στο νημα των παππουληδων ...
Αλλα μεχρι εδω..αν δεν δωσει αυξηση ο γερο τσιφουτης θα την κανω σε αλλες πολιτειες αλαργινες
Πληρώνεστε; Μήπως βάζετε και ένσημα; Α, σε πολλές αποκαλύψεις προβαίνετε σήμερα![]()
![]()
![]()
Άρα είστε ένας εξ αυτών. Μαντεύω τον δεύτερο. Ώστε η προσφώνηση Διδάσκαλος δεν είναι τυχαίαΕιναι απλο αγαπητε..απλα αναγνωστε τα ονοματα των αδελφων μας τους οποιους φθονει ο νηματοθετης..
Αν και σπαθάτος αναγνωρίζετε λοιπόν ότι η πένα είναι πιο ισχυρή από το σπαθί;Τωρα το καταλαβατε εσεις οτι ειμαι εμισθος κονδυλοφορος ;
Άρα είστε ένας εξ αυτών. Μαντεύω τον δεύτερο. Ώστε η προσφώνηση Διδάσκαλος δεν είναι τυχαία![]()
Αν και σπαθάτος αναγνωρίζετε λοιπόν ότι η πένα είναι πιο ισχυρή από το σπαθί;![]()
![]()
![]()
Το μονομελες πειθαρχικο θα μας κλασει το δεξι αρχιδι γιατι το αριστερο ειναι διακοπες τωρα...