Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Καλη σας ημέρα αγαπητέ μου «επαναστάτη»!!
Εμ είπα και εγώ...
Αν και προς στιγμήν ο νηματοθετης μας πήγε να βγάλει δυο μέλη «στον τακο»... Την σκαπουλάρανε όμως τελευταία στιγμή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω ακούσει ότι το Μονομελές Πειθαρχικό Τμήμα του Νήματος είναι πολύ αυστηρό  :-( :-( :-( :-( :-(

Το μονομελες πειθαρχικο θα μας κλασει το δεξι αρχιδι γιατι το αριστερο ειναι διακοπες τωρα...

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
Ομολογω οτι με εξεπληξε ευχαριστα...
Βυζαρου και δεν την ειχα σταμπαρει
Απαραδεκτος...

Ε όχι και απαράδεκτος!

Πάντα υπάρχουν κρυμμένοι καρποί στις φυλλωσιές των δέντρων...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Καλη σας ημέρα αγαπητέ μου «επαναστάτη»!!
Εμ είπα και εγώ...
Αν και προς στιγμήν ο νηματοθετης μας πήγε να βγάλει δυο μέλη «στον τακο»... Την σκαπουλάρανε όμως τελευταία στιγμή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω ακούσει ότι το Μονομελές Πειθαρχικό Τμήμα του Νήματος είναι πολύ αυστηρό  :-( :-( :-( :-( :-(
Και μόνο που αναφερθήκατε στην ύπαρξή του κινδυνεύετε με κυρώσεις από τη μονομελή επιτροπή ελέγχου και μυστικότητας περί των ενεργειών της μονομελούς επιτροπής του νήματος!!!

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Δεν θα το ξανακανω κυριε...
Λαθος μου που κυταγα μονο τα πανω ραφια...
Να κοιτάτε και στα κάτω κι ακόμη πιο πολύ στα πίσω ράφια, εκεί κρύβουν το καλό πράγμα, μπροστά πασάρουν τα ληγμένα ;)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Και μόνο που αναφερθήκατε στην ύπαρξή του κινδυνεύετε με κυρώσεις από τη μονομελή επιτροπή ελέγχου και μυστικότητας περί των ενεργειών της μονομελούς επιτροπής του νήματος!!!

Μην ξεχνατε οτι υπαρχει και η ομαδα των illuminati την οποια τρεμει ο νηματοθετης...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Μην ξεχνατε οτι υπαρχει και η ομαδα των illuminati την οποια τρεμει ο νηματοθετης...
Αλήθεια; Πείτε λεπτομέρειες παρακαλώ, όσες τουλάχιστον μπορούν να δουν τα μάτια των κοινών θνητών...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Να κοιτάτε και στα κάτω κι ακόμη πιο πολύ στα πίσω ράφια, εκεί κρύβουν το καλό πράγμα, μπροστά πασάρουν τα ληγμένα ;)

Φταιει το γεγονος οτι ειμαι αφοσιωμενος ψυχη και σωμα στο νημα των παππουληδων ...
Αλλα μεχρι εδω..αν δεν δωσει αυξηση ο γερο τσιφουτης θα την κανω σε αλλες πολιτειες αλαργινες

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Αλήθεια; Πείτε λεπτομέρειες παρακαλώ, όσες τουλάχιστον μπορούν να δουν τα μάτια των κοινών θνητών...

Ειναι απλο αγαπητε..απλα αναγνωστε τα ονοματα των αδελφων μας τους οποιους φθονει ο νηματοθετης..

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Φταιει το γεγονος οτι ειμαι αφοσιωμενος ψυχη και σωμα στο νημα των παππουληδων ...
Αλλα μεχρι εδω..αν δεν δωσει αυξηση ο γερο τσιφουτης θα την κανω σε αλλες πολιτειες αλαργινες
Πληρώνεστε; Μήπως βάζετε και ένσημα; Α, σε πολλές αποκαλύψεις προβαίνετε σήμερα :) :) :)

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Ειναι απλο αγαπητε..απλα αναγνωστε τα ονοματα των αδελφων μας τους οποιους φθονει ο νηματοθετης..
Άρα είστε ένας εξ αυτών. Μαντεύω τον δεύτερο.  Ώστε η προσφώνηση Διδάσκαλος δεν είναι τυχαία  :worship:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημέρα στους ασύδοτους γεροπαραλυμένους... :woldman:  :hi:

ΥΓ. Κουντά πραπάλα, μαγιά χαρόσαγια Καραλιέβα;  :embarrased:  :think:  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom