blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα στους ροπαλοφόρους πρνογέροντες.
Ένας το ωμολόγησε [ κ. Dirty69 ] και στην συνέχεια μας βγήκε και ο δεύτερος [ κ. PSAΧTIRI ] ...
Καλημέρα στους ροπαλοφόρους πρνογέροντες.
Η Χριστίνα αποτελεί εγγύησιν, διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν...
Καλημέρα κύριοι!
Παραθέτω αυτούσια τα λόγια του παγκοσμίου φήμης ιατρικού επιτελείου που παρακολουθεί την υγεία μου:Ένας το ωμολόγησε [ κ. Dirty69 ] και στην συνέχεια μας βγήκε και ο δεύτερος [ κ. PSAΧTIRI ] ...
Καλημέρα κύριοι!
Καλημέρα!
Εξαίρετος η νεαρά. Σε 28 χρόνια θα της αποστείλω πρότασιν προς έγγαμον συμβίωσιν!
Παραθέτω αυτούσια τα λόγια του παγκοσμίου φήμης ιατρικού επιτελείου που παρακολουθεί την υγεία μου:
"Η διαστροφή είναι υγεία"
Εσένα δηλαδή, κατά την διάρκεια των συνευρέσεών σου με διάφορες "σεσηπές", πως σου τον είχαν κάνει; Οδοντογλυφίδα;;;;Ένας το ωμολόγησε [ κ. Dirty69 ] και στην συνέχεια μας βγήκε και ο δεύτερος [ κ. PSAΧTIRI ] ...
Καλημέρα!
Εξαίρετος η νεαρά. Σε 28 χρόνια θα της αποστείλω πρότασιν προς έγγαμον συμβίωσιν!
Για να είμαι ειλικρινής, κύριε, η μέθη του Σαββάτου, είχε δυσάρεστα αποτελέσματα και την Κυριακή...
Καλημέρα σας. Σας εχάσαμεν το Σαββατοκύριακο.
Νομίζω να το κάνετε σε 48.
Σε 28 θα είναι ακόμα πολύ μικρή για εσάς...
Αποφάσισα να χαμηλώσω - κατά περίπτωσιν - τα ηλικιακά στάνταρτς.
Διαστροφή αγαπητέ αποτελεί η χρήση ή η πρακτική δια την οποία όμως πρωτίστως είναι απαραίτητος η κατοχή.Έτερον πράγμα η διαστροφή και έτερον η κατοχή πέους προσομοιάζοντος εις ρόπαλον baseball.
Μάγος φυλής της Κεντρικής Αφρικής είναι το ιατρικό επιτελείο σας;
Καταλαβαίνω, ο πειρασμός είναι μεγάλος...
Πήγατε διακοπές εφέτος?
Διαστροφή αγαπητέ αποτελεί η χρήση ή η πρακτική δια την οποία όμως πρωτίστως είναι απαραίτητος η κατοχή.
Το ιατρικό μου επιτελείον είναι κορυφαίον και απαρτίζεται από όλες τις ειδικότητες σε όλες τις ηπείρους αγαπητέ.
Να ηξερες μια φορα τι θες και τι σου γινεται θα ειμαστε ολοι μια χαρα....
Χιλιες φορες αυτα παντως παρα τα σαπια σου...