spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.304
- Πόντοι
- 18.546
Βεβαίως και έχωμεν παράγκα φίλτατε.
Σας παρακαλώ όμως να τηρείτε ομερτά...
Βεβαίως και έχωμεν παράγκα φίλτατε.
Σας παρακαλώ όμως να τηρείτε ομερτά...
Μπορεί να αποφάσισα να συμετάσχω στο νήμα προσφάτως, ωστόσο καθότι μέλος του ιστότοπου από το 2005, παρακολουθώ το νήμα σας από τα γεννοφάσκια του. Μολαταύτα, θεώρησα συνετό να σας αφήσω πρώτα να γράψετε 250-300 χιλιάδες αράδες, ώστε να βεβαιωθώ περί της σοβαρότητας και του επιπέδου των συμμετεχόντων πριν εμπλακώ ενεργά σε αυτό...Μην προτρέχεις, νιούφη....
Ολο και καποιος θα βρεθει να σε αντικαταστησει στα ελαιοτριβειαφαε τη γλωσσα σου ρε ...
απλα δεν μπορω να παρω αδεια ... δεν υπαρχει αντικαταστατης
Ολο και καποιος θα βρεθει να σε αντικαταστησει στα ελαιοτριβεια![]()
θειο μηπως εχεις δει κωλογερα!!?? εχω θεμα με το αυχενικο μου και θελω συμβουλες!
Στο νησί του είναι και υποδέχεται Γερμανίδες και Σλάβες σχεδόν κάθε μέρα ...![]()
Ολο και καποιος θα βρεθει να σε αντικαταστησει στα ελαιοτριβεια![]()
Ακομα κληρονομιες ονειρευεται αυτο το κωλο-παιδο;Σας έψαχνε ο ανεψιός μου ...
Θες ενα καλο ρηλαξαρισμα. Συγγρου 42-108, Μπακνανα, η Στουρναρη, επειγοντως. θα σου περασουν και τα νευρα και οι καυλεςασε με ρε γειτονα και ειμαι ολο νευρα ...
Θες ενα καλο ρηλαξαρισμα. Συγγρου 42-108, Μπακνανα, η Στουρναρη, επειγοντως. θα σου περασουν και τα νευρα και οι καυλες![]()
Και μάλιστα 3 φορές!![]()
λογοι ανωτερας βιας με αναγκασαν να αναβαλω "τελικο" champions league σε Camp Nou ...
ολα τα παραπανω ειναι απλα "οδοντοκρεμες"
βαλβολινες , λαδια και υγρα φρενων αλλαξα προχθες
Και εσεις παντα με την καλη κουβεντα![]()
Το τρίτο μάτι όλα τα βλέπει όλα τα ξέρει!Και μάλιστα 3 φορές!![]()
Πάντα σας καταλαβαίνω.
Τόσο εσάς όσο και τον κ. Vlandis4 ...
Ηταν το service πριν τις διακοπες ( που δεν θα κανω ) καταλαβες
Κύριοι αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι γίνεται της πουτανας στα βόρεια προάστια! Μακριά από τους σταθμούς ημιδιαμονης Μαρούσι, Νέα Ερυθραία κίνδυνος πνιγμού!
Η γιαγιά το έκρυψε καλά. Αλλά ο διάολος το βρήκε.Οιαδήποτε αναζήτησης μπακλαβά είναι σοβαροτάτη και ιερά υπόθεσης, πόσο μάλον της σεβάσμιας γιαγιάς του κυρίου Zebu.