Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Το μόνο που σας νοιάζει είναι το εργαλειο σας πορνογεροντακια![]()
![]()
![]()
αντε φαε την φρουτοκρεμα σου εσυ ρε μυξιαρικο
Το μόνο που σας νοιάζει είναι το εργαλειο σας πορνογεροντακια![]()
![]()
![]()
Η ατάκα της ήταν επική πάντως!
Τι θελετε κυριε ? να φραξουν τα μπεκ ? και να βγει το "εργαλειο" εκτος εγκυησης
Αν κατάλαβα καλώς τα καθαρίζετε κάθε εβδομάδα! Και στο τέλος του μήνα κάνετε μια ολονύκτια σε πίστα για να δείτε τα αποτελέσματα!Τι θελετε κυριε ? να φραξουν τα μπεκ ? και να βγει το "εργαλειο" εκτος εγκυησης
Αν κατάλαβα καλώς τα καθαρίζετε κάθε εβδομάδα! Και στο Τέλλος του μήνα κάνετε μια ολονύκτια σε πίστα για να δείτε τα αποτελέσματα!![]()
Φιλτατε ο παππούς μου που καθάριζε τα μπεκ του συχνά οδηγούσε μέχρι τα 75!Το μόνο που σας νοιάζει είναι το εργαλειο σας πορνογεροντακια![]()
![]()
![]()
Δεν έχεις ανάγκη. 16βάλβιδος είσαι...Τι θελετε κυριε ? να φραξουν τα μπεκ ? και να βγει το "εργαλειο" εκτος εγκυησης
Και το 12ωρο τι είναι;Οι ολονυχτιες πλεον αποτελουν μακρυνη αναμνηση παιδι μου ..φευ... που λεει και ο πολυχρονεμενος μας
κουτσα κουτσα να βγαλουμε κανενα 12 ωρο
αχ γεραματα ....
12 Ώρο? Και γκρινιάζετε? Όσοι έβγαλαν 12ωρο τους τελευταίους 12 μήνες να σηκώσουν το![]()
12 Ώρο? Και γκρινιάζετε? Όσοι έβγαλαν 12ωρο τους τελευταίους 12 μήνες να σηκώσουν τοΟι ολονυχτιες πλεον αποτελουν μακρυνη αναμνηση παιδι μου ..φευ... που λεει και ο πολυχρονεμενος μας
αχ γεραματα ....
Έχεις κι άλλες τέτοιες μαλακίες;μα τοσο μου πηρε να φαω ενα πιατο χυλο ...
τι νομισατε εσεις ????
καλα ρε ανωμαλοι ειστε ?
Έχω την εντύπωση ότι η συναναστροφή με τον πορνοθέτη σε έχει επηρεάσει αρνητικά. Κάτι long term meetings στην αλλοδαπή δεν τα λογαριάζουμε; Ή εφόσον η απόσταση είναι μεγαλύτερη των 500 χλμ από τη μόνιμη κατοικία δε λογίζονται;Οι ολονυχτιες πλεον αποτελουν μακρυνη αναμνηση παιδι μου ..φευ... που λεει και ο πολυχρονεμενος μας
αχ γεραματα ....
Προσπάθησα να το σιάξω αλλά όπως το έκανε δεν σιάχνεται με τίποτα.Εγώ δεν πείθωμαι! Zeb εσύ ? Πάει να μας τα γυρίσει τώρα? Τι παμπόνηρος είναι ο γεράκος ρε..!!
Έχεις κι άλλες τέτοιες μαλακίες;
Camp nou, ειπες; Πηγαινε απεναντι, Arizala 74, στο Apricot, θα σου κανουν σπεσιαλ σερβις, επιπεδου εμφανισης προκριματικων ομως, οχι τελικου, αλλα παιζει η μικτη Λατινικης Αμερικης.λογοι ανωτερας βιας με αναγκασαν να αναβαλω "τελικο" champions league σε Camp Nou ...
ολα τα παραπανω ειναι απλα "οδοντοκρεμες"
βαλβολινες , λαδια και υγρα φρενων αλλαξα προχθες
Εγώ δεν πείθωμαι! Zeb εσύ ? Πάει να μας τα γυρίσει τώρα? Τι παμπόνηρος είναι ο γεράκος ρε..!!μα τοσο μου πηρε να φαω ενα πιατο χυλο ...
τι νομισατε εσεις ????
καλα ρε ανωμαλοι ειστε ?
Έχω την εντύπωση ότι η συναναστροφή με τον πορνοθέτη σε έχει επηρεάσει αρνητικά. Κάτι long term meetings στην αλλοδαπή δεν τα λογαριάζουμε; Ή εφόσον η απόσταση είναι μεγαλύτερη των 500 χλμ από τη μόνιμη κατοικία δε λογίζονται;
Όχι τίποτε άλλο, αλλά να ακριβολογούμε ...Ρε καλως τον
αμα χρειστω συνηγορο να με κλεισει μεσα ισοβια θα σε προτιμησω
Camp nou, ειπες; Πηγαινε απεναντι, Arizala 74, στο Apricot, θα σου κανουν σπεσιαλ σερβις, επιπεδου εμφανισης προκριματικων ομως, οχι τελικου, αλλα παιζει η μικτη Λατινικης Αμερικης.![]()