PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 17.145
θα τον έχει προβάρει ήδη το λόγο ο τράγοςΈτοιμος είναι πάλι ο τραγόπαπας ο Αμβρόσιος να αρχίσει να λέει μαλακίες για την οργή του Θεού...
θα τον έχει προβάρει ήδη το λόγο ο τράγοςΈτοιμος είναι πάλι ο τραγόπαπας ο Αμβρόσιος να αρχίσει να λέει μαλακίες για την οργή του Θεού...
Να μου κάνετε την χάρη και να αφήσετε ήσυχο τον κο Ψαχτήρι. Τελεί υπό την προστασία μου.μιας και εισαι εδω
για δωσε στο νεο να γραψει τεστ ...
αντε γιατι εχουμε πολλους χωρις να εχουν περασει εξετασεις ...
άτυχος ιστορική στιγμή...Ήτο μία άτυχος ιστορική στιγμή ... Φευ!
Να μου κάνετε την χάρη και να αφήσετε ήσυχο τον κο Ψαχτήρι. Τελεί υπό την προστασία μου.
μιας και εισαι εδω
για δωσε στο νεο να γραψει τεστ ...
αντε γιατι εχουμε πολλους χωρις να εχουν περασει εξετασεις ...
[size=16pt]Παρακαλείσθε όπως εκκενώσετε την Αττική!!![/size]
Έτσι όπως πάει και την Ελλάδα σε λίγο...
[size=16pt]Παρακαλείσθε όπως εκκενώσετε την Αττική!!![/size]
Φοβερή ανάρτηση!!!
Θα παρακαλούσα για μια θέση Διευθυντή, εί δυνατόνΔε μου το πες ρε φιλε οτι εχει μέσον ....
να το προσεξουμε το παιδι να το βολεψουμε σε καμια καλη θεσουλα
Το ισχαιμικό γέλιο του γέρου μου έφερε τρόμο...
Δυστυχώς όλες οι επίζηλες θέσεις είναι ήδη κατειλημμένες από την αρμόδια Μονομελή Επιτροπή, που έχει ορίσει ο Νηματοθέτης.
Θα παρακαλούσα για μια θέση Διευθυντή, εί δυνατόν
Θα πας στο μάτι διακοπές;Μετά απο τέσσερα χρόνια εδέησα να πάρω άδεια και γαμήθηκε το σύμπαν > :S
Το ισχαιμικό γέλιο του γέρου μου έφερε τρόμο...
Μετά απο τέσσερα χρόνια εδέησα να πάρω άδεια και γαμήθηκε το σύμπαν > :S
Μην προτρέχεις, νιούφη....Θα παρακαλούσα για μια θέση Διευθυντή, εί δυνατόν
Σε μια κοινωνία αναξιοκρατίας και πελατειακών σχέσεων δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό.Δυστυχώς όλες οι επίζηλες θέσεις είναι ήδη κατειλημμένες από την αρμόδια Μονομελή Επιτροπή, που έχει ορίσει ο Νηματοθέτης.
Ως κηδεμονευόμενός μου, να περιμένεις τα πάντα. Στην ώρα τους, όμως.Σε μια κοινωνία αναξιοκρατίας και πελατειακών σχέσεων δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό.