blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
τζιμακο φύλα τη συκια ουτε φετος θα ρθω :-
Θα την προσέχει ο κ. Vlandis4 ...
Είναι χρονισμένος ανα 7 ημέρες να δίνει πόνο. Πως νομίζεις βγαίνουν τα 4 στο 90ντάλεπτο.Ταμα εχει κανει να γαμαει ενα ρωσσιδακι καθε τριτη ;
Όλα θα μπορούσα να τα συζητήσω, με σοβαρές αντιρρήσεις, αλλά αυτό το στήθος πεσμένο ξεπερνά και την υπερβολή πλέον! Σε αυτό το μέγεθος, μόνο με σιλικόνη και πάλι αμφίβολο αν θα πετύχαινες κάτι καλύτερο. Εξάλλου είναι ευθυγραμμισμένη με τις υπόλοιπες κριτικές του.
Ταμα εχει κανει να γαμαει ενα ρωσσιδακι καθε τριτη ;
Κουνέλι είναι;4 / 60΄ και όχι 90΄...
Είναι χρονισμένος ανα 7 ημέρες να δίνει πόνο. Πως νομίζεις βγαίνουν τα 4 στο 90ντάλεπτο.
Δεν πιστεύω πως είναι μαϊμού και δεν μπορώ να ξέρω. Ίσως κάτι να έπαιξε ...Ελα ..τι θες να πεις οτι η κριτικη του ειναι μαιμου η μηπως οτι ειναι απο αλλο γραφειο...
Δε σε πιστευω...
Ε
Εδώ η άλλη τον είδε στην ρεσεψιον και του έσκασε χαμόγελο και του κούνησε χεράκι. Γνωστά αυτά.Οι εργαζόμενες να δείτε πόσο τον θαυμάζουν!![]()
![]()
![]()
![]()
"Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γραφεις"!
Μπείτε στην τελευταία κριτική του V4, άλλος ένας που θαυμάζει τον τρόπο γραφής του. Στο λέω Βλου, αν μάθεις σε αυτόν πριν από εμένα θα παρεξηγηθώ!
Κουνέλι είναι;
παιδακια υπαγω γιατι πνιγομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι![]()
Της κοντής ψωλής της φταίνε και οι τρίχες το ξέρετε; Μην δίνετε σημασία.Δεν πιστεύω πως είναι μαϊμού και δεν μπορώ να ξέρω. Ίσως κάτι να έπαιξε ...
Δε θα σοβαρευτείτε ποτέ τελικά ...Είναι ο πρώτος που συναντούν στην Ελλάδα. Παθαίνουν μετά και την πλάκα τους στο σεξ και κλείνουν ως γυναίκες.
Πως να μην τον θυμούνται μετά;;;
Εδώ η άλλη τον είδε στην ρεσεψιον και του έσκασε χαμόγελο και του κούνησε χεράκι. Γνωστά αυτά.